Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chciałem pogratulować obrony,bo jak najbardziej się należy..Prócz tego że nie opóźnił nie wiem gdzie popełnił błąd tak wydaje się doświadczony złomiarz.Każdemu może się zdarzyć,bo nie takie przypadki historia ogame pewnie widziała Nie ma co się załamywać,chodź flota Scofielda opierała się głównie na pancach. Atakującemu Sz.O,a Obrońcom jeszcze raz gratuluje Udanej Obrony i zarazem zwycięstwa Wojny
-
Siemanno Dziś udało się upolować Kogoś kto zgubił Tatusia,bo nie nauczył go gratulować,tylko od razu załączył urlop Zdarzyło się lecieć kiedyś na niego,ale bez sukcesu,Pecha ma do Soja U-P bo Stefek Wariat jeden Mu zrobił ostatnio udaną Podstawkę Starcie cieszy,ale zysk jeszcze bardziej bo wyszło Milusio Akcja nie była jakoś bardzo zawiła,bo skan,lot i boom...Po prostu Intuicja :D:D Pozdrowienia W szczególności dla Vfr za szybką reakcję i Pomoc Dla Całego Sojuszu U-P Za to że Tworzymy Super Ekip…
-
Witam Na tego Pana straciłem sporo nerwów,ale jak to mówią...Nie ma ludzi nieomylnych Wydaje Mi się że aktywki były robione przez kogoś,ale się nie spłoszyłem Obrońca zalogował się nie długo po wpadzie i usukbał trochę złomu,no ale Pogratulował więc niech ma na szybszą odbudowę :):) Pozdrawienia: Oczywiście dla Mojej Ogameowej Famili Dla Całego Sojuszu U-P Dla Znajomych oraz Fanów Lecimy Dalej :):) [ciach] Dnia 10-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy [U-P] …
-
Siemka Udało się coś pacnąć na święta do koszyczka Ta noc była Szalona i miało wyjść trochę inaczej,ale lepiej to niż nic Na obrońce leciałem 2x już w ciągu dnia,ale chłopina się logował,raz 2minuty przed wpadem stwierdzając że zupełnie przypadkiem wszedł co Mnie trochę poddenerwowało Na noc Bfs więc Gwiazdy zgasły Mokrego Jajka!!!!!:D Pozdrowienia Dla Całego Sojuszu U-P !!!:D Mordy Moje Dla Mojej Zajebistej Rodzinki OgameOwej No i Oczywiście .... Pozdrawiam Fanów Nutka Na rozluźnienie w odsłoni…
-
Cytat od Scofield u9: „Cytat od NoToLecimy: „Nie chce się wtrącać,ale ACS czasem nie jest od 1200% ?;p ” Poczytaj sobie najpierw czy sondy liczą się jako ACS ” Ano masz rację Człowiek się uczy całe życie :D:D Gratki Starcia
-
Nie chce się wtrącać,ale ACS czasem nie jest od 1200% ?;p