Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 48.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szkoda ze moje stare konto oberwalo, dlugi czas je budowalem po zlomie w maju od iry i whisky, od tamtego momentu nikt nie byl nawet blisko zeby zdjac flote, z tego co widze brakuje 30 k dt i surowcow ale % i tak ladny, gratulacje agresorom a obrony pakiecik!
-
Cytat od souris: „cos mi sie wydaje ze same Gąski by lepiej załatwiły sprawę.... rozrzutność dexu niesamowita no nic, kto ma czas ten gra i pilnuje... btw... który liczył ?? btw2... gdzie 45k recy ?? ” Gratki akcji, naprawdę nieźle to zrobiliście, było wiele innych rozwiązań które moglibyśmy podjąć ale ja nie miałem kompletnie czasu w ten weekend i jak dowiedziałem się od kolegi który pilnował konta że wyliczył i ie mu zwrócone stscjonuj bo zamiast na moona wysłał na planet ę to troszkę się zdzi…
-
Przykro mi largo pisać to ale z budowy twoich ll.,poszukiwan kompanów do obrony na ostatnią chwilę obecność nie puszczam fs oraz wasza zbiórkę pz to twoja historyjka o wydłużonym fs i planowaniu obrony to troszkę bajeczka wyssana z palca, gratuluję atakującym dużych jaj do końca, starcie bardzo miłe do ogladania
-
Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam GG3854428 [Syndycat] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.231 Pancernik 1.144 _________________________________________ Obrońca Vice Centauri [B-D] ________________________________________________ Duży transporter 254 Lekki myśliwiec 3.654 Krążownik 2.918 Okręt wojenny 17 Recykler 1.732 Sonda szpiegowska 382 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Oddam GG3854428 [Sy…
-
Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam GG3854428 [Syndycat] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 2.247 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca nightm4r3 [CMTR] ________________________________________________ Mały transporter 2.631 Duży transporter 266 Lekki myśliwiec 3.363 Krążownik 644 Okręt wojenny 65 Recykler 926 Sonda szpiegowska 18 Pancernik 3 _____________________________________…
-
Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam GG3854428 [Syndycat] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.450 Pancernik 2.246 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca BigBunny [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 628 Duży transporter 401 Lekki myśliwiec 119 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 1.631 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 200 Sonda szpiegowska 24.000 Bombowiec 100 Sat…
-
Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam GG3854428 [Syndycat] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.342 Ciężki myśliwiec 22 Okręt wojenny 3.660 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Fachu ________________________________________________ Mały transporter 77 Duży transporter 696 Lekki myśliwiec 16.245 Krążownik 487 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Oddam GG3854428 [Synd…
-
Dnia 10-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szakal_VIP [Syndycat] ________________________________________________ Krążownik 2.110 Okręt wojenny 3.645 Pancernik 2.957 _________________________________________ Obrońca Gosciu1992 [PIWOSZE] ________________________________________________ Mały transporter 328 Duży transporter 564 Lekki myśliwiec 403 Ciężki myśliwiec 87 Krążownik 555 Okręt wojenny 788 Recykler 242 Sonda szpiegowska 411 Bombowiec 82 Niszczyciel 90 Pancer…
-
Cytat od Guziczek: „kontrola buddy byla? ” byla, testie mial sariela w budd... tak wiec dziwie sie wogole za taka krzywa akcje umieszczaja na forum chwalac sie tym przed otwarta publicznoscia, przyjdzie czas rozgrzeszenia;/
-
z pozdrowieniami dla Smerfow! Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Michael88 [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 823 Lekki myśliwiec 740 Okręt wojenny 192 Pancernik 241 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Spiochowaty [B-D] ________________________________________________ Krążownik 3 Okręt wojenny 163 Recykler 276 Sonda szpiegowska 44 Niszczyciel 28 Pancernik 30 ___________________________…
-
niezla akcja i procent, bawimy sie dalej!:)
-
Tknelo mnie dzis zeby sobie falanga poogladac co u sasiadow slyychac a tu sie okazalo ze bigos robi akcje na grzecha, po raz kolejny wtracilem sie nieco i zeby nie wystraszyc obroncy polecialem na szpieguj zamiast atakuj, albo sie nie zorientowal albo nie zwrocil uwagi co leci , ale coz,... i tak wpadlo pare % Pozdrawiam sojusz smerfy, cichych wspolnikow oraz weteranow gry ktorzy potrafia cos wiecej niz skan, lot, bumm i obgryzanie paznokci czy recki zbiora zlom:) doklejam jeszcze stare Rw co gd…
-
1 ST od 6 lat przerwy cieszy, pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy oraz smerfy, dzieki D4V3 za swietna akcje, do nastepnego!
-
pozdrawiam sasiada! zastanawialem sie kto mnie ubiegl i skasowal innego sasiada, wszystko jasne;p z farmieniem nikt cie nie ubiegl bo maroo zalogowal sie i wydal surowce oprocz deuteru ale pozdrowienia dla ciekawej okolicy;) dla sojusznika oczywiscie SZO ale chyba warto bylo poswiecic pare reckow dla duzego moona;d