Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
DrJoint/DrJointOddam BWOLF [BWOLF] GG - tajne 1956050 Flota: Lekkie Myśliwce: 1600000 Krążowniki: 160000 Okręty Wojenne: 26000 Niszczyciele: 70000 Gwiazdy Śmierci: 50 Pancerniki: 100000 Żadnych MNS w drużynie, jeżeli jednak tak się stanie możecie mnie z góry wykreślić z listy graczy... Dodam tez iż ze względu na kryształową opinie, wolałbym uniknąć tez w drużynie graczy z N_Z
-
Ojej a wy dalej macie mi za złe, ze obserwowałem wasze pushownie i was po aktywnościach, wiedziałem co gdzie komu i jak? Nie ma jak walczyć z pushem, a tam gdzie nie ma jak, znajdzie się Wims -- aaa i takie info dla tych co się zastanawiają co z nim... ma się dobrze i jak przyjdzie taka potrzeba zawołam go wiec lepiej bądźcie grzeczni mi tu Sorro.... Z
-
#4 StySia [BP corp] & Crion [BP corp] vs. Helvete Legion [WSF] ~ 1309.46%
Marv! - - Starcia Wasat
PostGraty takiego tam przeorania bunkierka, stadka całkiem spoko macie także przetopu i kolejnych
-
sorro ty jednak jesteś grubo nie ten teges... patrz, nikomu wcześniej nie zależało ( zwłaszcza mi, a o malyszu nie wspomnę i rescie ) ani na udziałach nigdzie, ani na wklejaniu st... no bo po co?! Kto ma wiedzieć to wiedział i to mi stykało, dopiero jak już zacząłeś się wymądrzać to nagle dział st się zapełnił tagami BWOLF, później prezgrana SD oraz całkowita nasza dominacja ( sam wygrałem 3 kategorie - ty zaś żadnej... ) a już na sam koniec trafiłeś ostatecznie tam gdzie twoje miejsce... Nie po…
-
Bla bla bla... nie po tym się rozpoznaje mężczyznę jak zaczyna, ale jak kończy drogie panie z mns A wasz koniec był gruby, no ale jak lądować w reckach to tylko na najlepsze % no nie pusherki? Fatal a po co ty w ogóle wchodzisz w dyskusje z tymi UB-ekami? Nie widzisz ze oni są mocno skrzywdzeni przez los?
-
A co ten metal i kryształ piesełowy mi tu jointuje? Z tego co pamiętam po wypadku spadła flota po... hmmm 12h? Jak zwykle pieseł ma te swoje zakrzywienie czasoprzestrzeni i wypisuje nie-mądrości wyssane z palca ( darmosia - ofc palucha ) Zapomniałeś się pochwalić programami jakie używasz, głównie tymi co ci robią aktywność, ucieka flota, oraz tego dzięki któremu cały sojusz może sprawdzać na twoim kompie co jest grane Aaaa i dla jasności... wisiałem ze wypisujesz o mnie głupoty? Bo o ile się nie…