Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 177.
-
Prawie Same U-P w St I o to właśnie chodzi!!!!:D Gratki Wariaty za akcje zorganizowaną
-
Bry Dawno tutaj nie witałem z powodu braku czasu Dziś akcja spontan,skan lot i boom % Może nie jakiś powalający,ale zysk wyszedł całkiem Zacny Złomix cały dotarł bezpiecznie do domku Pozdrowienia Dla Całego Sojuszu U-P !!!:) Dla Mojej OgameOwej Familii No i Oczywiście Pozdrawiam Fanów Nuteczka na Rozluźnienie :):) [ciach] Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy [U-P] ________________________________________________ Krążownik 18.536 Sonda szpiegowska 1 …
-
Brakuje słów do Cb chłopie Co ktoś sobie zrobi większą flotkę to go gasisz..;p Gratki,a obrońcy Powodzenia w Realu
-
Kolejne starcie do kolekcji...:) Gratki Mordko,lataj dalej i bij wszystkich to załączą urlopy i zostaną Sami ekowcy...
-
Sos...Ile razy będziemy rozmawiać...Daj coś innym!!:D Gratki Top 1 Solóweczki
-
Nie będę oceniać,bo nawet nie wnikam jaka jest prawda.Ciekawi Mnie natomiast pisanie ludzi którzy wiem że pushują,a piszą na innych w tym temacie...Jakim trzeba być w ogóle Hipokrytą i ogranicznikiem,dla Mnie nie jest śmieszne to czy Sos spushował tylko właśnie to że tacy ludzie się wypowiadają śmiejąc się z innych,kompletna żenada
-
Gratki Starcia Tomee & Gruss Akurat ten człowiek liczyć potrafi Wyszło kapitalnie...:) Obrońcy Pakiecik życiowy ;p
-
Sos wariacie Ty jeden Zysk KOSMICZNY...Super wyczucie,extra wjazd,% jak na solo powalający...Wymiatasz chłopaku No i Właśnie...Bo Jak Nie My To Kto!!!!!!!:D Graty!!:D Obrońcy czego sobie tam życzy ;p
-
Hi Tego Pana już obserwowałem tam sobie parę razy i czekałem aż osiągnie próg 500pkt...Liczyłem że dorobi więcej floty,ale nie dorobił,w sumie oprócz gwiazdek..Doczekałem się i posłałem 2 ataki w ciągu dnia,ale jak to się chyba rzadko zdarzało,to się zalogował Popisaliśmy nawet trochę w ciągu dnia i prosił bym sobie znalazł inny cel,niczego nie obiecałem i jak to mówią do 3x sztuka...;) Może gdybym Nie był Potworem z Uniwersytetu to bym się zlitował i jak to napisał dał Mu jeszcze poklikać sobie…
-
Bo Jak nie My to Kto...:D Akcja super dopracowana...Instynkt złomiarza którym dysponujesz jest unikatowy Gratuluje i dla takich chwil micha się cieszy że można być częścią Naszego Soja Zysk powalający Co Tu dużo Pisać...Potwory Szaleją na Uni Obrońcy Pakiecik //Neferet