Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.
-
Graty Pisiont :). Pięknie ustrzelone. Coś jednak idzie jeszcze na tym uni trafić. Ja ostatnio z moim brakiem szczęścia nic nie mogę znaleźć, a tu takie top1. Jeszcze raz graty i przetopu!
-
A ja głupi zastanawiałem się czemu One Punch na U nie zwracając uwagi na spadek w topce ;). Gratki i przetopu. BOSSy przysnęły
-
Pozdrawiam znajomych i mojego dostawcę deksu. Duże oranie bunkra. Dużo strat, jednak na jakis tam plus, a i ST wpadło Dnia 09-12-2018 06:07:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bartosz ________________________________________________ Duży transporter 1 Mały transporter 10.338 Lekki myśliwiec 26.726 Okręt wojenny 1.391 Pancernik 1.810 Krążownik 5.259 Niszczyciel 1 _________________________________________ Obrońca Commander Charon [USI] _______________________________________________…
-
COO TU SIĘĘĘ.... Panowie graty procentu, ale to jakaś miazga jest... Aż nie wiadomo co powiedzieć.
-
no to niezłe zagranie blacksun. Najpierw gościa chcecie ściągnąć do siebie i za chwile złomujecie. Żenada z tego uni się robi powoli..
-
Lot w sumie na aktach, bo ciągle gdzieś się pojawiały. Stwierdziłem, że raz kozie wio, czasem trzeba zaryzykować, opłaciło się. Recki posłane dużo wcześniej, bo stwierdziłem, że poobserwuję. Szkoda tylko, że bandytę stracił po ataku, bo nie sfarmiłem wszystkiego :(. Obrońca jak sam napisał przysnął po obiadku, 2 min mu brakło no cóż. Zdarza się. SzO dla niego, bo widać podejście ma luźne! Pozdrawiam kolegów Dnia 25-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bartosz ________…
-
Witam się czule po długiej przerwie od Ogame'a z działem ST Pozdrawiam chłopaków z Dorado i Lamki z Europy. PS. Pozdrawiam Pana ZarazWstanę, dzięki któremu jego sojusz ma orkę Dnia 18-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bartosz ________________________________________________ Mały transporter 7.649 Lekki myśliwiec 11.972 Krążownik 2.027 Okręt wojenny 1.442 Pancernik 891 _________________________________________ Obrońca ToxicNoiz [KGH] ________________________________…