Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 248.

• Pięknie Franek jak tak dalej pójdzie to wyprzedzisz mnie na stałe ale ułatwiać Ci tego nie będę Obrońcy szo

• Dnia 01-09-2018 15:23:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Krążownik 72 Recykler 230 Niszczyciel 387 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 6.154 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________…

• Cytat od Bunny: „Panika? No troche nie sadze, a wypocinami mozna nazwac wloty gsami w obrone ” Sądzę że własnie tak było, urlop zapodałeś długo długo przed wlotem gs, a kruszenie obrony gsami jest dużo tańsze i prostsze niż rakietowanie Ogarniaj tam szybko co masz do ogarnięcia i wracaj, nie możemy się doczekać

• Myślę że raczej panika się wkradła bo jakoś czas na te wypociny powyżej to masz Pozdrawiam

• Witam, leciałem gąskami osłabić obronę na moonie przed kruszeniem go, moon był pusty, obrońca zapodał urlop podczas lotu, leciałem do końca i ku mojemu zdumieniu wyszedł z tego stek pz nie zebrałem, pewnie obrońca po czasie się zorientował i kogoś poprosił o zebranie . Pozdr.dla soja Dnia 15-08-2018 14:50:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.000 _________________________________________ Obrońca FeedM…

• No! Sati dawno Cię tu nie było, fajny % i zysk równie ciekawy Obrońcy

• Po pierwsze loty były tylko 2 a nie regularne, po drugie miały na celu sprawdzić kiedy jesteś, bo boot działa na okrągło przy okazji miał być lekki zysk ze stojących na każdej planecie kilku gąsek recków itp.a dokładniej żebyś nie mógł bronić moona podczas kruszenia, więc nie porównuj mnie do Nalimko. Konto FeedMe to prawdopodobnie YeahBunny chyba że Twoje drugie konto Mimo wszystko gratuluje wlotu % ładny zysk trzeba by było uszczuplić jeszcze o koszt prawie 10 tyś. RM Obrońcy ,a wam lub Tobie …

• Powtórka z rozrywki, wczoraj obrońca uciekł, dziś jest w reckach swoją drogą nie mogę wyjść z podziwu jak szybko obrońca się odbudowuje z całego serca życzę mu Pozdr.dla soja. Dnia 07-08-2018 11:58:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Mały transporter 123 Duży transporter 3.293 Lekki my…

• Majs, ale Ty lepiej nie wracaj bez Ciebie tu ciężko coś trafić hahah Obrońcy

• Poranny spacerek gęsiną Dnia 04-08-2018 11:24:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca Polak [BS2] ________________________________________________ Mały transporter 76 Duży transporter 3.900 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 1.200 Krążownik 1.022 Okręt wojenny 604 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 300 Sonda szpiegowska 1.594 Bombowiec 103 Satelita …

• Dwa dni temu obrońca mi uciekł, ale dziś udało się go złapać życzę mu Pozdr.dla soja. Dnia 04-08-2018 09:12:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 1.666 Lekki myśliwiec 2.730 Ciężki myśliwiec 660 Krążownik 342 Okręt wojenny 882 Recykler 3.600 Bombowiec 494 Niszczyciel 3.6…

• Dnia 04-08-2018 06:42:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca chatman30 [WGP1920] ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 19.872 ( -128 …

• Obrońca zwiózł siurkę w jedno miejsce i zostawił bez opieki, więc ja się tym zaopiekowałem Lot z gali do gali, ale mimo wszystko się opłaciło. Dnia 31-07-2018 14:13:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 250.000 Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Adziuu [KiK] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Satelita słoneczny 1.600 Wyrzutnia rakiet …

• haha faktycznie, źle na kropkę spojrzałem

• Sati pięknie zatankowane, to chyba nie pierwszy raz u obrońcy jesteś

• Cytat od Gonzo: „Pewnie, że lecimy mam tylko nadzieję, że z większą finezją niż ściąganie 7miu kulek w nocy przy takiej przewadze flotowej można to ciekawiej rozegrać ” Farta miałeś że nam się przysnęło nad ranem spuściliśmy Cię z oka na dosłownie 48 min no i na Twoje szczęście lognąłeś się w tym czasie 2h przed dolotem, no ale co się odwlecze to nie uciecze Pozdrawiam

• Widzę że panowie się rozkręcili, piękny soczysty stek Obrońcy

• Graty wlotu w bunkier, fakt obrońca był chroniony

• Pradawny nie trzeba być geniuszem żeby się wbić w dany czas co do sekundy, kwestia szybkości i stabilności internetu, co do mojego urlopu to prócz gry są ważniejsze rzeczy w życiu, a nie chciałem dawać Puchatemu satysfakcji rakietowania moich planet, mógłbym nadal równać go z ziemią, ale to nie ma najmniejszego sensu, czasem g....... trzeba ustąpić

• Ale mnie lejesz nie wiem co mam począć!!! tak miedzy nami to steki wkleja się tu od 1k%