Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• T-Rex - o co Ci chodzi ? kiedy i gdzie napisałem coś o kimś że jest drugim sortem ? Proszę Cię przypomnij mi bo nie pamiętam....

• Badi Arka Gdynia K... Świnia ?

• Cytat od Michen: „Po pierwsze to ten tekst u góry jest Rush'a Marsicu, poza tym raczej nie powinieneś chyba wchodzić tutaj na życie prywatne, to tylko cyfry. Chciałbym wszystkim wszem i wobec oznajmić, ze nie mam żadnych powiązań z GO ani z SGO, paranoja jakaś... Nie pamiętasz mojego bana za multi przypadkiem. Czy gdyby twoje przypuszczenia były prawdziwe to bym go dostał ? Przemyśl to.. Co do Ciebie Nexus to doskonale wiesz, ze zostałeś wyliczony i sprany Aktywki twoje oczywiście, ze miałem ale…

• nie ma to jak zgłosić problem do GO, która może w tym siedzieć no gut dżob

• Panowie... nie ma się co irytować. Michen to zwykła [mniam], która nie potrafi nikogo zezłomować w normalny sposób. Rush tylko wykorzystał sytuacje + udostępnił konto na forum aby Michen napisał za niego posta, który jest na samej górze. Przykro mi Michen jednak mimo tego, że gram tu krótko a właściwie obecnie wegetuję... to widzę różnicę między tym co jest napisane a tym jak Rush się wypowiada. Są niestety tylko 2 opcje. Pierwsza wyżej opisana przeze mnie i równie prawdopodobna co druga o które…

• Cytat od Michen: „Hejo. Wypada żebym się odezwał Dzięki Badi, nie doceniałeś mnie Nexus bardzo powtarzalnie robił fs'y o czym sam wie ale teraz tutaj sie nie przyzna. Marsic, skany były, było ich dużo, do tego też Ci się nie przyzna, że jest lama wysyłająca takiego samego fsa, a po tym przechodzenie na innego moona. Co do farmienia to jakbyś wiedział poszły dodatkowe 3,5 k mt'kow które zebrały 4kk wiec co tutaj bredzisz. Jeszcze twierdzisz, że mamy kontakt z górą, normalnie myślałem, ze upadnę z…

• co za bulshit 1. możliwe to byłoby wtedy gdyby po fsach poszedł natychmiast logout a tak nigdy nie było w jego przypadku. Mało tego fsy były różnie robione 2. możliwe by to było gdybyście skanowali na 25 i 15 s po powrocie fsów a tak nie było. 3. możliwe by to było gdybym nie wiedział, że macie swoich ludzi wyżej. 4. Pomijam już fakt, że dofarmienie poszło na niemal dokładną ilość surki jaka była w trampkach a nie mieliście skana z tą ilością surki z tego co nexus mówi. Podsumowując gratulacje w…

• Cytat od KapitanKoks: „6:3 dla nas Nic nie chcę mówić ale coś słabo wyszło Ci to wyliczanie starć Marsic Graty Teścik ubicia pushera ” I bardzo dobrze mi wychodzi. Myślę, że taka forma jest lepsza niż latanie po satelitach w bezsensownie wypowiedzianej wojnie. Ja jestem zadowolony z tej rywalizcji chociaż sprawy osobiste mi nie pozwalają grać. Edit: zapomniałem dodać - gratulacje.

• Gratulacje badi. To taka wisienka po ostatnich złomach. 3:2 dla nas

• nie oddał konta i nie bede pisał dlaczego tak twierdzę - jest to jednak oczywiste. Gratulacje teście jesteś naljepszym flociarzem ever. NIe było lepszego i nie będzie :D. Chyba już mi nie skansują postu. edit: Wyrzym nie jesteś w ciemię bity, jednak ktoś kto próbuje sprzedać historię z oddaniem konta a robi niemal dokłądnie to samo co dzień w dzień już chyba jest.

• [ciach] Paczki dostanie i flota za 1-2 tygodnie będzie taka sama. Pomijam fakt, że napisałem już że gra tam Jezvs - czyli osoba najmniej z wami skonfliktowana a Ty oczywiście piszesz o gościu jako, że jest szczekacz. Kolejny dowód na brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Administrator Forum Toadie:Obraza

• Przedewszystkim gratulacje za wyczucie czasu. Nic więcej z tego starcia się nie wyciśnie niestety - zwykły brak FS. Jezvs rozbił się autem i nie miał jak dać komukolwiek znać, że konto jest niepilnowane. Więc już uprzedzam napinaczy, że to nie Oxe flote stracił. NIgdy go na tym koncie nie było. Jezvs otrzymał to konto z pewnego powodu, celu - to wszystko mimo tego nieszczęścia będzie zrealizowane. Wracaj do zdrowia chłopie a pijanych ludzi na drodze drifftem omijaj. Tobie teście jak już pisałem …

• raz jeszcze dziękuję za zaproszenie Faktycznie zaczyna to fajnie wyglądać w starciach. To moje pierwsze chyba "skan > lot > boom" na tym uni o ile dobrze pamiętam Swoją droga to myślałem, że: a) nie dolecimy bo sie zaloguje b) dolecimy ale nie zbierzemy wszystkiego bo recki 5h leciały. c) dostaniemy kontrę podstawkę czy coś - eeee tam gdzie... Nawet trochę nerwówy nie było. pozdrawiam UNITY.

• ołkej bo dziwnie mi odpisałeś w grze i nie bardzo wiedziałem o co kaman.

• to nie była zaczepka - poważnie myślałem, że lecisz na moje dofarmienie Bujashaka dostał skanem i myślałem, że lecisz bo jako jedyny w promieniu 20 układów miałeś aktywność. Bałem się o 30kk surki wiec ściemniłem, że za chwile wlot dofarmienia i że możesz zawracać. To nie była prowokacja...

• Cześć. Przedstawiam kolejne TOP 1 SOLO. Historia: Jakiś miesiąc temu: NEXUS - Bujashaka? nie da się go zezłomować bo siedzi 24h/7dni w tygodniu. Ja - Zobaczymy, posiedzę i ocenię. - Co było bardziej przekonywaniem samego siebie niż Nexa. Ci co skanowali i próbowali dopaść Obrońce wiedzą, że było to niemal niemożliwe bo wyżej napisane "24h/7 dni w tygodniu" wcale nie jest przesadą. Nawet zacząłem się zastanawiać (nie są to oskarżenia a przemyślenia) czy to nie jest jakieś dzielenie albo boty - bo…

• cześć TOP 1 SOLO JEST TAM GDZIE BYĆ POWINNO - U MNIE :) Historia: Tydzień temu 2:00 w nocy, 200 układów ode mnie zauważyłem flotę Obrońcy pod nosem test2. Niestety dla mnie, brak recków i paliwa na wszystko spowodował, że musiałem robić aktywność Szymkowi przez 15h aby ten nie wpadł w ręce konkurencji :). Zalogował się około 17:00 i puścił FS'a. Postanowiłem obserwować gościa i kupić trochę dexu. Kilka dni później wszystko gotowe - dex jest a chłopaki czekają z reckami...... a tu flota do 3 gali…

• Top 10 złomiarzy uni 56.

Marsic - - Hall of Fame

Marsic [EMERYCI] vs KicuR [Ether] - 623,68% Marsic [EMERYCI], KRUK [EMERYCI], Kedaibo [EMERYCI] vs fittipaldi [BTW] - 6 252,01% TOP 1 ACS !! Marsic [RWNW] vs jacek [IUL] - 1 627,38% TOP 9 SOLO Marsic [Emeryci] vs Loganek [Ether] - 1 503,66% Marsic [EMERYCI] vs Loganek [Ether] - 372,99% Marsic[Emeryci] vs john79[BTW] - 204,94% Marsic [EMERYCI] vs Apyl [BTW] - 2995.12% TOP 1 SOLO !!! Marsic [EMERYCI] vs anetaber [TTS] - 647,59% Marsic [EMERYCI] vs Vihura [RWNW] - 525,77% Marsic [EMERYCI] vs koles …

• Top 10 złomiarzy uni 56.

Marsic - - Hall of Fame

Sprawdziłem dodałem zgadza się czekam na resztę Cytryn saha valezy arciu( bunkry tez sie licza) psikut kruk marynarz kawior junior i cała reszta