Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 87.
-
Cytat od Largo: „Przestań głupoty gadać , ale jak Cie to kręci to pisz bo mnie to nie rusza i będę dalej robić swoje. ” wiem wiem, kończąc Twoją mysl, GO nie reagują więc dalej będę się pushował i kupował konta Jak Cię bawi taka gra i podnosi Twoje ego to w sumie czemu nie - dobry lek na małość w realu, taka terapia własnej wartości poprzez oszukiwanie w grze
-
tak się właśnie patrząc w staty zastanawiałem kto kupił ta flotę Turbodynomen i MaCelo przed starciem w SLG - teraz Gumisie, a obrońca przed sprzedażą konta w jakim soju był? Oczywiście SLG 2018-01-01- > qVp2018-01-09YlOlY > TOP GUN2018-02-18TOP GUN > SLG z ciekawości po ile teraz konta chodzą?
-
Z cyklu "Nie lubię bunkrów" Pozdrowienia dla znajomych i seciaków. Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.522 Pancernik 1.431 _________________________________________ Obrońca Kaczor [aPFP] ________________________________________________ Mały transporter 315 Duży transporter 55 Lekki myśliwiec 317 Ciężki myśliwiec 82 Krążownik 36 Okręt wojenny 1.394 Recykler 118 Sonda szpiegowska 54…
-
Rano koledze spadł moon, więc postanowiliśmy zrobić mu dużą próbę moonową, która zakończyła się sukcesem Pozdrowienia dla Seciaków i wszystkich znajomych Xbox Dzięki za wspólny lot i dobrą zabawę Ps. Dawno mnie nie było beba.. Do naSTepnego D3CH4 Pozdrowienia dla całego sojuszu, graczy z U17 i odbiorcy dexu Moon padł za drugą falą Danie główne: Dnia 15-03-2018 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor D3CH4 [SET] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.455 C…
-
Przygotowując podsumowanie sezonu ślubnego 2017 trochę poskanowałem co zaowocowało poniższym kąskiem zabunkrowanego kryształu. Obrońca zalogował się kilka minut po wlocie, jednak złom zostawił w spokoju za co szacun i SzO. Pozdrowienia dla SET i wszystkich znajomych. Dnia 28-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Mały transporter 1.451 Lekki myśliwiec 14.017 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 1.118 Pancernik 420…
-
Do trzech razy sztuka, jak to mówią Pozdrowienia dla sojuszników z SET z wszystkich znajomych Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.174 Pancernik 428 _________________________________________ Obrońca Yazzo91 ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 973 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 232 Okręt wojenny 226 Recykler 413 Sonda szpiegowska 50 Bomb…
-
Wreszcie trzeba było coś ustrzelić Pozdrowienia dla SET i znajomych Dnia 04-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Krążownik 1.228 Okręt wojenny 653 Pancernik 156 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Imperator MarPix [DUCHY] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 338 Lekki myśliwiec 29 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 23 Okręt woje…
-
to się chłopakom nudzi
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
Astaroth - - Hall of Fame
Postsuma sumarum kto gnojem się urodził gnojem zostanie i nic tego nie zmieni, jak się nie ma skilla to się oszukuje, oszustwo nazywając niekonwencjonalną zagrywką - tu kłania się Nietzsche i jego resentyment- słabszy dla swojej słabej zagrywki zawsze znajdzie jakieś słabe usprawiedliwienie, co nie zmieni faktu, że czandala czandalą był, jest i będzie, w tym przypadku mowa o pokrakach z Winter stosujących podobnie rozpaczliwie słabe zagrywki na każdym unii, gdzie przyjdzie im grać
-
Winter is Coming [WINTER] 1 681,88% vs. 18 284.3% MRUCZKI [MRUCZKI] Zakończona
Astaroth - - Wojny Libra
Postcoś pięknego - banda największych przekrętasów zgromadzona pod szyldem Winter jednak dostała bencki Mruczkom graty, chyba zima odeszła w niepamięć
-
Aż mi się przypomniała jedna wypocina webera Cytat od ---Webber---: „ btw. Astaroth widzę, że nadal się nic nie zmieniło, nadal po przeciwnej stronie, nadal po tej słabszej stronie, nadal więcej jęczenia niż gry. ” Tak z innej beczki - mądrości nikt Ci nigdy nie zarzucał, więc luz Graty chłopaki, widzimy się w poniedziałek
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
Astaroth - - Wojny Libra
Postgraty rw do wojny, mam nadzieję, że jak wrócę z roboty za tydzień, to jeszcze coś ze zdechlaków i ich giermków zostanie, bo póki co wiosna na całego