Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 391.

• Witam Takie tam wietrzenie cięższego sprzętu Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Obrońcy SzO Dnia 11-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Niszczyciel 26.995 Reaper 21.514 _________________________________________ Obrońca mikuch ________________________________________________ Mały transporter 2.720 Duży transporter 934 Lekki myśliwiec 500 Ciężki myśliwiec 500 Krążownik 501 Okręt wojenny 277 Recykler 156 Son…

• Gratki Panowie Nie ma jak złom pod dom Przetapiajcie

• Gratki lamko Skromnie ale do przodu Dajcie sobie na luz bo to się słabo czyta Sin przetapiaj i złomuj dalej Obrońcy SzO

• Witam Dnia 17-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Krążownik 261.965 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Mały transporter 108 Duży transporter 16.602 Recykler 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Krążownik 261.965 ( -0 ) ___________________…

• Witam Dawno mnie tu nie było dlatego wstawiam Było by więcej ale drugi dofarm załapał się na błąd i wyszła walka remisowa po 1 rundzie Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 12-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Krążownik 261.394 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Mały transporter 285 Duży transporter 22.288 Recykler …

• Gratki lamko Ładne przywitanie z unią Nie zwalniaj tempa - złomuj , rabuj i rośnij w siłę

• Witam Takie tam małe co nie co Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Obrońca pogratulował także szczere SzO , zresztą przy takim eko to nawet tego nie odczuł Dnia 25-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.085 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Vir [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 59.210 Duży transporter 35.188 Lekki myśli…

• Gratki Panowie Ładna akcja w obronie Nie jeden flociarz nie ma takiej armady co Wy Przetapiajcie i bawcie się dalej Atakierowi SzO

• Gratki Ess Widzę że sąsiad dalej pomaga ile może Przetapiaj i złomuj dalej

• Gratki Ess Ładna oranie i nawet z zyskiem Ci wyszło Komary robią swoje Przetapiaj i złomuj dalej

• Witam Dnia 01-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 242.319 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Mały transporter 3.677 Duży transporter 20.313 Recykler 1 Działo Gaussa 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 242.318 ( …

• Gratki Piękny wlocik , spory % i super bilans Przetapiajcie i nie zwalniajcie tempa Obrońcy SzO i szybkiego powrotu z urlopu

• Gratki Ładne zejście z urlopu - szkoda tylko że sojusznik ucierpiał Przetapiaj i baw się dalej - może teraz na trochę dłużej LOTUS dla Ciebie SzO

• Witam Takie małe co nie co Dnia 29-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 40.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 50.000 ( -0 ) _______…

• Gratki Ess Ładne farmingi Przetapiaj i lataj dalej

• Witam Lot dla zabicia nudy Dnia 10-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 686.349 Ciężki myśliwiec 2.229 Krążownik 247.704 Okręt wojenny 25.363 Niszczyciel 25.075 Reaper 12.261 _________________________________________ Obrońca mr Hyde ________________________________________________ Mały transporter 1.552 Duży transporter 11.505 Sonda szpiegowska 140 Bombowiec 232 Niszczyciel 510 Gwiazda Śmi…

• Gratki Kartofel Długo kazałeś czekać żeby zobaczyć coś większego w Twoim wykonaniu ale było warto Pewnie jakby spawacz szybciej spawał to st było by szybciej Spory % i piękny bilans Przetapiaj i nie zwalniaj Obrońcy SzO i wymiany spawarki na szybszą

• Jakby były gratulację to i Szo by się znalazło

• Witam Stało i zniknęło Korzystając z okazji Wszystkim Kobietom życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji Ich święta Dnia 08-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Vartrox [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 12.486 Duży transporter 2.747 Lekki myśliwiec 45.620 Krążownik 13.431 Okręt wojenny 132 Recykler 1…

• Gratki Ładnie surki przytuliłeś Widzę że chęci trochę wróciły Przetapiaj i nie zwalniaj