Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 186.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Malo, jak na Twoje mozliwosc lataj, i zlomuj bo mobilizujesz nas Troche

• Dawno Cie tu nie widzialem Lataj dalej i czekam teraz na top 1 ACS

• Gratki Lamko, ladnie sobie poczynasz, 2 St w jeden dzien na tym bezludziu

• "Skilla nie kupisz, za wszyskto inne zaplacisz karta MasterCard" :E:E:E no nic Wisiorku, lataj i kupuj, znaczy zlomuj

• nie moge byc gorszy niz Poziom! dzieki Wisior za Info Dnia 22-05-2018 09:21:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca lakiluk [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 3.666 Duży transporter 23.407 Lekki myśliwiec 3.545 Ciężki myśliwiec 1.607 Recykler 41 Sonda szpiegowska 605 Pancernik 9 _________________________________________ P…

• a ja myslalem ze Mamuty wyginely, i Poziom wraz z nimi! graty Stary kocurze badz mi przykladem! ps. nie wiem jak to zrobiles i co w tym wszystkim Koloc zawinil.. ale smiem twierdzic ze Pushu sie nie wystrzegles..

• Pozdrowienia dla mojego FanClubu. PN trzymaja Poziom i Kont! mialem napisac ze slabe to uni, i ze na T gra wiecej skillowcow niz tutaj.. ale mi sie nie chce.. obronca miedzy glowna a dofarmem podebral troche deu.. Dnia 18-05-2018 08:38:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Jacoos7 [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 6.84…

• z konta w kont, duzo tych kont masz, gdyby tak kazde konto rzucic w kont, to bylyby niepilnowane, a co za tym idzie, zezlomowane. Kontemplujac.. koneksje z tymi samymi kontami cisnientymi w kont prowadza do jednej osoby na tym uni. To Bigo(n)t

• Pozdro dla PN i DoF Dnia 17-05-2018 13:44:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca nowy76 [HUS] ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Recykler 1 Lekkie działo laserowe 780 Działo Gaussa 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 7.000 ( -0…

• uprzedzajac karawane, wezme kamien i pierwszy rzuce :P:P "Zwykly bfs, Ty ufs-ie!" szkoda ze Reszta Swiata, tez tych bfsow nie wychwytuje

• Mysle tak jak Klawy Tropiciel, gdyby kumple byli to byl inaczej gydal Gdyby Misiek mial skilla bylby jak Ciap :E:E

• wcisniety w reloga... obronca zabral metal.. na zdrowie Pozdrowienia dla PN i DoF Dnia 16-05-2018 19:38:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca elmcp [WOLF_U67] ________________________________________________ Mały transporter 3.100 Duży transporter 19.088 Lekki myśliwiec 268 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 193 Okręt wojenny 77 Recykler 424 Sonda szpiegowska 96 B…

• Gratki Misiaty, teraz czekam na jakiegos Steka Firmowego, z ladnym logo i Tagiem

• Nie wiem czy sie tu chwalic, na x5 eko to jakies 424,512 % strzeliles, idac tym tokiem to Twoj zysk tez slabiutki.. no coz lataj dalej i szukaj Miodu w ...

• policzylem.. gdybys wyslal pelne 20k pancy: -mniejszy % - 5kk surki wiecej -Brak ST co za tym idzie masz parcie na szklo.. Porazka

• pandix przeciez sander to kumpel miska.. musisz poczytac fora z innych uni!

• i Tak jestes lama i no skill, wszystko co znajde to kilometry ode mnie.. mam wrażenie ze to Twoje pushkonta sa.. Obroncy szo

• Najpierw troche Kolocem go potraktowalem, a pozniej jak Yes Man zaoralem.. Pozdrawiam PN i OGN Dnia 11-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor fnk [P N] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca TheLast [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 24.810 Duży transporter 10.894 Lekki myśliwiec 2.120 Ciężki myśliwiec 1.191 …

• Endżej wez wyluzuj.. co chwila albo Ty, Yes lub Misia pysia.. Zazdrosc ściska! Lataj dalej i buduj kopalnie Obroncy Szo

• a tak płakałes, ze ucieka, nie wchodzi i nie staje Gratki Misiak, pladruj dalej i czekam na jakiegos ACSa