Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 95.

• Widzę, że pomimo pewnych "problemów" na początku, sprzęt jednak służy Przetapiaj, pilnuj i leć dalej. Gratulacje!

• Czyli skanując od wczoraj wreszcie coś wysnajpiłeś i nawet % ładny . Gratulacje, obrońcy SzO.

• @Ruda spokojnie, wszyscy o tym wiedzą (mam nadzieję), co nie zmienia faktu, że trochę pożartować z gry chyba jeszcze wolno Co do samych ASCów, to wydaje mi się, że zmiana jest po prostu zbędna i to co się teraz wyświetla może wprowadzać w błąd. Ewentualnie można by to wyświetlać jako jeden atak za każdego gracza w ACSie, chociaż z samego podglądu też byłoby to trochę mylące.

• Cytat od Avinashi: „druga sprawa atak związku zmieniony na atak łączony, a po dołączeniu kolejnych slotów obrońca widzi XXX ataków, tyle ile slotów a ACSie tyle wrogich misji i wyobraź sobie że widzisz taki ACS w którym gracze dzielą floty na 16 slotów - 16 ataków widzisz. Dodajny do tego od każdego po 5 dodatkowych ataków na farming i gracz widzisz 16+25 (=41) ataków no więc ekhm zawał murowany taa? ” Czyli teraz jak ktoś rozdzieli swoją flotę na 7 grup i poleci w ACSie z samym sobą to mamy 7 a…

• Pierwotny opis odkrywcy mówił zdaje się o 3% większych zyskach z ekspów. Naiwni, którzy dali się oszukać i wybrali inną klasę nie dostali darmowej możliwości zmiany na odkrywcę, więc po ewentualnych zmianach również nie liczyłbym na prezenty. Z resztą z jakiej racji, "gwiazdka" odkrywców trwa już od kilku miesięcy więc może pora na wzmocnienie klasy Generała i i niech inna grupa graczy wreszcie się pobawi

• Błędna ilość zbieraczy

jibrill - - Błędy w grze

"wzór" na maksymalną liczbę zbieraczy to suma poziomów kopalni na danej planecie *8. Może jestem ślepy, ale na żadnej ikonce zbieracza nie widzę podanej maksymalnej liczby, więc to chyba błąd zainstalowanego dodatku. Sugeruj się tym co jest w ustawieniach surowców.

• Konkretny skład, na podstawie samej punktacji? mmorpg nie podaje składów, a w grze jest blisko 20 rodzajów jednostek. Jeżeli nie jest to jakieś tajne masoń... zagranie flociarzy, chętnie dowiem się czegoś nowego .

• Cytat od mismalinowy: „wczoraj przegladalem floty z top100 ktore moge zdjac, akurat kilka sobie zapisalem ” No ładnie, ładnie. Nie dość, że całe złe TR gra na skryptach do klikania to jeszcze składy flot znają bez skanowania Gratulacje, obrońcy/obrończyni SzO

• Generalnie to to obostrzenie można sobie wsadzić w... w kieszeń. Cytat od Art: „Zabrania się przeprowadzania dostaw surowców do graczy, których suma punktów oraz suma zgromadzonych surowców na koncie z produkcją w toku włącznie jest większa od liczby punktów darczyńcy. ” Przecież z tego jasno wynika, że jeden punkt = 1 jednostce metalu = 1 jednostce kryształu = 1 jednostce deuteru. Czyli gracz mający 1000 pkt nie wysłać żadnych surowców koledze który ma 0pkt i 1k metalu na planecie. Zrozumiałe b…

• Więc tak wygląda kończenie z grą? Gratulacje!

• Gratulacje dla zwycięzcy, SzO dla zwyciężonego. % robi wrażenie, tym bardziej, że coraz ciężej będzie znaleźć kogoś na kim można to przebić. [ciach] Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętych treści mniam

• "Produkcja w toku", to chyba właśnie te badania, statki itd. w trakcie produkcji. Jeżeli gracz A i B mają tyle samo punktów ale gracz A ma włączone jakieś epickie badanie, to na potrzeby pushu gracz A ma więcej pkt No chyba, że gracz B chomikuje niebotyczne pokłady paliwa na lepsze czasy, wtedy to on ma więcej punktów....

• Cytat od BonDziorno: „ps. dzięki @jibrill specjalnie dla Twojej łapki w dół edytowałem posta, potrzebujesz grupy wsparcia? pozdrawiam:) ” Dziękuję za propozycję w tych trudnych dla wszystkich czasach, ale nie trzeba, radzę sobie Rozbujnik ma trochę racji, że wrzucanie "Starcia Tytanów" wykręconego na tym koncie jest trochę niesmaczne, przy czym nie jest to żaden atak w stronę Ducha, bo przecież widzę, kto systematycznie skanuje układy i akurat Duchowi braku aktywności zarzucić nie można. Tymczas…

• Ja bym widział dopalacze czasowo podnoszące/obniżające temperaturę na planetach Mam nadzieję, że polskiego forum nie czyta nikt decyzyjny, bo jeszcze trochę to Import/Eksport straci jakikolwiek sens.

• Technologia komputerowa chociaż liczbę flot zwiększa, co dla farmerów jest spoko. W pierwszej kolejności raczej z t. laserową należałoby coś zrobić, chociaż ani na jedno ani na drugie za bardzo bym nie liczył

• Mieć 10k dexu na godzinę a nie mieć, to już razem 20k dex O ile na 15 pozycji strata jest rekompensowana przez zwiększone wydobycie dexu, o tyle inwestowanie w fuzje na najcieplejszych planetach jest dość wątpliwe. Przy czym kłócić się nie zamierzam, bo po pierwsze primo każdy gra jak mu wygodnie (moi stali obserwatorzy z TIME i Górników póki co nie są fanatycznymi łowcami satelitów więc nie muszę szczególnie spinać), a po drugie primo moja wiedza w zakresie opłacalności fuzji jest dość pobieżna…

• @Pan Krecik, przyznaję, że jeszcze nie zagłębiałem się jakoś szczególnie w temat, ale to o czym piszesz ma sens zdaje się jedynie na planetach z 15 pozycji w us. Czyli w moim wypadku za jakieś 10 lat, bo darmowe (za anty z eventów) przenoszenie planet jest czasochłonne

• Cytat od Art: „Na nasze serwery trafi dziś poprawka usuwająca krytyczny błąd w grze. Aktualizacja zostanie przeprowadzona ok. godziny 14:00. ” Ktoś się orientuje o który błąd chodzi? Niestety nie potrafię czytać Artowi w myślach, a ciekaw jestem, czy wreszcie będzie można na rynku bezpiecznie "odpowiadać" na zapytania z tolerancją.

• Szybko w tym roku Święty Mikołaj przyszedł Gratulacje!

• Całkiem ładny zysk tak na święta. Czyli gonienie Cię w statach (na samym eko) na razie nie ma większego sensu chyba Gratulacje, obrońcy SzO.