Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#2 A coś w wolnym czasie się znalazło flota nie rosła od tygodnia...Rdza !!! Pozdrawiam Znajomych i Sojuszników. :juzpotobie: :juzpotobie: Dnia 11-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.494 Krążownik 555 Okręt wojenny 230 Pancernik 168 _________________________________________ Obrońca Verser [SITHS] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 1…
-
Po co te teksty Konto Zerowego zostało zrobione za grubą kasę (anty) i za grubą kasę sprzedał a czas zmarnował. Ta gra już dawno straciła swoje priorytety widać to po zaludnieniu uni każde uni upada po max roku. Niech chłopak się bawi jak ma za co tylko czy taka sama satysfakcja jest z takiego ST z kupionego konta czy samemu zbudować zostawiam mu odpowiedź. Browar skanował i latał po satkach na główną flotę się nie pisał chociaż u mnie. A wiadomo Komórka lubi wypić i flota stoi i stoi
-
#1 5 dzień budowania floty i pierwsze koty za płoty...Pozdrowienia dla Znajomych i Klaudii za powierzenie konta :* Dnia 02-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.703 Krążownik 394 Okręt wojenny 141 Pancernik 15 _________________________________________ Obrońca cynik ________________________________________________ Duży transporter 584 Lekki myśliwiec 194 Okręt wojenny 35 Recykler 73 So…
-
wystartowac na anty wybic sie kazdy potrafi Czas pokaże a uni o was zapomni nie tyle kozaków grało w tą grę Osama SZO ! bo chłop z Ciebie równy
-
Nie mam pojęcia po co tyle trzymaliście to konto pod moim nickiem ... Ostatnie 2 ST też nie z moim udziałem ale dla braku bana za zasiadanie wolałem brnąć w wasze kłamstwa. Wy żyjecie tą grą konto kontem kiedyś miało znaczenie teraz było tylko jednym z wielu. Szczerze do końca nie wiedziałem kto tam zasiada bo i tak się niedowiedziałem choć myślałem że tu ktoś chociaż pogra... Jednak się myliłem , co do stojącej floty pamiętajcie nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ... Marlis gratuluje nic nie …
-
Sariel jakoś Cię nie kojarzę ... Nowy nabytek KONIK-ów ? Ence Pence wpadaj w nasze ręce ... Szkoda że czas goni nas bo bym pograł dłużej.
-
OJ tam OJ tam... wczoraj napisałem żeby mienso coś zrobił na możliwość tej floty no i mu się udało czasami to i ślepej kurze uda się ziarnko znaleźć Nuda Nuda Nuda ... Żartuje gracz bardzo dobry trafiony ale to chyba przez te gierki ?:D Sythe szo bo Respect nie ma już przeciwników... Mienso życzę Tobie dużo lm bardzo dużo lm ... Bez tego to i tą flotę łatwo możesz stracić ale oby do przodu
-
[ciach] Farmer ... Dużo srania mało grania portfel zagrał tym razem. No name by tak nie zawalił. A wiem to od dobrego znajomego NoName dostałem wiadomość na gadu-gadu. Nie grając na tym uni ponad 1.5 roku gdzie moje i Pluszaka starcia nadal są w topce. Wstyd by się tak wrzucać na pulpit z pushowanymi starciami. Oby Ci ten surowiec bokiem wyszedł a ktoś kto naprawdę umie latać i brzydzi się oszustwem Cię zezłomował. Długo nie będę musiał na to czekać Pozdrawiam zaświatów. Komórka Super Moderator …
-
Pamiętacie?
PostTutaj było bardzo dużo dobrych graczy a wymieniać się już nawet nie chce Zorg który rządził u16 przepadł na u67 konto Motomyszy przejął Gold potem Mustang i to się toczyło konto które miał każdy ... Sojusze TOPOWE to DOMINION FG RSQ INS. Każdy sojusz miał swoich dobrych graczy ja dopiero zaczynałem prawdziwą grę na tym uni sam zostałem ściągnięty przez znajomych ale gra na tym uni i przy tym poziomie to było coś jak się wybijało z top 200 na top 60 to było coś mega na tamten czas 10k użytkownikó…
-
Ładny ACS pełny zestaw i oto jest radość z gry pozdrawiam chłopaki Nawet Mango się załapał hehehe
-
Cytat od moherowy beret: „rw z cyklu stało i się przelało każdy zmęczony weteran lubi widać kasiorke z przelewu flota przetopiona 20 min po powrocie recków no dobrze przygotowany spontan na 6 gdyby nie lipa z reckami ciekawe ile zer było w przelewie bo na pewno nie 6 :E” Odezwała się osoba która kupiła konto Bandyty i to nie za grosze Więc komentarz nie na miejscu ... Misiu czym jest ten złom przy takim pięknym % i to na elicie OCB złom się nie liczy bo to było pewne że jeszcze spróbują Ci to od…
-
Jak na Ruska przystało słabo operujesz Polszczyzną ... Twoje teorie śmieszą po za tym to tylko ja kupowałem konta i je złomowałem Co do Ciebie jesteś nadal sierotą na tym uniwersum przy "moich" kupionych kontach nadal starcia są w rekordach od Marca ? gdzie te obiecane złomowanie Feniksów ? Bełkoczesz i nic nie robisz
-
I znów słabe starcie ... A po cichu miałem nadzieje że to już Graf w tych reckach Ekipie Misia szybkiego przetopu bo ładny zysk wykręciliście ale szkoda że to konto było w EOTS ale jak uni się wyludnia to i duże floty bez opieki stoją Pozdrawiam.