Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 60.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmm no nie wiem co tu naskrobac ... Obrońcom pomomo tego jak sie nasze drogi potoczyły szczere SzO zycze ze wzgledu na stare fajne czasy Złomu troche macie zapal jest wiec odrobicie. Co do ZS widze każy orze jak może kazdym sposobem A i powala mnie tekst a raczej logo czy jak to nazwac Cytat: „ ZS NIGDY SIE NIE PUSZOWAL I PUSZOWAL NIE BEDZIE ! . ” Darujcie to naprawde... bo pluja wam w twarz dowodami a gadacie ze deszcz pada
-
No to i ja chciałbym wszystkim z tego miejsca podziekować za to starcie super ekipie jak i obrońcom:P Było fajnie rozkminianie liczenie gadki haha fajnie było i warto przedewszystkim mysle że strata floty tu sie nie liczy starcie mega myśle że długo nie do pobićia Nie sadziłem że ta moja marna flotka wykręce taki % z ekipa i sądze że jakoś sie zapisaliśmy na kartach ogame a co poniektórzy przeszli ta gre Dzieki jeszcze raz za ten zaszczyt i do zobaczyska
-
Mam zaszczyt, przyjemnosć zaprezentowac Top 1 ACS uni Electra Akcja: Krotko zwiezle niszczenie moona klikanie zawroconej stacji no i branie pod uwage podstawki a że nie zawracamy to oto ponizej wynik ;) Metallica - Nothing Else Matters Cytat: „ Skipa: Dzięki za te długo pewno nie pobite starcie jednym słowem masakra Dzieki kompanom jak i obrońcom za mega starcie pozdrawim sojusz i znajomych. ” Cytat: „Od Candy: Pozdrawiam sojusz i znajomych z vega i u69. Z mojej strony to Game Over. Dziekuje ws…
-
No faktycznie tłusto procent mega latajek tez w starciu nie mało gratulacje ustrzelenia sojusznika ktoremu SzO życze i dbanie o zabawki na przyszłosc. Dzięks za pozdro i jescze raz graty a Ty śmiglo krzynke lecisz
-
Dziekuje za dedki, % bardzo ładny zysk też zacny wiec bedzie co topić gratulacje szybkiej reakcji i akcji.
-
Cytat od mayday: „Jak tam idzie sprzedawanie konta na Draco? Nazz slyszalem ze chcial 1000 za swoje konto, to ty pewnie jakies grosiki?” Aco pisales pewno w jego sprawie i kosza dostales Roczaruje Cie gram narazie i bede gral jakis czas.Cytat od mayday: „Widzisz, tak to juz jest jak ktos glosno szczeka o brzydkich bakach graczy, ktorzy potencjalnie sa uznawani za uczciwych. Ktore moje starcie bylo nie uczciwe, mam nadzieje ze poprzesz to sensownym argumentem a nie bełkotem tak jak inni, ” Wystar…
-
Cytat od mayday: „O ironio odezwal sie najwiekszy pusher na electrze, ktoremu 5 osob wystawia do zezlomowania konta gornicze, zal dupcie scisnol? GRATY starcia i nie przejmuj sie tym, pseudo zlomiarzem.” Dziecko powiem tak tobie to oddział zamkniety juz chyba nie pomoze... Wszedzie gdzie jestes jest syf i smietnik na Draco jestes spalony teraz tu przychodzisz smietnik robic smieszny jestes. Doprowadziles do tego ze 90% twoich rw sa brane za kopno i pusz ciekawe czemu... Mam znajomych od ktorych …
-
No gościu to napsułes komus zabawek obrona piekna zysk miodzio i % top2 solo. Teraz to przetop Obronczy jakby nie bylo SzO
-
U la la no nie wypada pogratulowac więc wielkie GRTULACJE Procent i zysk spory nic tylko topic. Obroncy szO oczywiscie. Pozdrawiam.
-
Pozdrowienia dla ND, znajomych, dostawcow paliwa. Starcie z 05-19 18:01:07 następujących flot: Agresor Skipa [ND] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 1 L.myśliw. 153.469 Krazownik 10.177 O.wojenny. 2.960 Panc. 10.868 Obrońca PACZY (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 467 L.myśliw. 98.844 C.mysliw. 13.899 Krazownik 7.488 Recykler 6.376 So.szpieg. 640 St.kolon. 28 Panc. 4.112 Niszcz. 21 G.Smierci 1 Obrona: Wyrz.rak 73 ...po 6 rundach: Agresor Skip…
-
Gratulacje obrońcom . Faktycznie za pewnie sie poczulismy tak jak mowil Bucik gdyby cale flo polecialy ehh no juz mleko rozlane. Odbudowa bedzie ciezka i z niechecia bo sensu nie ma jak ktos lata sobie na idlaki pod moja fala po pare mt wysysa w pare dni moze godzin 1kkk surki z morfirgo no cozz kasa rzadzi a człowiek musi ze 2,3 miechy na to pracowac nie che mi sie siegac wstecz ile to juz flot na to poszlo szkoda gadac dobra nie ciagne tematu dalej ... Jeszcze raz gratuluje ps. Rudobrody, Livs…
-
Skill olej tego dziciaka... Prowokowac to se moze chlopców z podworka nie mam zamiaru sie znizac do jego poziomu i dyskutowac z kozakiem na froum. Odpusc tyle ma synek ze se pobazgroli przed monitorem.
-
Cytat od bili1: „wypada pogratulować dobrze że coś się tutaj jeszcze dzieje co do live to i tak długo sie utrzymała ta flota edit: z tyloma lewymi kontami łatwiej się klika ;)” Tego ja czytam to od razu z liscia bym walil takie trole tez musza byc trudno... Do rzeczy teraz dzikuje jeszcze raz za lot i ładny procent jest sie z czego cieszyc Tobie LIVESTRONG zycze odbudowy i dalszej gry i powodzenia. Pozdrawiam
-
Linka dostalem dzikuje SOSEK. No co do akcji to wielkie gz dla agresorow Slyszalem ze dla niektorych to dllluugiii lot byl a i paliwa malo nie poszlo wiec jeszcze raz wielkie graty TOP ŁAN. Przetapiajcie i latajcie. Obroncy SzO.
-
Cytat od Mscislaw: „No to panowie wojenka praktycznie wygrana, ND nie nadrobi strat Gratulacje za swietny %” Ło matko ale sie zatrzeslo uni Co tu duzo pisac Procent mega dłuuugooo pewnie nie bedzie pobity ( chociaz nie mowie hop bo widzicie co sie dzieje ) Zysku szkoda ale satysfakcja bezcenna top łan solo i 15k % do wojny No trzeba aktualizacje zrobic Obroncy hmmmmm SzO Jak widac nie naliczenie mojego procentu zaowocowało Pozdrawiam.
-
No i mamy bilans ND na plus. Niemniej rozpierducha przedniai u % mega graty odwagi agtresorom. Szacun dla Dilla.
-
Eh DEVKU jak najbardziej SzO. Agresorom gratrulacje top2 i wyczucia.
-
Co tu dużo pisac Procent miodzio i zlomu tez nie malo tylko szkoda ze wyszlo jak wyszlo Ale satysfakcja bezcenna:P Obroncy jak najbardziej SzO