Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-118 z 118.
-
#48 Push HAIL N N youtu.be/iLV1Qw1I-xY?t=1m Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lataj Z Ursusem [N N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.333 Okręt wojenny 1.652 Mały transporter 9.231 Krążownik 12.161 _________________________________________ Obrońca CYGANIN [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 1.646 Duży transporter 649 Lekki myśliwiec 15.003 Ciężki myśliwiec 141 Krążownik 2.868 Okręt woj…
-
Cytat od tereth: „trafiliście nasze najsłabsze ogniwo jeszcze niedawno prosiłem go o rozwagę... co jak widać na nic się przydało... gratki wlotu ” Zastanawia mnie to, jak mozna nazwac goscia najslabszym ogniwem z ktorym gra sie juz dopre kilka miesiecy... Gdy nadejdzie juz ten czas gdzie bede Cie pakowal w recki i mam nadzieje ze to ja zrobie, a nie ktos inny to zrobie sobie fajny nick. Ty sobie grabisz tak ze wstaniesz pewnego pieknego poranka i nie bedziesz mial polowy moonow, wtedy bedziesz p…
-
Ehhh te dobre fsy A co teretha to gosciu chyba pierwszy raz w to gra Sz/O orzeszkowi, a Wam przetopu
-
#47 N N powraca [ciach] Pushendo standardowo, troszq mnie tu nie bylo pechowe uni troszke dla Nas... No trudno moze cos wyjdzie niebawem tym czasem siadac i sluchac! youtube.com/watch?v=HrzaNZB3acE Pozdro Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lataj Z Ursusem [ZTP] ________________________________________________ Krążownik 2.900 _________________________________________ Obrońca Zgubilem Tatusia [LSP] ________________________________________________ Mały transpor…
-
[ciach] A czy na tym etapie anty recki..? no nie wiem, wiem tyle ze obronca mial na bank jakies bufy Sz/O nie zycze bo na co i tak tam same budynki [ciach] Moderator Neferet:Flejm
-
Szacun Zmien konwertor bo lipny. Wam Przetopu A agresorki sie odbuduja Sz/O
-
Cytat od defo: „No nic w końcu jakieś atrakcje się pojawiają i kto by pomyślał że w 3 gali Po to się własnie w to bawi Co do złomu trochę roszad było, każdy wie że lecieliśmy po swój, a wyszło jak zwykle jak wszyscy złodzieje pooddają właścicielom to nie ma problemu ” ta wystawka to byla specjalnie zrobiona moi drodzy xD by wlasnie kontrami postrzelac, lecz smutno troche bo jeden typ nie da rady w robocie ogarnac wszystkiego gdy mu wisza nad biurkiem i ciagle cos chca. Raport zbioru z PZ na [xxx…
-
po zlom ruszylo kilku, a co wyliczen to wszystkie byly ok, lecz moje recki londowaly2 min przed atakiem wiec nie bylo sensu,a z defo to juz grubsza zamotka byla bo za duzo chcielismy. A co do wyliczen to bylo strzelane w % lotu waszych flot, poniewaz wyslaliscie z lekkim wahadlem. Tam na ktoregos z was jak lecialem to zastanawia mnie czy sekunda byla dobra czy setne za wczesnie... Jezeli trafil ktos w % lotu...
-
Widze ze ladnie tam sciska kolana i dobrze xD A kuziem dostal banika za brak tiketa z wysylki, a raczej zfarmienie daktyla po tym op acsiku
-
sledz to mi na tsie zasypial nawet przy skanowaniu xD Szo i przetopu
-
To i ja sie wypowiem. Bede staral sie byc mily, zobaczymy jak wyjdzie... Z tym screenem to zaszalales Screeny to nie sa dowody, tak mi odpisali z moja sytuacja na rhea. Bylo minelo. Co do tego info z dupy co do mnie, to ja proponuje maprawde, zrobimy sciepe Tobie na leczenie. GO przez tego z dupy bana za jakis push, buah [ciach] mi konto, ban tygodniowy ok wyspie sie, ale po banie zwrot surki buah rozped i sciana. Zanim pierwszy raz sie zalogowalem na konto saurona to ziutka juz tak rozwalilem z…
-
#47 PUSH! złom zebrany w calosci Raz na wozie raz pod. Raven, to sie nazywa karma. Pozdrawiam wszystkich na uni youtube.com/watch?v=4ROYjqfa4N0 Dnia 07-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [Korona] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.200 Okręt wojenny 420 Pancernik 50 Krążownik 2.430 _________________________________________ Agresor Uosiu [Korona] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.456 Mały transport…
-
Co byla za nucia podana..? Sz/o tam komu i gdzie tam co tam chce.
-
dziwnie to wyglada Klimek rozwalil mi system xD Dolozyles drzewa do centralnego na koks. jest do 5k to tak naprawde 3 st i koniec Bawic sie Pozdrawiam Wasz szanowany celebryta