Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 175.
-
Po dwóch tygodniach ogejmowej wegetacji z mojej strony przyszedł czas na kolejny PIĄTEK !!! Pozdrowienia dla naszej paczki samobójców, Lodzika, Olszyna i specjalne pozdrowienia dla ETNY Dnia 15-06-2018 23:16:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 12.477 _________________________________________ Obrońca Golczas [SPL] ________________________________________________ Mały transporter 1.67…
-
Gratulacje Starsky, przetapiaj na flotke lub w eko jak wolisz
-
NiePuszczamFs dostapil Gumisiowej łaski i zostal obdarzony talarami stad ta odwaga Graty lopek, wszyscy wiemy ze finalnie bedziesz zatrudniał najwiecej pilotow
-
To była ciężka noc, nie dość że świętowanie powrotu ocalałego po wielkiej bitwie Ravena w sojuszu przedłużyło się to na koniec jeszcze to. Gdy już wszyscy rozeszli się w swoją stronę ja głupi postanowiłem rzucić kilka skanów na dobry sen, jak postanowiłem tak zrobiłem. Moim oczom ukazała się tak zwana flota widmo, której nigdy wcześniej nie widziałem w tych okolicach. Grobowa cisza od początku do końca lotu. Pozdrowienia Sojusz, Lodzik i Olszyn3k Dnia 30-05-2018 01:43:08 następujące floty spotka…
-
W niedziele też coś wpada. Pozdro sojusz, Lodzik, Olszyn3k Dnia 27-05-2018 22:45:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.782 Pancernik 10.763 _________________________________________ Obrońca Adialasa [Cat] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Recykler 5.000 Gwiazda Śmierci 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor kuter [SUICIDE] _________________…
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostMruFka ogarnij się bo oczy bolą. Gratulacje starcia mistrzu, brak słów
-
Narodził się nam niebezpieczny duet, całe szczęście że gramy w tych samych barwach bo inaczej balbym sie Was Gratulacje procentu i zysku. Dawajcie nastepne.
-
PIATEK !!! :-) Kolega Przemo trzymał flotę na planecie pod bunkrem, po kilku minutach lotu zalogował i posłał flotkę na transportuj na moona po czym zawrócił. Wystarczyło małe opóźnienie Pozdrawiam samobójców tych nowych jak i tych starych Oraz Lodzika i Olszyna z Quaoar Dnia 25-05-2018 21:09:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 205.642 Krążownik 22.934 Okręt wojenny 5.801 Pancernik 8.676 Sonda szpiego…
-
Idziesz jak przecinak Jak zwykle zaczynasz z miesiecznym opoznieniem uni a za chwile bedziesz top10 Strach pomyslec co by było gdybyś choć raz zaczął nowa unie w dniu otwarcia hehe
-
Gratulacje Ramek, to Ty nam Szerszenia trafiłeś, a nic się nie pochwalił kto go uleczył
-
Piątek !!! Pozdro Sojusz, Lodzik, Olszyn, Raven, Harfus, Lopek, Szymek, Zielony Obrońca sporo wywiosłował, będzie miał na odbudowę Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.837 Pancernik 5.367 _________________________________________ Obrońca ETNA ________________________________________________ Duży transporter 2.779 Lekki myśliwiec 2.899 Ciężki myśliwiec 615 Krążownik 400 Okręt woje…
-
Pozdro Sojusz, Lodzik, Olszyn Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.333 Pancernik 4.294 _________________________________________ Obrońca Leo Bandit ________________________________________________ Mały transporter 19.988 Duży transporter 3.657 Lekki myśliwiec 489 Ciężki myśliwiec 89 Krążownik 578 Okręt wojenny 120 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 4.965 Sonda szpiegowska 90 Niszczyc…