Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-359 z 359.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Mind_war - - Archiwum CT
PostWasy same sie robia JA juz posprzatalem A u Ciebie czysciutko?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostOle Jak tam dzionek? Co dzis robilas? Dlaczego to robilas? Nie robilas niczego innego?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostMoj tez? Twoj rowniez? ROZMAWIAJ NA FORUM MD A NIE TYLKO NA OGAME
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „PadAngel napisał(a) najwazniejsze pytanie pamietasz mnie jesio czy ne ? no peffnie ” ” a mnie pamietasz? hmmm Dlaczego nie rozmawiamy na forum MD tylko na ogame? xD
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „perONE napisał(a) Marcik, ale małpa jesteś. Miałem nadzieje, że teraz napiszesz przynajmniej żebym podał email i mi wyślesz, buuu :E” ty mi tu MARCIK od malp wyzywac nie bedzieszfuriousmh2.gif MARCIK jest suuper
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostHmm i tak ta emotka z MD wymiatayahooie1.gif fajna nie?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostNo dobra Ja nie mam focha xD Ale nadal na MD nie mam rangi MD Master A tak wogole co tam u Ciebie?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostA rangi jak nie ma tak nie ma Nie lubie Cie <foch>
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostMARCIK Nie lubiem Cie juz ;(;( Jestes niedobra;(
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostJa o 7 posprzatalem hehe I co zalatwilas?range?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „damashi napisał(a) Kto to mind_war? O jakiej randze mowa? Ja tez chcem ja tez chcem!! Pojdziesz za mnie do sklepu ? Mialas stresa na maturze? Ustna czy Pisemna ? :D” Damashi ja to Patryk Mowa o randze na forum MD MARCIK chodz xd
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Mind_war napisał(a) To daj range Proooszem MARCIK nie badz taka dobra ...zobacze co sie da zrobic tylko nie placz przeciez chłopaki nie płaczą tzn nie płacą :D032ys1.gif ” ” xD wiedzialem ze ulegniesz xDD A tak wogole to co u Ciebie?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostTo daj range Proooszem MARCIK nie badz taka
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „Belit napisał(a) Czemu Damashi jest taki podejrzliwy? Co Ty o 6.48 robisz na forum :quasi:” Marcik pisze z Mind_warem Jak z ta ranga?
-
Art
PostDlaczego nie jestes taki rozmowny na forum MD?
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) A co Ty robisz tak bladym switem na forum ? o_o” Bladym switem? xd Do szkoly idem za 30 min xd
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Mind_war napisał(a) A po co Ci poczta potrzebna xd piszesz do kogo trzeba i jest supcio a do kogo trzeba pisac ? ” ” Do Darli Ona forum rzadzi Albo nie I tak bede mial niedlugo MD Master'a xD
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostCytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Belit napisał(a) Skoro kciuk oddany, to co dostane w zamian?:P lewy palec prawej nogi ” Cytat: „Mind_war napisał(a) Marcik to jak z ta ranga na forum MD? nie wiem ...poczta cos szwankuje ” ” A po co Ci poczta potrzebna xd piszesz do kogo trzeba i jest supcio
-
Mind_war - - Archiwum CT
PostMarcik to jak z ta ranga na forum MD?