Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 147.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @kasai Nazwy chociaż są czy tez mamy spekulować ? U Niemca grafika jest o wiele większa można się dokładnie przyjrzeć działom i napędą jakie mają. Stateczek nr 1 Wunderwaffe eins b2cea708ac8828ed.png Stateczek nr 2 Wunderwaffe zwei cce64c88395cd7b5.png Stateczek nr 3 Wunderwaffe drei 14b2200de1e10b54.png

• Cytat od kasai: „Wszystkie informacje zostana podanie w swoim czasie ” To po co ta dyskusja ?

• Ale dadzą trzy czy do wyboru jeden ? Może jakiś opis tych stateczków @Ruda byś zapodała.

• Cytat od new_mateuszgg: „Jasne ze moge cos zaproponowac, ale do tego moze osobny temat? W ktorym kazdy gracz bedzie mogl dac konkretne wytyczne od siebie/wskazowki jak rozwinac odpowiedni podpunkt regulaminu. Bez zadnych gownoburz i atakowania jedni drugich. Wiadomo co kilka glow to nie jedna, kazdy wpadnie na cos madrego. Przyklad w ciagu ostatniej minuty miedzy 60 a 30 sekunda do wlotu musi byc min 10 sekundowa przerwa w skanowaniu. Co ty na to? Na pewno cos wymyslisz wiec dawaj przeciez o to …

• @new_mateuszgg Zaproponujesz coś czy tylko cytat odpowiedz jedno zdaniowa bez konkretów. Może się bardziej skupisz i skoncentrujesz sam coś spłodzisz ? Chyba nie czytałeś pierwszego postu ?

• [ciach] Mam nadziej że to ty będziesz tym obrońca, a najlepiej tym pomocniczym Administrator Forum Toadie:Cytowanie posta powyżej usuwam

• @Bad.Whisky I wspaniale że udało się policzyć zawrócone zatrzymaj. Ja rozważam taki scenariusz lecę do typka => opóźniam => skanuje => widzę dodatkowe siły do pomocy => skanuje jak najczęściej sam lub z sojusznikami. I co w tedy ? To że skanując zawrócenie zajmujemy starciami flotę ofiary i generujemy dużo wiadomości. I co to jest ktoś mi powie ? Spam ? zatrzymywanie floty ? @Art co w takich przypadkach. Przecież wyliczanki, kontry to kwintesencja tej gry.

• Cytat od Yossar: „Patrzac, na ten temat uważam że nalezy zrobic ankiete o tym czy gracze w ogóle chcą zakazu wysylania misji w odstepie mniejszym niz dajmy na to 3 sek. Zaleznie od wyniku bedziemy mieli z glowy połowe postow, ktore do niczego nie prowadza. ” Wcześniej już pisałem i napisze raz jeszcze. A co z wyliczaniem zawróconego zatrzymaj ? co będę skanował co 3s czy co 5s. Pomysł z tymi czasami skanowania to naprawdę wymyślił ktoś kto nie gra flotą. Za bushing i zatrzymywanie powinny być sy…

• Ogólnie nie wiem czyja to wina ale chyba Naszych reprezentantów na czele z @Art i resztę wesołej załogi. Że by nie było można jasno i klarownie opisać zasad: Dostałem link na angielskie Forum z zasadami i regulaminem. board.en.ogame.gameforge.com/i…les-valid-from-17-9-2012/ I tak: złota zasada 6 s została tam opisana bardzo dokładnie: Clarifications: Bugusing is, but not limited to these examples: - Any fleet actions towards the defender 6 seconds before an attack Every fleet action has its spec…

• Cytat od ZlodziejSmalcu: „Obrońca próbuje lagować sam siebie, żeby powiedzieć że to agresor i dostać backupa. ” Nie ma opcji backup to nie ma sensu dla obrońcy spamowanie samego siebie. No chyba że ma satysfakcje z bana agresora i nic po za tym.

• @Avatar To problem jest z Regulaminem czy ze Swobodną oceną operatora. A może z logicznym myśleniem ? Skoro skanuje 3-5 kont co sekundę czy co ile pozwalają sloty przez minute lub 5min. To co to dla ciebie jest 3fd5e387331c4f43.png

• Dokładnie tak dowodów na "zatrzymywanie floty w miejscu ataku" jest pełno Nie ma po co grzebać w kodzie w myśl "zasady działa nie ruszaj" Wystarczy dopisać do magicznych 6s odpowiednia regułkę typ np: "Kto świadomie i w porozumieniu doprowadza sondami do zatrzymanie floty przed misią atakuj zostanie ukarany."

• No dokładnie ale jak się czyta posty tego typu Cytat od Fenrir: „A wyłączenie generowania RW z misji Szpieguj, w których skład wchodzą wyłącznie sondy szpiegowskie? ” I przyklaskiwanie tego typu pomysłom. Cytat od ladys: „.A wyłączenie generowania RW z misji Szpieguj, w których skład wchodzą wyłącznie sondy szpiegowskie?.... I to jest chyba BINGO calej tej sytuacji - flote nie uwiklana w walke napewno mozna podniesc ... ” Nie generuje się rw nie ma pz. Ta dyskusja dawno zeszła na złą drogę. Team…

• Cytat od Fenrir: „Cytat od czubulus.: „To dopiero fantazja z fantastyką.Sondy spadają pz rośnie, łatwo zobaczyć czy czasem sojusznicy nie robią sztucznych aktywności. ” Czubek, jesteś jak taki typowy wsiowy burak: gdzie cię nie proszą, tam musisz wtrącić swoje mało inteligentne trzy grosze. Zrób nam wszystkim przysługę i idź sprawdzić, czy cię w sławojce nie ma, bo twój bełkot nie służy niczemu, a jedynie spamuje temat. ” Mało inteligentne to są twoje pomysły na grę i twoich kolegów. Brak pz z m…

• Cytat od Fenrir: „Cytat od Art: „Problemem w tej sprawie jest głównie spamowanie misjami szpieguj na główne koordynaty obrońcy, gdzie stoi flota. Robi to agresor/poplecznicy. Od technicznej strony nie jest to forma lagowania, tylko ciągłego uwikłania floty w walce (w momencie wykrycia sond dochodzi do RW i flota jest 'zajęta' do czasu przemielenia przez system obsługi zdarzeń). Stąd też pojawiają się sygnały od graczy, którzy nie mogą podnieść floty, bo np. guzik wysłania jest niedostępny. Teraz…

• @tomkik Cytat od tomkik: „w pracy byłem na pc służbowym raczej szybki z internetem jak sprawdzałem 48mb odbiór i 44mb wysyl pingi 0.02. Ani sprzęt ani internet nie miały prawa dać dupy. ” A ten ping to miałeś z 79.110.87.192 ? Czy z przypadkowo odpytywanym serwerem ?

• Tyle wojska i dopiero spadło w drugiej rundzie. ; data-verified= "> ; data-verified= "> ; data-verified= "> Graty Maruśśśśśśśśśśś Kolejny Wypoziomowany do Pionu. (ciach!) Moderator mntek:prowokacje wycięto

• @Zlomek_Mistrz Bo mi się przysnęło

• Cytat od Zagubiony: „Witam, %jak na top 1 flot nie powala. prntscr.com/oquai3 gratulował nie będę. Obrońcy SZO. Poza tym prntscr.com/oqub0b, nie powinno tak być. Być na wakacjach dostać cynk zdejmować urlop i lecieć to takie f............. Bez odbioru. ” A czego tu gratulować jak to kolejne syte farmienia nic więcej, próbujesz być fajny a tu znowu w życiu ci nie wyszło. A f.......... To jest kampienie z multi konta. Cyfrowy kolego dexa

• Ładnie siadło. Zszedł z urlopu i odrazu dzwon. Telefon od przyjaciela że stoi?