Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 98.
-
Inarius [SUICIDE] & Starsky [SUICIDE] & Rentek [M W] & zosia [SUICIDE] c/a Overlord [PFP] ~ 20858.05% TOP 3 ACS
Rentek - - Starcia Yildun
Postdz za lot zapraszam dostawców na priv paliwo chętnie kupie/kupimy bunkier był i nie ma
-
Raven [SUICIDE] & Xbox [SET-EFiO] vs. ADI1907 [WETERAN] ~ 8797.17% + Raven [SUICIDE] vs. pawweel [PFP] ~ 1766.63% + Raven [SUICIDE] vs. Czarekw1 [aPFP] ~ 742.85%
Postgraty ale mnie już rano nie musiałeś sprawdzać top na eko bo za duzo palisz:D
-
takie tam przeoranie kogo pushówki Dnia 16-06-2018 02:50:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rentek [M W] ________________________________________________ Duży transporter 1.501 Bombowiec 1.000 Niszczyciel 1.000 Okręt wojenny 996 Pancernik 997 Krążownik 5.932 Lekki myśliwiec 19.727 Ciężki myśliwiec 58 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Inarius [SUICIDE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________…
-
york [HNNI] & Evrine [HNNI] & Serko [HNNI] & Bastardo [HNNI] & Raven [SUICIDE] vs. Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] & NiePuszczamFs [WETERAN] & EdiZlomiarz [GUMISIE] ~ 167783.71%
Post[ciach] graty obrony ale largo troszke sciema i dobra mina do zlej gry powodzenia dalej w "planowaniu" akcji Moderator Neferet:Ciachnięto skoszowany cytat oraz komentarz do niego
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
Postgz Raven szalejesz juz sam wiesz czemu ja olalem dawanie st przetop na eko
-
Witam w 1 i ostatnim rw wklejonym przez moja osobę na uni , na Tomasz bylo kilka prób dziś popełnił błąd i juz floty nie ma. Dz Dream za zaufanie i lot pozdrowienia dla znajomych youtube.com/watch?v=mLOol9oX8ow Dnia 26-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tatar [M W] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 1.000 Krążownik 7.389 _________________________________________ Agresor Dream Rider [SUICIDE] _______________________________…
-
Podziękowania i pożegnanie
Rentek - - DiD Yildun
Postdz za gre Inar powodzenia w rl moze ten rower sie nie rozleci
-
Inarius [U W i S] vs. Oddam za vel biszkopt/Pan GSuffka 458.64% kontra na recki
PostCytat od Śpiochowaty: „ta kontra nie znając napędów obrońcy to już chyba czysty strzał jak w totka ” napedy nie znal ? sam skanowalme po tym jak zapytalme heliosa kto go rozwalil jakie sa tam napedy i pytalme o informacje inne i latwo bylo wypowac kiedy jego recki wleca ale nie bede was uczyc sam tego bana uwazam za smiesznego nie jeden gracz za to samo nie obrywa
-
ACS OBRONA: Grand [UnCon] vs. Void [M W] & Inarius [U W i S] & Oddawaj_Rente [M W] 4949.47%
Postdz za bonu do eko szo agresorowi jednak dzis UnCon do mnie szczescia nie ma
-
Inarius [U W i S] vs. Oddam za vel biszkopt/Pan GSuffka 458.64% kontra na recki
PostGraty duzo nie pomoglme ale checi byly jednak moj net za duzo laguje obroncy wiecej rozwagi w lotach
-
SOLO: Inarius [U W i S] vs. zimny [SET] 9326.31% TOP1 SOLO | TOP1 Yildun
Postgraty samolubie przetapiaj zeby jescze raz cieplego spakowac mogles napisac bym dobil tak to nie wtracalem sie skoro solo
-
%morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] & skorek [SPECTRE] vs. uds114a [D303] 1670% slynny oldshool zaskakuje
Rentek - - Starcia Taurus
Postnie zebym sie czepial ale "oldshool" by zrobil z tego większy zysk skoro ja mając mniejsza flote niż wy z tego bym mial mniejsze straty ale wystarczyło pomyśleć graty chodz sklaad floty pokazuje ze pewnie jakas swoja moonowko gsowke gwizdneliście
-
Pomyliła mi sie misja tranportuj jak nie którym ostanio i wyszlo takie cos .. pozdrawiam wszystkich od misji tranportuj i kazdego kto chce byc pozdrowiony Dnia 04-06-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rentek ________________________________________________ Mały transporter 20.001 Niszczyciel 3.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 2.000 Lekki myśliwiec 101.445 Ciężki myśliwiec 1.240 _________________________________________ Obrońca craghak [GiT] ___________________…
-
System odwołań
Rentek - - DiD Taurus
PostCytat od CzeL: „To niech ktoś mi wytłumaczy na czym polega to cale pushowanie bez możliwości wykrycia:P jak sie tu wstydzicie to prosze na pw:)” jak to jak kupuja deu/krysztal po minimalu pozniej sprzedaja na te konta po max i znowu po miniamlu kupuja i tak surki prawie nic im nie idzie a deu maja