Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 175.
-
W mojej ocenie odkrywca w wielu przypadkach pozwala graczowi stać się flociarzem którym nigdy w normalnych warunkach nie potrafił być. Co powoduje że w grze "massively multiplayer online strategic game" nie potrzebuje internetu żeby jarać się gierka taki swoisty single player. Co smutniejsze prawdziwi lotnicy muszą też grać na odkrywcy żeby nie dać się wygrzmocić singlą pedaliada Gratulacje starcia a obrońcy szo
-
Dobrze widzieć tylu generałów w jednym miejscu Graty starcia, nie dajcie się bohaterskim expanderom Pamietajcie flota zbudowana na expach jest jak duze cycki na grubej lasce.........nie liczy się
-
UFS wita stare dobre Yildun. Jakaś flotka widmo się trafiła. Pozdro wszystkim a szczególne pozdrosy dla Lodzika i Ravena Dnia 22-09-2019 18:55:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pongo [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.272.606 Okręt wojenny 66.412 Pancernik 74.445 _________________________________________ Obrońca Yeti ________________________________________________ Mały transporter 13.080 Duży transporter 13.270 Lekki myśliwiec 7.320 Ci…
-
Cóż można napisać, tak jak już wspominałem gra jest dla przyjemności, skoro komus sprawiło to przyjemność to nie ma co na ten temat dyskutować. Szanowane i budzące grozę BS istnieje od początku powstania uni Quaoar. Choć w ostatnim czasie spore zmiany kadrowe stąd zapewne inne filozofie gry. W tym starciu zaskakuje mnie tylko jedno: dlaczego szefo założyciel na to poleciał, nie mogę pojąć. Chyba ostatni żywy gracz od pierwszego dnia Quaoar. Dlaczego ?
-
Stare dziady ze starego quaoar na czele z Ravenem. Zróbta sobie chłopy jednego, wspólnego, porzadnego grilla kto ma se dac po pysku to se da a potem napijecie sie dobrej gorzałki i na chwile zapomnicie o tym glupotach z forum. P.s tylko koniecznie zaproscie lodzika tez xD Gratulacje starcia
-
Gratulacje Marzy mi sie kiedyś polecieć gdzieś z Wami
-
Farmerska flota w natarciu Pozdrowienia dla Samobójców oraz Lodzika i Olszynka Dnia 07-02-2019 23:20:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.040 Okręt wojenny 1.142 Pancernik 267 Mały transporter 3.249 Krążownik 2.948 _________________________________________ Obrońca silent [ZIF] ________________________________________________ Duży transporter 817 Lekki myśliwiec 3.817 Krążownik 2.001 Recykler 1.444 S…
-
Witam Bilans wyszedł ciut gorszy bo przy jednym dofarmie wtopilem ponad tysiaka małego trampka, Pozdrowienia dla sojuszu, Lodzika i Olszynka Dnia 03-02-2019 05:46:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuter [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.023 Mały transporter 1.125 Krążownik 1.622 _________________________________________ Obrońca Senwiatraka [BoF] ________________________________________________ Duży transporter 450 Statek kolonizacyjny 1 R…