Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 464.
-
Nie mam odkrywcy Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Lekki myśliwiec: 75 Pionier: 1 Bombowiec: 13 Okręt wojenny: 3 Pancernik: 1 Mały transporter: 13 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Gratuluje durnego pomysłu. Ludzie kto to wymyślił, będzie wałków a wałków. Nie umiecie wprowadzić nic sensownego ??? Wróciłem do gry a wy ja znów popsuliście. Jeśli nie ogarniacie wprowadzanych zmian może lepiej z nich się wycofać. Zobaczę jak to będzie funkcjonowało, jeśli nic się nie zmieni skończę jak jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem.
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Hetevox [P N] vs. JULO [GORNICY] ~ 8061.99%
Bigot - - Starcia U68
PostGratki dla ekipy złomującej, Sisior Ty nawet o tym nie myśl.
-
Wrum [TEMPLARS_1] & Mallory [P N] & Hetevox [P N] vs. CiX [AVALON] & Generalo [AVALON] & gold6666 [AVALON] ~ 62160.52%
Bigot - - Starcia U68
PostGratki Rw, co to sie porobiło PNy z Templarsami w acsie. Poziomek dostanie zawału jak się dowie
-
Mallory [P N] & Selene [P N] & MisiuGD [P N] & Wisior [P N] & Finek [P N] vs. wasylD [3 X] ~ 54945.22%
Bigot - - Starcia U68
PostGratki sojuszniczego acsa, pomińcie Pisiora przy podziale złomu i zwrócą się koszty, wiadomo że on i tak zawsze na doczepkę.
-
Finek [P N] & Mallory [P N] vs. krzychu1992 [3 X] ~ 425393.65% TOP7 ACS ogame.pl X1
Bigot - - Starcia U68
PostGratki %,zysk powala, chwała Kromce że wypatrzył taki kąsek. Obrońcy szo, co do odchodzenia to cieżka sprawa