Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-186 z 186.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• w koncu.. pol roku po zlomie, jak zapukales do moich drzwi i powiedziales " Banda Rocka klocka mnie pobila.. mistrzu chce byc taki jak Ty :D" wiedzialem juz wtedy ze bedzie z Ciebie chlop z jajami, tylko trzeba troszke spushowac i wyjasnic o co chodzi w tej grze:E czesto slyszalem zes nielot, lama i ze mam Cie w buddy, bo mnie sie najbardziej boisz.. - plus dla Ciebie Swoja droga nic wielkiego ot lot na stacjonujaca flote bez finezji i polotu ale.. cale szczescie miales deu na lot :E:E a na powa…

• nie kumaci jestescie.. cala rodzina Rocka Klocka plynela na pontonie przez kanal LAMAnz! niestety angole zatopili ow ponton.. taki lajf Rocki SzO hajs zrobi wszystko widzialem ostatnio opcje "doladuj magazyny za antymaterie" probowales juz tego? moim Piczkom Dzieficzkom gratuluje i ponawiam zaproszenie do obrad okraglego stolu! Administrator Forum kasai:Upomnienie za słownictwo.

• nie zastanawia was Fakt ze : a) weki nagle zrobil sie elo elo pro pro eh eh koles? - tak to te konto b) to ze Zfisior to lama i nie dal zapa to wiedzialem ale to co wyprawial pod czas lotu przeszlo moje najsmielsze oczekiwania.. c) pamietajcie ze jak ja lece to st zawsze wchodzi d) aplikant musial zaaplikowac Wekiemu cos doustnie a Zfisowi dood... ze nagle tak sie zerwali do lotu i co najwazniejsze Przyjazny Dupek ma recki - to mnie mega zastanawia Dexterowi powodzenia w RL rowny gosc teraz tylk…

• a To i ja sie wpisze w koncu sam zakladalem HoA i pomagalem chlopaka przed przejsciem do Stalkers a pozniej do Nemesis Pell Biri i Kummen xD tej lamy to nie widzialem jakies 7 lat :D:D

• aj Dziadek Dziadek wracaj do nas Konto sie zawsze znajdzie

• Zacny % moje laseczki dymek a mowilem zlomujmy go bo ktos inny to zrobi.. no i zrobil Rogas i Pitbull kiepski czasy dla "Zagubionych w boju" jak nie GO i push, to czerwony Krzyz i recki xD Obroncy naprawde szybkiej odbudowy by zabawa trwala dalej PS. Łoś zapraszamy w nagrode do okraglego stolu PS 2. nie chce nakrecac zadymy ale dla mnie to top 1 Pegasus