Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Calipso: „@ciap nawet pislaa, zeby sie zastanowic, bo jak my damy x2, to Nekkar moze dac x3 zeby nas przed fuzja zdeklasowac nieco w punktach. ” to mnie troche rozbawilo na to wychodzi ze ciap was podpuscila a wy dokonliscie wyboru dla pkt nie dla parametrow na jakich chcecie grac punkty punktami ale sa gracze ktorzy graja na zwyklym x1 dla rekordow taka zmiana niweczy kilkuletnie prace w tym ciap straci tutul gornika x1 , zefir swoje badania czy inni z bunkrami st albo innymi
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ciap: „Cytat od NoName: „jedenak ktos kto gra flota bez UFS albo plecow ma ciezki zywot bo chwila nie uwagi i w 1h nie ma wszystkich monow ” Na speed x1 floty? Przy ustawieniu speed x5 eko istnieje ogromne ryzyko zwiększenia speed floty ale x5 będzie zabiciem. Do tej pory jak zmieniali przy UF speed floty to o jedno oczko, nawet gdy weźmiemy pod uwagę all kraje? Masz informację że było to więcej? ” nie nie mam informacji na teamt dokladnych UF ale skoro na nekar trafily np konta z Io gd…
-
Zwiększenie ekonomi
Postnapisze jeszcze jeden post a co mi tam gralem juz i na x2 jak i na x5 na poczatku myslalem ze gdy 5x szybciej floty lataja mam troche doswiadczenia to tylko reckow na pz siasiadow bedzie wiecznie brakowac gra jest troche szybsza ale i tez wymaga o wiele wiecej aktywnosci gornicy tego nie odczuja bo oni sa drugozednymi celami szczegolnie ze robia czesto fs na stacjonuj miedzy galami samymi dt to kto tam bedzie na poczatku kabinowal by lapac zawrtoki i dla dt sciagac kilka monow jedoczesnie jedena…
-
Zwiększenie ekonomi
Postnie wiem ilu z was tych starych weteranów z x1 grało na x2 czy x5 to jest całkiem inna gra na x1 trzeba czasami trochę sie nakabinowac by cos ustrzelic jest wiecej czasu na kontry reakcje itp itd na x2 x5 gra polega glownie na szczesciu chwila nie uwagi i nie masz mona chwila nie uwagi i nie masz floty loty polegaja glownie na uda sie albo nie o ile na u68 tylko economia zostanie zwiekszona to wiele to nie zmieni pyza przyplywem surowki na uni od gornikow tak czy innaczej ciesze sie ze nekar obr…
-
Zwiększenie ekonomi
Postna nekar wyskoczyla juz podobna ankieta tak czy owak ja jestem przeciwny zmianom wiem ze standardowe uni jest na wymarciu ale jeszcze jedno UF z standardowa konfiguracja mozna zrobic ba jeden serwer z x1 przydalo by sie by pozostal na Ogame szkoda kont i histori by pozbyc sie ikony Ogame na DE jest 1 serwer z starym redsign i tu bedzie podobna historia gdy zniknie standardowy serwer ludzie beda chcieli po jakims czasie zwykly standardowy serwer lepszym rozwiazaniem jest polaczenie resztek standa…
-
ACS TOP 6 PL & TOP 2 NEKKAR marchewa87 [The Best] & Sputnik [The Best] & pogromca kredek [The Best] vs. gremlin [LzB] - 149 849,20 %
NoName - - Starcia Nekkar
PostCytat od ZDOBYWCA1: „- coś ostatnio miał mniejszą ochotę na grę a to i kilka pewnie spraw jeszcze spowodowało że nie ma gracza, którego nie da się zezłomować ” bo tak jest i to chyba od początku istnienia Ogame rutyna zabija jak grać to grać na 100% -ale niektórym szkoda urlop załączyć w pościgu za pkt wegetacja na uni zazwyczaj przynosi błędy , rutynę , wpadkę a wtedy wystarczy że znajdzie się jeden co będzie miał chęci i pociągnie całą resztę btw . ładne tu flotki macie :e to UF nie było wczor…
-
bry akcja jak akcja jak za starych dobrych czasów ukazał się cel , na fali expedycje zsylki surki i farmingi - oho ! online raz i ciach - okienko dawno mnie tu nie było chyba całkowicie wyleczony z nałogu tak czy innaczej w razie rozwałki na uni można śmiało dzwonić flotka i dex zawsze w gotowości +49 151 436 386 96 - może uni zasponsoruje mi większa flotę 250k rec jest pozdr dla Ogamowych urlopowiczów Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoName [SDRR] _______…
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
NoName - - Hall of Fame
Postpora naskrobac ostatni post zasmiecanie jak zasmiecanie forum jest miejscem gdzie wyraza sie jakies opinie daje informacje itp itd czy sie myle ? - jak by bylo innaczej to nie bylo by forum.. co do tego typu starc.. starcie samo w sobie tak duze bylo by nudne jak i tematy w nim zawarte szczegolnie te gdy nie ma ani opisu ani zatargow miedzy stronami starcia moze i faktycznie duzooo pisze albo za duzo.. ale przynajmniej dzieki temu mozna poczytac ciekawe rzeczy , posmiac sie czasemi i poklocic - …
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
NoName - - Hall of Fame
PostCytat od Dejavu: „ NoName, wszyscy co Cie znają wiedzą że szybciej piszesz niż myślisz ale już naprawdę pora to zmienić. Co do twojej kolejnej ciekawostki historycznej to wiesz że gdzieś bije tylko nie wiesz w jakim kościele. Zawsze powtarzam, zapytaj u źródła będziesz wiedział więcej. Przyszliśmy na u nekkar jako mały lecz silny flotowo sojusz, zastanów się i pomyśl choć raz, czy potrzebne nam były zmiany takie jak opisujesz. Nikt nie psuje tego co jest dobre. I żeby nie przedłużać, jeśli masz …
-
NoName - - Hall of Fame
Posttak szczerze... sam rozważałem dwa scenariusze Lajta konta kupno czy zezłomowanie go taka siła militarna by mi się przydała szczególnie przy obecnych sojusznikach i buddy najwieksza wroga flota top 5+ otworzyla by mi furdke do bezkarnosci na uni a przynajmniej przy kontrach do kupna nie doszło do złoma też nie chociaż były okazje tak czy innaczej graty LzB za checi % zapewne cieszy szkoda tylko ze starzy weterani spia na wiecznych urlopach ale co sie dziwic jak mnie podobny los spotkal brak chec…
-
aleks & Czesio & gremlin & pszczolkaMa jaja [LzB] vs. Bober-o [The Best] 72 764,34%
PostTB spi SDRR spi guly i ekipa spi to robia co chca na uni mimo to graty zysk nie istotny wazne by cos rozwalic
-
Cytat od NoName: „*Mały transporter: 300 000 NoName [SDRR] recki że by zbierać a mt by wywozić - predyzpozycje na gornika takie floty na uni a tak slabo z rec... 10% od rabunku i telefonicznie mozliwosc sciagniecia ich w kazde miejsce expresowe uslugi tylko u mnie 8-)” gdzie moje mt z zgloszenia ! ;p serio trzeba scryny dac jak mozna to wyskanowac b32bc04c49e82.jpg.html zapodaj.net/b32bc04c49e82.jpg.html
-
Cytat od Gully: „Cytat od biednimalkontenci: „Witam.Tym razem starcie z komplikacjami. Po godzinie lotu uświadomiłem sobie,że w simie liczba lamek jest zmniejszona o 1 cyfrę,co zmieniało diametralnie skutki ataku...” Coś tu ściemniasz... Sim pozwala na wpisanie 99 Mln statków. Poza tym gdyby było jak piszesz, to rezultat miałbyś lepszy niż faktycznie był? Mówisz, że grasz w otwarte karty... To jak było naprawdę? Myślę, że doskonale wiedziałeś że lecisz ze stratami. Złomowania oczywiście gratuluj…
-
lajt [K K K_1] vs. aleks & Jarlaxle & gremlin & Czesio [LzB] 144 969,59%
Posti jedna i druga strona papla bezsensu lajt jedynym bledem jaki popelnil to ze probowal za czesto latac na kogos z gniazda wiec sam stworzyl ide akcji Lzb kazdy flociarz wiedzac jak dziala lusterko po kilku probach lotu agresora zrobil by ta sama akcje ten sam blad popelnilo tez Lzb odbijac mi krazki na proby monowe.. raz im sie udalo odbic krazki od planety za drugim razem juz nie rutyna w jednym jak i drugim przypadku jak widac gubi a gdybanie czy wyzlomowal andro czy tez nie mija sie z celem n…
-
lajt [K K K_1] vs. aleks & Jarlaxle & gremlin & Czesio [LzB] 144 969,59%
Postto chyba taka rehabilitacja za ostatnia wtopę Lzb co do lusterka.. fakt faktem ciezko jest je wyczuc szczegolnie przy aktywnym uni gdzie zapalaja sie * na roznych monach ofiary ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo agresor stranty obroncy poniekad tez... moja flotka nabiera wiekszej wartosci SZO i graty
-
dawno nie rejestrowalem sie na uni ale te mi sie fajnie klika bez bosterow co do wygladu... nowe ogame jest lepsze ladne przejrzyste ale antymateria wszystko psuje niestety cala zabawe kalkulacji liczenia kabinowania rywalizacji moze to taki test GF czy nie wrocic z polityka do korzeni i nie zmienic antymateri na abonament albo udogodnienia ktore nie wnosza przewagi do rozgrywki
-
jako że Kimusia wybrał nagrodę drużynową: W kategorii aktywisty zwycięzcą, uprawnionym do nagrody został: trzyon W kategorii złomiarza zwycięzcą, uprawnionym do nagrody został: Kefi666 W kategorii walecznego łowcy zwycięzcą, uprawnionym do nagrody został: StySia W kategorii niszczyciela księżyców zwycięzcą, uprawnionym do nagrody został: Juro W kategorii członka zwycięskiej drużyny [CZERWONI], uprawnieni do nagrody są: PioTro, FaTaL1Ty, LeMoon, Kimusia