Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 149.
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. Burzel [SUPERMEG] ~ 41537.66% part II
Leman - - Starcia Mensa
PostDrugie RW też nie wąskie. I cyk fajnie bo kolejny z Supermeg zmieniony z bandyty na władcę ukladu czy coś podobnego
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. Burzel [SUPERMEG] ~ 64222.96% part I
Leman - - Starcia Mensa
PostGratki ! Dzięki za poranne zapro przypisuje sobie trochę więcej niż te 77 ss bo wleciałem do Burzela w us na 4g i dzięki temu fsował tam gdzie go trafiłeś dla Burzela SzO !
-
#38 Don Kajlo Krul [WOWWW] vs. Burzel [SUPERMEG] ~ 2974.18% - próba moonowa
Leman - - Starcia Mensa
PostGratki ! Tu ma miekiej gry tu się lata na wszystko i o każdej porze
-
Takie tam w przerwie od pracy,. Stało to poleciałem, żeby Depesza nie zaspamował całego działu swoimi RW youtube.com/watch?v=t7mtDyY4AJI Dnia 13-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Demigod ________________________________________________ Mały transporter 41.458 Duży transporter 8.718 Lekki myśliwiec 13.810 Ciężki myśliwiec 4.146 Krążownik…
-
Smakosh [WOWWW] & DarthBartek [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. KulawyBezNogi [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Burzel [SUPERMEG] & Wredny [SUPERMEG] ~ 19924.05%
Leman - - Starcia Mensa
PostGratki ! Byłem z Tobą na raty tej nocki ! Fajno że Tobie pykło, nam ze Styrtą ciut farta zabrakło SzO Grzybu, nie pokazuj młodemu Ogame, to używka straszniejsza jak prochy Wspaniała kwintesencja tego STeka Cytat od iN1kacz: „No to zupa grzybowa zjedzona widelcem brawo wlotu i szo Grzybu ”
-
Powyżej progu, bez sond. Kiedyś bym nie wrzucał, może nawet nie poleciał, bo po co ? ale ostatnio wiecie, staty, staty, staty youtube.com/watch?v=ToUhlSkjE3g Dnia 07-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 50.000 Pathfinder 10.000 _________________________________________ Obrońca PROsiaczek ________________________________________________ Duży transporter 24.500 Satelita słoneczny …
-
Siemanko Mensa ! Taki fajny poranek spotkał mnie i @Smakosh. Dziś zamiast muzyczki to ST będzie komiks obrazkowy Co do całej akcji to fajnie wyszło, wczoraj wieczorem @tr3lik pisze: Bez-tytu-u.jpg i czy nie polecę, ale ja na spokojnie piszę, tu jest inny plan. unknown.png potem pozostało tylko opóźnić lecą flotę: Bez-tytu-u1.jpg i czekać, a z czekaniem było ciężko Bez-tytu-u2.jpg albo i tak [ciach] Szeptun pogratulował, takie eko ze spadł zaledwie jedną pozycję więc SzO. Dnia 05-11-2020 --:--:-…
-
Pozwolę sobie nominować @gotYaaa nick w grze Styrtasiepali do tytułu najlepszego gracza Uniwersum Mensa. Na dzień zgłoszenie Styrta legitymuję się RW w ST w ilości 54 RW - średnia 14 374,33 % Gracz z ścisłego TOP10 przez bardzo długi okres. Nagrodzony w edycji S&D 2020. Kto zamienił z nim słowo na pw (i zrozumiał co pisze w języku prawie polskim) wie, że to fajny przyjazny facet. Człowiek o niezliczonej ilości gif'ów z benisem. Jedyny w swoim rodzaju
-
Puk, puk Kolejny dzień pacyfikacji, normalnie jakby S&D było Chyba ktoś zapomniał o FSie a w locie jeszcze coś zleciało to musiałem dosyłać recki, nie to żebym narzekał, miła niespodzianka SzO i gramy dalej bo to nie całość floty ! Pozdro WOWWW ! @tr3lik nice come back ! youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ Dnia 21-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 76.666 Pathfinder 11.111 Sonda szpiegowska 1 ____…
-
Szczere SzO ! Nic więcej nie napiszę. Nawet muzyczki nie wrzucę. Dnia 21-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Vice Cassini [SUPERMEG] ________________________________________________ Mały transporter 26.156 Duży transporter 18.132 Lekki myśliwiec 10.618 Ciężki myśliwiec 3.869 Krążownik 7.911 Okręt wojenny 3.126 Recykle…
-
"pozdrwiam WOWWW fajnie chopy jestescie, fajno sie gralo i sorki z te zlomy kiedys ale wiecie jak jest, może wrócę " i tyle go widzieli ! Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca krajs [W C] ________________________________________________ Mały transporter 12.750 Duży transporter 19.723 Statek kolonizacyjny 2 Recykler…