Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 163.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześ, Znów rozbunkrowanie solo niestety. Chciałbym z tego miejsca przeprosić mojego sojusznika @torino za zapomnienie zaproszenia na sondę, obiecuję, że się to więcej nie powtórzy! No i coraz mniej tych bunkrów, w które razem moglibyśmy wlatywać :/. Obrońcy szo. Pozdro NZD! #eurocham Dnia 31-07-2019 23:59:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Mały transporter 67.550 Lekki myśliwiec 1.133.577 Krążownik…

• Cześ, Taki bunkier wypatrzyliśmy. Niestety w momencie mojego wylotu torino nie było w grze, pojawił się krótko przed wlotem, stąd tylko sonda - kolejne rozbunkrowania mam nadzieję będą przebiegać już w tandemie, co, @torino? Dzięki za locik, Chmielowi szo. Pozdro NZD! #eurocham Dnia 30-07-2019 12:23:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.115.800 Krążownik 89.133 Okręt wojenny 12.871 Pancernik 44.318 _…

• Cześ, Lądowanie floty 1 us obok mnie, złapałem jeszcze na lampie. Na matce 40 minut więc zakładałem że obrońca siedzi po prostu na moonie atakowanym, jednak minuty weszły równo to i wlot (dość krótki z racji umiejscowienia) przebiegł bez problemu. Kilka razy na Dre przepalałem, no cóż - "tym razem" się udało. Obrońca nic nie napisał, ja też nie zagajałem - w każdym razie szo. Będzie deuteru, żeby muny bronić :P. Pozdro NZD! #eurocham Dnia 28-07-2019 23:03:29 następujące floty spotkały się w walc…

• Rzeczywiście - nienajgorzej. Ciekawe jaki był cel ściągnięcia tej kulki tak w ogóle, skoro żaden chętny się nie pojawił ;d brawo my

• Kolejny raz upolowany szaferak, tym razem najzwyczajniejszy w świecie bfs stał na munie. Jeden jałowy kurs bez zysku całą flotą przez 100 us dziś to aż nadto, więc tym razem poleciałem po surkę. Zaprawionemu w bojach obrońcy szczere szo i dokładniejszego pilnowania floty. Stejk nie powala, ale jako się rzekło: co ponad próg, to wstawię, żeby nie było tajemniczych i przemilczanych złomów. Pozdro NZD. #eurocham Dnia 25-07-2019 22:43:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZ…

• Cześ. Dużo na gracza przepaliłem, w końcu wczoraj koło 1 w nocy były dość długie minutki kiedy od niechcenia przeglądałem gale. Zagrałem trochę amatorkę nie sprawdzając planety, dopiero po gongu (gdy obrońca zalogował z 2 minuty po starciu) sprawdziłem, czy dobudowuje recki, a tu zonk - drugie tyle surki do sfarmienia. Od razu puściłem dofarm na planetę, a że obrońca wolał oddać metal mnie, niż wydać 130kk w WRki - podniósł jedynie tyle ile mógł, a więc niecałe 20kk metki. Reszta moja. Obrońca k…

• Służy Ci to eko, lepiej latasz niż jak flotą grałeś huehue ale to juz nie jest ten stary Ecco gratki

• Tak się składa, że opłaciły się moje turborecki tu. Bez większych nadziei wyleciałem i - o dziwo - zakosiłem Nie przejmuj się, mnie też się zdarzyło, tylko mój złodziejaszek nie miał jaj się przyznać JACKO szo, Cinnabar mam nadzieję że się nie zrazisz i więcej takich gongów, coby trochę orzeźwić ten dział od stałych bywalców

• "Ja juz nawet reckami lece dofarmiać" - i już wiesz, że będzie tłusto Gratuluję wlotu, zysk potężny, podwójnie cieszy - szczególnie, że po prawej stronie nie byle jaki tag Przetapiaj, xazaxowi szo (chyba nie będzie trudno).

• Brawo, cieszę się że przepał na recki nie poszedl na darmo. Ba - jeszcze przepaliłem 20k pancy zanim się dowiedziałem, że lecisz, więc dofarmiłem co nieco Co w rodzinie to nie zginie - przetapiaj i lataj więcej, moje recki są zawsze do dyspozycji ;). Obrońcy szo.

• Bardzo przyjemny sąsiad Ci się trafił, musze powiedzieć! Myślałem, że tradycja nakazuje, aby witać nowego sąsiada poczęstunkiem, tymczasem tu stało się na odwrót :). Top i czekam na więcej!

• Szo Andy, poza moimi sojusznikami nie ma chyba nikogo na tym uni kogo mi szkoda po złomie oprócz Ciebie. Taki porządny chłop, tylko z systematycznością problem! Ecc0 lamusie, podobno kopalnie nie latają...

• Oby takich więcej, zaczynaj latać więcej i flotę spawaj bo wiesz... Zawsze się trochę przyda gratki i do przodu!

• Cytat od Jarun: „Powiedzcie mi proszę jaki jest sens ze starciem na 40k% wrzucać jakieś mocno przeciętne niecałe 3k% innego agresora... ” Powiedziałem że będę wrzucał swoje, Osama sie zapytał czy nie dorzucę jego. Wiesz, z tym wrzucającym to żartowałem - nie robię tego na etat i nie chce mi się wrzucać każdego raportu osobno i budować tronu dla agresora, bo równie dobrze mógłbym to robić za cały sojusz - po prostu wyświadczyłem mu przysługę, bo starcie równie dobrze mogło nie ujrzeć światła dzie…

• Cześ, Drugi raz robię jako "wstawiający" w tym sojuszu, bo wszyscy leniwi są i sami nie umieją! Historia mojego starcia mało fascynująca, za to historia z Osamą jest taka: rano wszedłem sobie na discorda żeby zobaczyć jak kamyk narzeka, że nikt mu nie daje celu, europa farmi cudze skany, a Ecc0 chwali się, jaki to on nawrócony na eko i ile zainwestował w kopalnie. Tymczasem discord dominuje Osama z niewybrednymi inwektywami jak to "cholerne" * moony padły, natomiast on "zepsuł" * tego moonkilla …

• Prężny sojusz flota pl rekrutujący od top 900 poniósł dotkliwą stratę. A tak serio - wstawiam tylko po to żeby się pochwalić, że po miesiącach trudów i wkurzania sojuszników, po tym, gdy uni prawie całkowicie wymarło, z blisko dziesięcioosobowej drużyny naszych przeciwników zrobiło się ich trzech, a galaktyki zieją pustkami i generalnie bida z nędzą - w końcu zrobiłem turborecki . Jednak gra bez anty boli, i niewykluczone, że astro na 20 i 21 będę jednak skracał Pozdro NZD! Dnia 10-07-2019 23:32…

• No, pod naszą banderą to może Cię chociaż nauczymy więcej tych ST robić, w przeciwieństwie do poprzedników Jedyne czego nauczyłbyś się w VDC po przejściu looxa w stan spoczynku to uciekanie z sojuszu po wpadkach, albo latanie po cudzych PZtach i rżnięcie głupa że to nie Ty Gratuluję zysku i chrztu bojowego PS. Diakon zawsze rację ma.

• nie oferuję takich usług

• Jeden z niewielu lotów ostatnio, podczas gdy sojusznicy tną galaktyki aż miło. Zastój jest i pewnie jakiś czas będzie, mimo że z sesji wracam z tarczą ;). Starcie bez porywającej historii - skan 10 us dalej, lot i bum. Dzięki @europka za recki, już niedługo się usamodzielnię. Pozdro NZD. #eurocham Dnia 04-07-2019 23:39:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400.000 Krążownik 40.000 Pancernik 1.000 _____…

• Cześ, Dziś starcia od sojusznika, który taki jest zapracowany że sam nie może wstawić. Kulisów nie znam, nie mam pojęcia jak jumek leciał do końca żeby się rozwalić... . Po tym starciu zlapała go frustracja i jak jest - każdy widzi. C-3PO po starciu usunął planety (z których notabene troszkę się nachapałem) i chyba będzie kończył grę. Jumkowi przemyślenia i powrotu. C-3PO powodzenia w realu. Osamie gratulacje. Pozdro NZD. #eurocham Cytat od Osama: „1:1 jumek ” Dnia 01-07-2019 21:40:17 następując…