Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 464.
-
Pozdrawiam sojusz, całkiem fartowny ten nowy nick Dnia 10-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kwasor [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Draconis ________________________________________________ Mały transporter 18.531 Duży transporter 5.281 Lekki myśliwiec 94.316 Ciężki myśliwiec 248 Krążownik 4.320 Okręt wojenny 22 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.005 Sonda s…
-
Niestety wróciłem, pozdrawiam sojusz. Obrońcy życzę szo za kulturalna postawę Dnia 10-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kwasor [P N] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca krzychu1992 [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 106.500 Duży transporter 20.000 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________________…
-
Po 1 nigdzie nie wymieniłem nicka Ciap, ani Dagusia, więcej dystansu po 2 nigdzie nie pisałem o puszu po 3 miałem na mysli top 1 we flotach, czyli Aro ale on ma wywalone na to po 4 uderz w stól a nożyce się same odezwą Edit ___________ po 5 ciekawe kto tu by chciał aby świat kręcił sie w okół jednej osoby po 6 Nie porzebuje osób żeby za mnie decydowały co mam robić
-
Wstawiam za kumpla, który wita się z sojuszem, a nie ma już konta na ogame. Top 1 się zapłacze Dnia 06-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kwasor [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Omega93 [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 227 Duży transporter 143.000 Lekki myśliwiec 122 Ciężki myśliwiec 64 Krążownik 300 Statek kolonizacy…
-
[ciach] Co do puszowania dopóki nie zostanie wprowadzony jeden przelicznik nic się nie zmieni. Moderator kruszynka:Usunięto offtop
-
Cytat od Starrk: „@Bigot no spoko, ale mówisz, że to @ciap zaczepia ciebie, a jednocześnie wklejasz nam rozmowę, w której to ty zaczepiasz ciap. [ciach] ” Ja nie przeczę że ją tym razem zaczepiłem, chciałem tylko pokazać jak wulgarny byłem i jak ją obraziłem, zeby sie musiała ogrywać i zbluzgac kogoś od od dołu do góry. Cytat od ciap: „Bigot Tak najpierw zgłosiłam wiadomość ale potem z tego zrezygnowałam. Nie lubimy się od bardzo dawna więc pisząc do mnie nie pisałeś jak do kogoś komu chciałbyś …
-
Cytat od ciap: „"Nie każdy tylko pisze wprost że zniszczy drugi sojusz bo jest gdzieś GO" Nie przypominam sobie żebym coś takiego pisała. Każdy gracz ma taka samą możliwość zgłoszenia kogoś do GO. O banie decydują logi jakie gracz wygeneruje. Nie kto zgłosi. "Nie każdy wbija sie komuś na priva bez jego zgody i rzuca bluzgi na cały sojusz" Mówisz o Andre? Mam do niego nr tel więc nie takie bez zgody. "A to wszystko po złomie na Milim - siedziałaś na tym koncie że sie tak zagotowałaś?" Nie. Zdener…
-
Cytat od FILU: „Wisior czemu się osmieszasz jak kilka postów wyżej pisaliście że rozmawiałem z gilbertem i to z nim przygotowałem prowokację a on to szef ATM ? Więc czemu strugacz pawiana ?. Bosze jak wy się kręcicie jak " coś " w przeręblu :). Nawet cię nievwtracalem uczył PN to po co podnosisz głos jak nawet w PN cię olali i nie wytłumaczyli skąd pochodzi prowokacja . Normalnie Janusze ” Nie do końca rozumiem to co napisałeś, Ale z tego co ja wiem o tej grze to yesmanowe konto, mogli odbudować…
-
Mam wywalone na atm jak większośc w sojuszu . Ja Ciap skończyłem z Tobą dyskusje po tym jak przegiełas po złomie Miliego. Ja mam tą rozmowę i wiele naszych rozmów zapisanych na forum PN. Traktowałem Cię jako nieszkodliwą odobę, teraz wiem że sie myliłem. Wiem też że mówisz to co niektórzy chca usłyszeć. Dlatego dostałaś bloka ode mnie. Koniec P.S nie cytuj nie pisz, nawet nie myśl o mnie
-
Jest to moje pożegnalne RW na u 68. Jak również pożegnanie z ogame w ogóle. Od sierpnia tego roku po wprowadzeniu x5 gra wymogła na mnie zmiane stylu gry. Co zaowocowało spora ilością St i jeszcze większą ilością MST. Konto przejąłem 11.11.2011 r, miało 8.395.095 od tego czasu systematycznie przesuwało się w pkt. Załatwie kilka spraw i do końca tygodnia tuż przed swiętami i narodzinami drugiego syna zawieszę buty na kołku. Pozdrawiam sojusz życze wam powodzenia i kolejnych zwycięskich bitew. Odz…
-
Cytat od Ice_: „Cytat od PlayHardGoPro: „ ” Masz złe informacje.To było tak: siedziałem wraz z Leszkiem na ognisku. Ciepło było w tyłek. Nagle mntek przyszedł i mówi: ejjjj co wy tak siedzicie, mam świeże hasła do mojego ogame, bierzecie? No i co było robić? wzięli my to. Skończył się nam alkohol, ale monopol był czynny, poszliśmy więc z osmalonymi tyłkami po alko, patrzymy a Shade tam siedzi taki smutny, kapelusz pusty, łachy podarte, nikt mu nic nie dał. No ale przecie nie damy mu kasy, daliśm…