Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szał przyspieszenia
Freon - - Zadawanie pytań
PostDaj do budowy najtańszy budynek ( taki żeby się budował powyżej 1 min żeby mieć czas na ) , od razu skróć o połowę i następnie zakończ za antymaterie to na pewno zadziała
-
Cosiek [ZZSS] vs. Sovereign Cosmo ~ 14568.46% + Cosiek [ZZSS] vs. Sovereign Cosmo ~ 3050.71%
Freon - - Starcia Tucana
PostCytat od Neferet: „Cytat od zona_rolnika: „bo modek się przyczepi i usunie, a szkoda, bo starcie bardzo ładne ” Modek się czepia Proszę o zmianę języka ” 1 raz każdemu się może przydarzyć skanować potrafi
-
Cytat od I am back: „Cytat od Conradus Ars Humana: „ ” Zawodowy kierowca, kierowca tira dokladnie mowiac, tez nie ma lekkiego zycia wsrod prostackich Polaczkow (tak, o sobie napisalem ;P) ” Kierman , wożnica nie ma lekko w tym kraju . Też latam ale widzę komin bywało że długo go nie widziałem Pozdrawiam
-
Cosiek [ZZSS] vs. Sovereign Cosmo ~ 14568.46% + Cosiek [ZZSS] vs. Sovereign Cosmo ~ 3050.71%
Freon - - Starcia Tucana
PostA tak po Naszemu jak byś poprawił Gratki starcia
-
Cytat od Conradus Ars Humana: „t tutaj akurat mam dzień luźniejszy, akurat ruszyło uni, akurat miałem kaprys czy zachciankę, więc sobie zrobiłem przyjemność. Ale to jest przyjemność zgoła inna niż nieprzyjemności, które wspomniałem nieco wyżej. ” Top 1 też sobie zrobił przyjemność . Założyłeś temat żeby się żalić że przelałeś aż 150 pln i masz tylko 200 pkt . A inni są beeee bo stać ich na droższe przyjemności ??? Jedne jeździ fiatem a drugi ferrari . To i to samochód ale przyjemność z jazdy inn…
-
TOP 1 ACS Berlin777 [GRUPA] vs. Marrcuss [TEREFERE] & Odddammm [REPS] & zona_rolnika [TEREFERE] & #83 Yodeu [LUMP] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & GaFauck ~ 194 720,41 %
Freon - - Starcia Tucana
PostGratulacje dla Wszystkich . Piękne starcie . Oby takich więcej było ale patrząc na szybkość otwierania nowych uni za 2 tygodnie chyba nie będzie tutaj komu grać .
-
Cosiek [ZZSS] & pff [ZZSS] & Bandit Astra [ZZSS] & zarowix [ZZSS] vs. Smigol ~ 18929.79%
Freon - - Starcia Tucana
PostJak po alko to trzeba wybaczyć każdego ponosi nie jednego % wysyłają do innej rzeczywistości