Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 183.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, moje PB. Skan okolic ukazał flotę na moonie obrońcy, około 900 mln we flocie. Start floty i szukanie kolegi do pożyczki recków (nauczka dla mnie aby ich dostukać więcej) Minęło 15 minut ciągle aktywka na moonie skan a tu pojawia sie na skanie 2 mld . Szybkie liczenie wygrywam więc lecę dalej, recki moje i kolegi też lecą. Wlot bezproblemowo lecz jak zwykle w moim przypadku zalogowanie obrońcy który wytrzasnął 500 recków i wiosłował. Moje recki zebrały max co miały zebrać i nerwówka czy re…
-
Nie rozumiem wypowiedzi gracza ktory gra chwile wydał tyle pieniędzy i juz mu się nie chce. Na takim Uni ruch flot jest szybki, jak nie chcesz floty stracić biorąc ehh... prysznic, wysyłaj FS-y. Zanik graczy jest to niestety omen każdego uni. Piszesz że jest 1900 graczy aktywnych. Błąd jest 1900 graczy z czego 60 % aktywnych może mniej. Ja nie wydałem do tej pory ani złotówki a gram i coś próbuje działać. już nie chodzi o to aby być nie wiadomo jakim to graczem, gram dla przyjemności aby w wolny…
-
Historia tego RW zaczęła się wczoraj. Otóż dostałem cynk że kopernik ma na planecie transki z surką. Wyszło z tego miniST, i całkiem fajny zysk. Dziś rano patrze cała moja obrona zniszczona rakietami , i atak 9 pancków i 50 bombowców. Po chwili patrze niżej jeszcze coś leci a że FS ładnie wrócił postanowiłem się podstawić. Więc wyszło to co wyszło. Agresorowi nie życzę , za te rakietowanie. Pozdrowienia dla sojuszu Banksters, Jeszcze chwilę istniejącego Herold oraz Banksterów z Wezn gdzie wczora…
-
Sony [BANKSTER] vs. Technocrat Terra ~ 117.61% Dnia 25-01-2018 17:36:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sony [BANKSTER] ________________________________________________ Duży transporter 260 Okręt wojenny 679 Pancernik 129 _________________________________________ Obrońca Technocrat Terra ________________________________________________ Duży transporter 526 Recykler 97 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 88 Niszczyciel 68 Wyrzutnia rakiet 1.000 Działo Gaussa 5 Mała powłoka och…
-
Sony [BANKSTER] vs. kopernik ~ 316.17% Dnia 25-01-2018 13:17:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sony [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca kopernik ________________________________________________ Duży transporter 2.379 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 3 Okręt wojenny 99 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 3 Sonda szpiegowska 8 Bombowiec 2 Niszczyciel 9 Pancernik 44 Wyrzutnia pl…
-
TOP 1 ACS: krzych129 [DarkBlue] & wishmaster vs. Pivko2002 [AMEN] -------- 38,431,15% + moon killing + debunkracja+ zawrócone stacjonuj!!!
Sony - - Starcia Rhea
PostNic tylko bić brawo. Lektura jakich mało, starcie przednie, nic dodać nic ująć. Miłego przetopu. Krzych, flotka imponującu, choć Wish dużo nie ustępuje. Obrońcy SZO.
-
Sony [BANKSTER] vs. King Kong [Abordaz] ~ 314.69% Dnia 24-01-2018 17:37:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sony [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca King Kong [Abordaz] ________________________________________________ Duży transporter 1.227 Recykler 1.835 Sonda szpiegowska 101 Niszczyciel 7 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sony [BANKSTER] ________________________…
-
Rekordy Wezn
PostPanie modek może jakaś aktualizacja:)) Fabryka robotów widzę poziom 10 standart, jak równierz brak bombków i niszczarek, dlatego i ja coś wpiszę. Sony [Banksters] Budynki na planecie: Fabryka Robotów - 12 Flota: Bombowiec - 200 Niszczyciel - 179
-
Witam wszystkich. Skan, lot, wiadomo co Pozdrowienia dla Herold i Banksters Dnia 16-01-2018 16:00:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sony [Herold] ________________________________________________ Niszczyciel 743 Pancernik 9.746 Duży transporter 300 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hekt-X ________________________________________________ Duży transporter 1.600 Lekki myśliwiec 990 Ciężki myśliwiec 510 Krążownik 290 Okręt wojenny 270 Recykler 1 Bo…
-
dartmoor67 [BANKSTER] vs. NiuniaOwieczkin [PGR] ~ 2428.08% + DOFARM dartmoor67 [BANKSTER] vs. NiuniaOwieczkin [PGR] ~ 995.33%
Sony - - Starcia Wezn
PostNo ładnie wlazło. Przetapiaj i lataj nie oszczędzaj deuteru. Obrońcy SZO