Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
-
Gratuluje obrony, tym bardziej, czytając historię tej obrony i konwersacje z ilusion przykry gość są pewne niepisane zasady o których pisać ani mówić nie trzeba... ale jak widać niektórzy maja to gdzieś ... a szkoda ... ale co tam nie każdy musi być dżentelmenem no i w sumie dobrze ...
-
Cytat od vengje: „Graj dla zabawy nie dla wynikow i zobaczysz ile frajdy moze Ci to przyniesc, glowa do gory ksiegowy! ” Nie no masz rację ... ale ja tak nie umiem ... albo na 100%, albo wcale ... a u mnie te 100% to jak widać i tak słabizna... Trudno, jeszcze w nocy poprawka od Bunnego, zostawiłem wszystko na planecie w ogóle nie ruszałem ... Trzeba było się z tym liczyć Może jeszcze pogram, póki co przerwa
-
Gratki Były plany zostać, ale szkoda mi życia Przypomnieliście mi z Bunnym, ze żeby coś tutaj zwojować trzeba poświecić duża cześć swojego życia prywatnego... a na to pozwolić sobie nie mogę. Także bawcie się dalej powodzenia i trzymam za Was kciuki, bo fajni z Was goście
-
Gratuluje wyczucia czasu Z tym zawracaniem stacji to chcieliście lecieć, a potem liczyć tak? bo w sumie nigdy nie musiałem zawracać stacji PS. Latałem sobie na bunkry no i się pięknie zorientowaliście Złom chciałem częściowo wyzbierać i dałem raki sekundę po ataku, a to dlatego ze byłem przekonany ze Wasze raki tez są sekundę ... i wtedy mogłem podebrać, a tak... pięknie to zorganizowaliscie Jeszcze raz gratki Łatwiej się gra mając u siebie w szeregach Top2 samemu niewiele byś zdziałał, już nawe…
-
Niewielkie straty, ładny zysk Gratuluje, przetapiajcie Obrońcy jak zamierza wrócić - SzO
-
A mój traktorek jest lepszy niż Wasz i tak w ogóle to tylko moja ta piaskownica ... Uhhh U nas mówili „ jak jesteś taki mocny w „gębie” to chodź i pokaz „ ... więc zamiast słownych utarczek proponuje pokazać coś od siebie Najlepiej jak komuś brakuje odwagi na taki lot jak agresorów, a z drugiej strony nie potrafiłby tak dograć obrony... ale pojechać na forum z miła chcęcią Z doświadczenia na ogame wiem ile taka akcja kosztuje i jak wiele razy się ja przygotowuje, a wychodzi raz na 20 prób Więcej…
-
Huhuhu, tyle złomu pod sam dom przyleciało :o Gratuluje ładnie poskładanej akcji Wykręcony % robi wrażenie ... no i te GS na podstawce ... Wielkie gratulacje! Gratuluję też odwagi Atakującym i szybkiej odbudowy.
-
Cześć! Raz coś się udało trafić, to i ja się pochwalę Bez fajerwerków, klasyczny BFS. Pozdrawiam całe Uni, PS. może jakiś fajny sojusz poszukuje sprzymierzeńca Dnia 05-10-2018 13:47:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ksiegowy ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 2.400 Niszczyciel 200 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca Salamon ________________________________________________ Mały transp…
-
Nie wiem czym się różni wish od żarówki, ale gratuluję starcia Widziałem to PZ ... i nic z tym nie mogłem zrobić