Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 391.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Takie tam Dnia 31-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pathfinder 70.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 1.142 Duży transporter 80.092 Wyrzutnia rakiet 88 Lekkie działo laserowe 50 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [SKY] ________________________…
-
Witam Dawno nic nie wstawiałem , to wstawiam takie małe co nie co Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 27-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Jonasz ________________________________________________ Mały transporter 914 Duży transporter 63.315 Krążownik 48 Recykler 114 Sonda szpiegowska 191 Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 2 Lekkie dzi…
-
Witam Mało się tu dzieje to wstawiam Podziękowania dla Gzyla za lot i do następnego Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 17-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gzylu [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.400 _________________________________________ Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8.300 _________________________________________ Obrońca BIRKUT _________________________________…
-
Witam Takie małe co nie co Dnia 13-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pathfinder 60.000 _________________________________________ Obrońca iceflyer ________________________________________________ Mały transporter 13.682 Duży transporter 65.575 Recykler 2 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pathfi…
-
Witam Takie tam sojuszowe gruzowanie Dnia 04-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Essential [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.135 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor dell1983 [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.211 _________________________________________ Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8.100 ______________…
-
Witam Farming trochę zlamiony bo nie weszła 1 fala i zostało ponad 400kk surowca Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 21-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pathfinder 52.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 2.496 Duży transporter 66.598 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to j…
-
Witam Takie małe co nie co Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 30-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 79.240 Krążownik 13 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [SKY] ___________________…
-
Witam Takie tam kruszenie betonu Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 24-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 7.264 _________________________________________ Obrońca Sweter ________________________________________________ Mały transporter 1.138 Duży transporter 10.048 Lekki myśliwiec 20.000 Ciężki myśliwiec 20.000 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 20.000 Recykler 27.500 Sonda szpiegowska 2.…
-
Witam To miało być łatwe st - lotka w us obrońcy , zdjęcie kulki i złom floty Po puszczeniu pilotów okazało się że nie lecę sam - Dziki postanowił polecieć na łatwą surkie i pewnie zebrać złom wbijając się między mój główny atak i dofarm Po jakimś czasie dzwoni Dell i mówi skoro najlepszy flociarz na unii też leci to puść go przodem , może nauczymy się czegoś od Niego Także Dzikiego flota natrafiła na opór obrońcy a moja wlatując po Nim zrobiła co miała zrobić Ktoś zebrał złom z Dzikiego i część…
-
Gratki Latte Ładny wlocik i top 1 Twoje a do Spawacza należy top 1 i 2 Przetapiaj i szukaj dalej zapomnianych flot Spawaczowi SzO
-
Witam Takie małe co nie co Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Obrońcy SzO Dnia 04-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor to ja [SKY] ________________________________________________ Krążownik 220.000 Pathfinder 103.007 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Mały transporter 2.423 Duży transporter 145.000 Recykler 14 _________________________________________ Po bitwie... Agresor to ja [SKY] ______________…