Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
przed odejsciem na emeryture, dodam cos od siebie.pamietam czasy kiedy na uni brakowalo miejsca do zakladania kont 12k graczy bylo po kilku godzinach od uruchomienia servera... GF wprowadza co chwile jakies udogodnienia ktore nie do konca sa ferr. po udostepnieniu ANTYMATERII kilka lat temu i mozliwosci postawienia natychmiast recyklerow, oraz od niedawna DOKU ktory odbudowuje za darmoche od 25-30% floty po złomie powoduje ze atakowanie robi sie malo oplacalne . przydalo by sie aby przyspieszyc …
-
no i tafione.... brawo 2 czesc zabawy dla aktywnych... pierwsza flote zdiol z tego co pamietam Darks druga padla ofiara Dobera...życie kto lata ten ma. konto stalo jako oddam dosc dlugo chetnych nie bylo po rozmowie przy flaszce z Luckiem doszlismy do wniosku ze damy sie zabawic na trupiej uni..... zostala jeszcze jedna flota;) szukaJTA panowie i panie komus bedzie dane z tym ze na 3 bedzie trudniej;) od londowania po dlugim FS do kasacji bedzie tylko kilka godzin;) no to PA;) atakierowi graty w…
-
kontrowersje? bez jaj..... jak to mam w zwyczaju odchodzac oddaje lub rozbijam co mam. na Xal bylo podobnie to samo na fidis. od pewnego czasu Maxi chcial pograc na fidis ...chodzil, chodzil i wychodzil dostal konto z Eko (sprawiedliwie flote zbuduje sobie sam) zostalo konto z flota ktora stala tam od zawsze kazda zmiana moona byla by,, kontowersja,, wiec zwyczajnie zmienilem nik wdusilem kotwice i poszla flota na FS ktorego odebrac nie mialem zamiaru. godzina ustalona tak aby kazdy mial okazje …
-
podwładnym Rycha PODOBA SIE MNIE TO nie wiem co ćpasz ale albo wez połowe albo zmien dilera bo ci szkodzi male 600ST...gratluje dodawanie i odejmowanie nigdy nie bylo twoja silna strona ale za to mnożenie....fiu fiu:D podziwiam jak zbudujesz sam konto bez pushy zrobisz...JEDNO ST bez pomocy sojusznika i nie dasz sie zezłomowac na nowej uni na BFS gdzie 90% to dzieci goniace statystyki za,,PINIĄDZE ,, rodzicow:d daj znac....wpisze sie z podziwem i poklaskiem no to pa
-
pogratulowac trzeba bo % imponujacy, wszyscy wiemy ze nie zawsze zysk sie liczy a przy takich %.... wiec tobie Dobciu szczere gratulacje bo gadac mozna ale Rycha spakowac nie tak łatwo, a Weber jak zwykle w swoim stylu ....zero podniesione do potęgi zawsze zostanie zerem a wytykac Rychowi to ze go sojusz odbudowal? od czego ma sie sojusz? od czego sa koledzy? jakbys takowych posiadal to bys zrozumial ze wszystko co masz w tym wirtualnym swiecie masz przez pieniadze , nikt dla ciebie bezinteresow…
-
oj ogromne zaskoczenie! KOCHAN.... w reckach....SZO mimo wszystko a gdzie sie podziała PRO lama WEBBERUS DEBILUS ABSOLUTUS?? aaaa tez w reckach ciekawe jakie konto kupi tym razem graty starcia
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
Postsmiech to zdrowie;) ja robilem na granicy progu...no okej ale samodzielnie i je robilem a ty?? tylko na podczepke no sory na LIBRA pokazales klase ,,B,, klase ja oslabilem sojusz?? ciekawe co za ,,KIEP,, wywalił poł sojuszu Ronin:d bo mial wizje
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
Postno pewnie b3jot 600 ze to nie twoj poziom;) musialbys sie spooooro nauczyc cieniasie tobie Rafii graty , odwaliles wiekszosc czarnej roboty no i Dobciu to juz byla formalosc rozumiem ze studenta na podczepke zabraliscie w ramach lekcji?? co do mojej floty..... prawo TIMA..... była i nima swoje wiem ,swoje potrafie nie raz nie dwa nawet dzis bez floty potrafilem Rafikowi podniesc cisnienie krwi i adrenalinki kto wie......MOOOOZE KIEDYS ps. gdzie bedzie mozna poczytac o finezyjnych dzialaniach web…
-
webber vel DUDU600 musi kupic nowe konto panowie normalnie przepiekne starcie jak widac WIELKI PRO ELO nie dokonca jest HALLLO JESZCZE RAZ GRATULUJE A WEBBERKOWI..... KULAJ DROPSA CIENIASIE ,,,,,, SĄ TACY TO NIE ŻART,DLA KTÓRYCH JESTEŚ WART.... MNIEJ NIŻ ZEROOOOO,O MNIEJ NIŻ ZEROOOO,O OoOo........ youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI BALSAM DLA MYCH OCZU
-
odpowiadajacna wypociny DUDU600 odpowiem muzycznie....youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI slowa posenki pasuja do ciebie idealnie... wracajac do tematu.....uprzedzilem lojalnie ze albo polegne albo wywine taka swinie ze jeszcze takiej na fidisie nie widzieli. potem bedziecie mogli płakac.... nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem, bedzie odpowiedz z mojej strony ktora bedzie zarazem koncem mojej gry na fidis po ktorej stronie... sie zobaczy
-
pogratulowac by trzeba bylo ale tylko % i zysku...tyle wywodow na temat uczciwych starc...ehhh szkoda Ryskowi SZO a Doberkowi... bedzie moja odpowiedz na to ST ale zeby potem nie bylo lamentu na temat ,,uczciwosci,,
-
to co mowisz a to co robisz znaczoco sie rozbiega ... nie porownuje tego z twoimi myslami bo ty nie myslisz. na poczatku myslalem ze jestes czlowiekiem na poziomie z duzymi umiejetnosciami w tej grze dzis musze cie bardzo przeprosic ze mialem o tobie takie zdanie.....ZERO PODNIESIONE DO POTEGI ZAWSZE POZOSTANIE.....ZEREM!!
-
ciekawe co gorsza...tobie ludzie pluja w twarz i udajesz ze deszcz pada. ps. ty lepszy od Dobermana?? nie komentuje bo sie nie da
-
jesli juz sie bawisz w doktora i cos diagnozujesz porownaj dwie osoby mnie i ciebie..... mianowicie jakie zdanie o mnie maja moi sojusznicy a jakie zdanie o tobie maja twoi sojusznicy tak wiem..... dla mnie jest jeszcze szansa u ciebie juz tylko ORTOPEDA na glowe juz dawno za puzno
-
ja zezlomowalem Rafika,wiatraka,leszcza i kilku innych i jakos sie nie podniecam tym przyjdzie i czas na ciebie jesli bedziesz mial na tyle odwagi aby grac....panie DUDU 600 wez pod uwage ze jedyne na co sie stac to latanie ba BFS, lub pod falanga ( oczywiscie z Dobciem pod reke bo sam sie boisz) oczywiscie na gracza minimum 2-3 slabszego... taki kozak z ciebie ps. jakos jesienia mowiles mi ze jak zakonczysz ,, JAKIS PROJEKT,, to mi pokazesz jak sie gra..... KWIECIEN sie konczy JEDYNE CO POKAZAL…
-
mnie za multi 3mu nie za bajeczne przyrosty latajace bunkry lub bajeczne farmingi po 100kk surki aaa i zapomnialem za swiecaca sie *