Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 186.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Moze, sondy Dikiego nic nie znalazly, ale moje Tak! Bigosie! wracaj do Mordoru! PN for Life! Dnia 11-09-2018 13:33:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Finek [P N] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Bladas [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Duży transporter 50.500 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet…
-
Powiadaja w sojuszu ze Tagi po dobrych stronach wiec zamieszczam Pozdrowienia dla mojego Padawana, ktory w ostatnim czasie Wielu dobrze pushujacych sie Panow moze zawstydzic! mialo byc Logo, ale ja nie pismienny, nie czytelny i nie reformowany jestem. PN for Life! Dnia 21-08-2018 08:46:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Finek [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 9.957 Lekki myśliwiec 800.000 Recykler 1 _________________________________________ Obrońc…
-
Brak Logo spowodowane jest moja niewiedza w materii wstawiania Obrazkow do Starci Tytanow. Sojusz nie przepraszam, mogliscie nauczyc. nie pozdrawiam rowniez Znajomych Sojusznikow i Kolegow ktorych nie mam. OFF Dnia 13-08-2018 15:04:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Finek [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca bart_r [3 X] ________________________________________________ Duży transporter 33.500 Rec…
-
Mallory [P N] & Selene [P N] & Calipso [P N] & Andre [P N] vs. Kaliber [CShopSc] ~ 7474.66%
Finek - - Starcia U68
Postgornicy kilofami lataja, tragedia, jeszcze jak padnie pomysl zeby Poziomce zrobic Detox to juz w ogole nie uwierze
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
Finek - - Starcia U68
PostGratulacje ladnie to wyglada, no i jednego Trolla mniej topcie we flote!
-
Sprostowanie Tyle smiechu ile od zalozenia tematu, do teraz, to juz dawno nie mialem Tytulem wstepu, podziekowania dla Osob bioracych udzial w naszej Rezyserii i scenariuszu, Filu grales pierwsze skrzypce! Uwazam ze, Prowokacja ze strony PN, odbila sie szerokim echem nie tylko na spolecznosci uni 68, ale i calego Ogame. Primo, od pok roku wstawiam ST, gratki smieje sie z wtop sojusznikow, i nagle wciskam wam na sile Arbuza w Tylek ze nie gram, a Wy sie cieszycie i chcecie wiecej. Secundo, nagle …
-
Bigot, Bigos czy jak Cie tam, Oraz Ty Filu.. nigdy nie gralem na u68, a jedyna osobe ktora znam z PN, bo grala razem ze mna na uni T jest Selene (nie liczac tych przyszywanach przydupasow z uni T, ktory poszli za Selene) jak juz ktos tam wyzej napisal. nie ma co wracac ani do gry ani na Forum bo tylko syf dookola.
-
Dziwna sprawa.. dostalem wlasnie "Gratki" na gg od znajomych z OGame Szkoda ze juz nie gram, a moj wizerunek wykozystuja "Starzy znajomi z uni Taurus" Wegi, Misiek - Dzieki ze mnie w takie cos wmieszaliscie. caly Watek prosilbym Moda o zamkniecie. Priesten nie znamy sie i raczej nie na miejscu jest to co wlasnie zrobiles z moim dobrym imieniem. Nie zycze sobie podszywania sie pod moj Profil. nie pozdrawiam Finek