Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 167.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tylko ja to widze ze obronca ma mniejsze MINUS przy zebraniu zlomu niz atakujacy? wiec to STarcie powinien wkleic obronca ktory wyszedl z mniejsza strata w rozliczeniu niz atakujacy!

• czyscioszek 1 klasa graty i dzieki za pozdro (wkoncu)

• Eh i Lodziara znowu nie po tej stronie co trzeba, aż żal patrzeć, że jeszcze Ciebie na niej nie ma a tak w temacie to Graty przeorania mini bunkra z zyskiem przetapiaj i lataj dalej

• no proszę, aż znajdę chwile aby coś napisać Gratuluje Szyneczko wkońcu się obudziłeś z zimowego snu teraz top flotkę bo coś mała się wydaje Nikersowi SzO i gratulacje porządnego walnięcia bedzie na ściane Płaczu Sithów jak znalazł chyba nawet Rammusia przebiłeś

• Cytat od Zla Kobieta: „Ee no panie ! ST jest,pozdrówki są, a gdzie link do st ?! ” Tak to jest jak sie po pijaku leci na bunkier i o 1 w nocy sie wstawia na szybko a dzis nie bylo czasu urodziny Zony wiec caly dzien dla niej

• No cóż stało się Pifko musiał zmienić barwy przez focha pewnej osoby która myślała, że może mnie wyśmiewać bezkarnie. Jednak nie mam żalu tak to bywa i w końcu dołączyłem do znajomków z Xalynth w sumie ST takie naciągane bo to raczej farming niż ST, ale procencik sie mieści, a przywitać się w nowych barwach trzeba, a nie ma nic lepszego jak stare dobre oranie bunkra z surka i wyjść z tego z zyskiem Straty mam duże gdyż flote zacząłem stawiać niecały tydzień temu Pozdruffki Zacznę od Kobitki:P te…

• Gratulowałem już na PW to i oficjalnie naskrobie co nie co Gratulacje Top1 Solo % wyszedł zacny, zysk jakis tam jest (jak mowilem na PW czas aby ktos dobil 200k reca ) B-S po złej stronie zawsze cieszy oko opozycji a top1 podwójnie nie żebym jakies urazy miał do BSow ale najzwyczajniej w swiecie zawsze tak jest od 13 lat mojej gry ze ST na członku sojuszu Top1 flot na kazdym Uni bylo jest i bedzie czyms wyjatkowym, podsumowujac milutkiego przetopu Raven, a Kobrze BSzo bo rzadko sie trafia taka o…

• No to Kolbe to sam sobie dopisal po tym jak smigał z moja kolbą dziekujac za nagranie celu a tak na powaznie to graty wlotu, przetapiaj i lataj dalej, mało latajacych Szitow zostalo wiec ktos musi nadrabiac

• No gratuluje Kobra widze drobna wpadka tylko Cie zmotywowała do latania przetapiaj na latajki obroncy SzO, a Adasiowi mniej gadania a wiecej działania, bo tylko oskarżasz innych nie mając zielonego pojecia o faktach

• Ogólnie nie miałem wstawiać takiego farmingu, gdyż zysk jest mizerny, a straty własne spore. Jednak pewna osoba zarzucała mi że nie ruszam floty z moona, więc niech sobie zobaczy że tak nie jest ST bez historii skan lot boom, ktos nie dopilnował moonoweczki Pozdrowionka dla Sithów z dedykacja dla Lodziary, Małego Kuterka i szo Rammusia pewnie znów kręgle bedzie stawiał moze za 3 razem 100k dobijesz Az mi wstyd na takim farmingu ale pozdruffki tez dla Złej i Olszyny ale jak to mowia dobry bunkier…

• Cytat od sorro03: „Cytat od CerVezA: „ a na rewanz zapraszam do mnie moze kiedys mnie zlapiecie w co watpie ” no ciezko skoro na U zwiales Gratki Kobra odbudowa w toku i jeszcze zasponsorowana przez ... oraj oraj a reszta czas sie zajmnie ” O jaki U Ci chodzi? od poczatku istnienia tego konta mialem 1 Urlop 2dniowy i to bylo jak bylem top 1200 jakies 2 msc temu wiec moze najpierw sprawdz swoje informacje a pozniej pisz, a nie jakies smieszne bzdury wypisujesz

• Oj Kobretti chyba za mało Ci przytarlismy noska a dzisiaj opozniales czy tez rutynowo wleciales? ( wiesz dzis tez byl mecz WOSP vs TVN ):D a tak powaznie to masz racje to raczej farming niz rewanz a na rewanz zapraszam do mnie moze kiedys mnie zlapiecie w co watpie

• Witam ponownie To kolejne ST gdzie jestem tylko miesem armatnim dla Lodzika, jednak tym razem moja rola była dużo większa, a mianowicie cały pomysł powstał juz po wrzuceniu astro na 18 lvl, gdy zrobiłem astro 19 lvl (wysoki jak na top150 ogolnej) plan ruszył i 3 dni kampienia na lotce wkońcu dziś przyniosły oczekiwany efekt faktem jest że liczyliśmy na lot Adasia jednak poleciał inny z BSów Kobra (full kulturka i profeska po starciu pełen szacun dla niego!!) w sumie jest to odpowiedź na lot Adas…

• Powrócił z martwych Gratki Bary przetapiaj i lataj obrońcy no cóż pakiecik remontowy i lizaczka

• no no Farming jak ta lala Gratuluje mimo braku cierpliwości dopiąłeś swego, miłego przetopu życzę, a obrońcy no cóż pakiecik remontowy śrubki i młoteczek

• Oj olszyna bys sie wstydzil takie naciagane farmingi wSTawiac bo tak naprawde to farma nie ST czekam na porzadna 5-cyfruufffke

• Dobry bunkier to zniszczony bunkier Zysk jakis tam jest wiec milego przetopu obroncy mniej bunkrow wiecej gry

• Cóż można powiedzieć o tym ST skan, info do prezesa, Lot i boom ( i Recki wysłane przez prezesa na 1 min przed dolotem bo mu sie zapomniało ) Pozdro dla Sithow i dzieki Lodzik za locik #Lodzik: "bujajcie sie wszyscy co na urlopach, a dla reszty pozdro :D" Dnia 17-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [SITH] ________________________________________________ Pancernik 30.001 Lekki myśliwiec 200.000 Okręt wojenny 5.000 Krążownik 30.000 ___________________________…

• No walnelo OSTRO, Gratuluje udanej akcji zysk powala PZet ledwo sie w pixelach miescil Niestety przyslowie konto sprzedane konto zezlomowane po raz kolejny sie sprawdza. ps. tak dla humorku Geralt sie poplakal bo stracil top1 straconych pkt militarnych Wiadomość zbiorcza od Geralt z Rivii 07.08.2017 22:04:17 Od: Geralt Z Rivii ja [ciach] straciłem top1 w stracnych teraz to bym musiał stracic cała flote, odbudowac sie i jeszcze raz stracic.. no [ciach] wszystko przede mna No smialismy sie na sojk…

• Gąski podrapały moony i spotkała je za to kara przetapiaj na nowe zabawki i lataj dalej. Traf w koncu cos porzadnego i skoncz te farmingi wstawiac :p Obroncy SzO nie życze bo ten drób i tak był przeznaczony na ubój :8