Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na każdym uni są silni gracze i słabi . W przyrodzie przetrwa najlepszy . Naucz się wysyłać fs , zacznij złomować , slij dużo ekspów i może urośniesz ale patrząc na to że płaczesz jak to silni klepią słabych nic z Ciebie nie będzie . Od zarania dziejów słaby w naturze był gatunkiem który zostaje pożarty . Zamiast klepać posty bez sensu poświeć ten czas na co innego bo nic z tego nie ma . Co tu wpadam a nie gram tu to narzekasz jak to silni są silni . Może inaczej zadaj sobie pytanie dlaczego nad…
-
TOP2 ACS Rajzer [ZZSS] & Cosiek [ZZSS] & Kobra [ZZSS] & zarowix [ZZSS] & bartek bez b [ZZSS] vs. FabKos [TEREFERE] ~ 102577.06%
Freon - - Starcia Tucana
PostA kto lata po trzeźwemu w ogóle kto tu gra na trzeźwo Pozdrawiam
-
TOP2 ACS Rajzer [ZZSS] & Cosiek [ZZSS] & Kobra [ZZSS] & zarowix [ZZSS] & bartek bez b [ZZSS] vs. FabKos [TEREFERE] ~ 102577.06%
Freon - - Starcia Tucana
PostCytat od _pff: „Cytat od Freon: „Cytat od zarowix: „Tak to jest jak się o pare drinków za dużo przytuli i wyśle o kilka fal za dużo ” alko w niczym nie usprawiedliwia Są pewne zasady ” Wymienisz zasady gry, których ludzie nie naruszają? Takie sprzed kilku lat? Jak dla ZZSS bash jest lepszy od pushu. Oczywiście, zasady, zasadami, regulamin, regulaminem to dwa. Ale nie gramy 24/7. O lollol. :D:D Zarówka na banie 3 dni, należy mu się, jak ponad połowie innych, aktywnych graczom. Oby, każdy był taki…
-
Freon - - Starcia Tucana
PostCytat od zarowix: „Tak to jest jak się o pare drinków za dużo przytuli i wyśle o kilka fal za dużo ” alko w niczym nie usprawiedliwia Są pewne zasady
-
Cytat od Assasin1131: „Poniewąz płotki się boją odpisać to płotka odpisze ... Katastrofa agresorzy miażdżą całe Uni i nikt się nie odzywa czekamy na nowe uni czy co ?? ” Kto się urodził kanarkiem orłem nie umrze . Gram na poprzednim uni nie włożyłem w grę ani złotówki jestem na chwilę obecną w rankingu 49 . Poświęciłem dużo czasu na wysyłanie ekspów co później zaprocentowało surowcami które mam do wydania . Flota cały cały czas rośnie a nie powiem jest już czym latać tylko mi się nie chce . Nigd…
-
Freon - - Starcia Tucana
PostPrzewijam i przewijam Więcej Was Tam Nie Było Fajna akcja chyba uleczony z urlopu Pozdrawiam
-
Cytat od powyginany drucik: „jak ufasz osobie której robisz moona to nie ma problemu. ” Nie znam w wyniku handlu właśnie poznałem a że jest daleko bardzo daleko we wszechświecie a nie mam moonów to moje dobre serce stwierdziło że pomoże i zrobi mu moony Mam dużo sond do rozbicia a jemu się może przydadzą i z kryształu też będzie miał pożytek