Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 391.
-
Witam Takie tam odwiedziny sąsiada Dnia 04-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.465 Pancernik 331.021 _________________________________________ Obrońca Hadzin [C E] ________________________________________________ Mały transporter 15.123 Duży transporter 79.612 Lekki myśliwiec 10.728 Ciężki myśliwiec 194 Krążownik 123 Okręt wojenny 80 Recykler 176 Sonda szpiegowska 1.870 Bombowiec 5 Niszc…
-
Gratki Panowie za zespołowy lot Dziwna sytuacja - ciekawe co tam Motyl chciał bronić skoro tylko On tam był Chyba że to fs na zatrzymaj u sojusznika
-
Gratki Panowie Spory % wykręci;iście Szkoda że nie dało rady się przebić ale i tak fajnie to wygląda Przetapiajcie i szukajcie następnych celów Obrońcy SzO i szybkiego powrotu z planowanego urlopu
-
Witam Takie tam małe co nie co Trochę mnie skan zaskoczył i musiałem dofarmiać rekami bo mt miałem porozrzucane Pozdrowienia dla FenikSów i znajomych w szczególności tych z CE Obrońcy SzO Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca xxsiergiejxx [C E] ________________________________________________ Mały transporter 2.593 Duży transporter …
-
Witam Odwiedziny u sąsiada Dnia 11-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 150.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Mały transporter 11.034 Duży transporter 24.911 Recykler 1 Lekkie działo laserowe 3 Działo Gaussa 1.198 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bit…
-
Witam Takie małe co nie co Dnia 07-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Jonasz ________________________________________________ Mały transporter 1.776 Duży transporter 42.498 Lekki myśliwiec 82 Recykler 370 Sonda szpiegowska 61 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [FenikS] _________________…
-
Gratki Ładny wlocik i spory % Przetapiajcie i złomujcie dalej
-
Gratki Nie ma jak złom pod dom Sporo życzeń do spełnienia Obrońcy lizaka
-
Witam Wietrzenie floty Dnia 21-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 244.820 _________________________________________ Obrońca fargo4 ________________________________________________ Duży transporter 19.552 Lekki myśliwiec 1 Satelita słoneczny 1.987 Crawler 1.588 Wyrzutnia rakiet 16.253 Lekkie działo laserowe 2 Ciężkie działo laserowe 1 Działo Gaussa 22 Działo jonowe 202 Wyrzutnia plazmy 1.060 Ma…