Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od FILU: „to po co było robić ankietę i każąc graczom by w nią uwierzyli jak teraz ją podważamy i obalamy i robimy sobie jaja z jakichkolwiek ankiet na Ogame jak i tak później to nie ma sensu ? trzeba było na początku wyjechać z inicjatywą a nie dając do wyboru możliwości X-eco. - Żeby uniknąć ambarasu między x1,x2,x3,x4,x5 z góry wychodzimy z konsensem x3 a podniesienie x-eco jest przewidywane teraz dobrowolnie lub losowo niebawem przy UF ? Napisać na czym stoimy i jakie będą konsekwencje…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

To jeszcze pytanie, jak będą wyglądały aktualne budowy przy zmianie prędkości eko? Wielu z nas ma w trakcie badania które robią się już miesiącami i do końca pozostały miesiące, dotyczy się również falang i stacji księżycowych. Badania się ukończą? A może pozostały czas zostanie zmniejszony 5x?

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Czyli co, mając dwa skrajne obozy i rozpiętość prędkości od x2 do x5 w przypadku wygranej jednej z opcji i rozkładzie głósów 258 (x2i x3 ) do 332 (x4 i x5) Nie wybierzemy czegoś pośrodku lub choćby x4 tylko dostaniemy skrajność? Proponowałbym nie ignorowac zdania 43% zainteresowanych.

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od Art: „Ale czemu z góry zakładasz, że pierwsza ankieta skończyła się wygraną x1? Zrobiłem posumowanie głosów pozostałych prędkości tylko po to, żeby przeforsować zmianę prędkości? Szczerze, to nie kiwnąłbym palcem, gdyby faktycznie x1 wygrało. Moje podejście do tematu było od początku i będzie do końca uczciwe. Ba, gdybym zakończył pierwszą ankietę przy wynikach jakie mam, faktycznie zmieniłbym prędkość bez pytania o to w drugiej. Skąd to mniemanie, że większość wybrała x1 ? Hm? Z tego c…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od ^ZemstA^: „Art napisał z rana że popełnił błą sam się przyznał i powiedział że bedzie druga a tą potraktuje w taki i taki sposob z tana nie mógł wiedzieć która opcja wygra skoro mineła połowa czasu ankiety, jednym slowem piszesz brednie bronisz swojej racji w nie dorzeczny sposób jeśli ktoś głosował za x2 a mógł zagłosować x1 no to chyba mu nie pasowało x1? a jesli miałby opcje x1 albo x5 gdyby baka wąsy miała to by dziadkiem była masakra haha... jeśli widziałeś ankiete to wiesz ze ma d…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od Art: „Przecież to jest właśnie uczciwe podejście - wpierw pytam wszystkich czy chcą zmian - większość opowiada się za. Twój tok rozumowania opiera się na tezie, że 1 prawicowy polityk (ech, znowu ta polityka w grze) będzie miał największe poparcie, a lewica, poprzez swoje rozdrobnienie nie ma szans. To nie jest uczciwe podejście dla obu stron, dlatego też zostały wprowadzone dwie ankiety. Równie dobrze mogę odbić piłeczkę w Twoją stronę, że celowo dyskryminujesz osoby, które dążą do zmi…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od Art: „Cytat od Macmichael1: „I na co ci przeciwnicy zmian mają głosować, skoro nie ma opcji której są zwolennikami? Podejrzewam, że opcja pozostania przy prędkości x1 była najliczniejsza przez co współczuję graczą z tego Uni, że tak zostali wydmuchani. ” Przeciwnicy zmian mogli głosować w pierwszej ankiecie. Poza tym skoro zestawiłem opcje (x2,x3,x4,x5) z x1 to jakim cudem opcja x1 mogła być najliczniejsza? Skoro by była, to by nie było drugiej ankiety. ” Dlatego, że sumujesz 4 inne opc…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Cytat od Art: „Cytat od Vasco: „choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości. ” Tłumaczyłem czemu. Nie chcę sugerować wyboru, wszystkich, którzy oddali głos na 'zmianę prędkości' posumowałem.Kolejna ankieta z podziałem na prędkości będzie udostępniona jak poprzednia. W tym momencie chodziło mi o to, żeby zwolennicy jednej prędkości nie zaważyli nad wyborem, nie stanowiąc większości. Dlatego teraz, nawet przeciwnicy zmian mają możliwość oddania głosu (głos można także zmienia…

• Cytat od CRIS*: „graty a co do ciap to to jest chore do potęgi ta jej agitacja do głosowania x5 ” Jak ktoś nie ma życia poza grą to na pewno dla niego lepiej. Ja dążę do tego, żeby moja gra jak najmniej zaburzała mi priv, a eko x5? Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż tym się opiekować.

• Cel był pod obserwacją od kilku tygodni, nic się nie zmieniało więc wyczekałem aż zrobi zwózkę coby się nie rozbijać dodatkowo po koloniach. Jak już ciap przeforsuje 5x zyski będą sporo większe, nie mogę się ociągać bo reszta Comy zacznie mi deptać po piętach zaglądając raz dziennie na konto i przetapiając wydobycie. Zatem Pozdrawiam Comę a za te pozdrowienia liczę sobie odpowiedni % z bonusowego wydobycia, taki fundusz na weteranów wojennych Dnia 08-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały s…

• Zwiększenie ekonomi

Vysogota - - DiD U68

Dodatkowe surowce, dodatkowe zwózki, u niektórych wymuszenie większej aktywności lub urlopu. Nie rozumiem po co podnosić to wydobycie? Myślą, że jak dadzą nam mocniejsze eko to uda się im wpakować nas do jednego wora z speeduniami i wszystko będzie cacy? Bo nasze konta budowały się po kilkanaście lat a inni robili je w rok? Jeśli chcą mnie połączyć z speed x2 to niech moje pkty eko i floty też zostaną podniesione x2. Mi jest dobrze tak jak jest. Z moją aktywnością powinnienem się cieszyć, już te…

• Cytat od 69DemoN69: „Gratki Panowie! Oby tak częściej To jakieś łączenie jest w planach? Znowu będą przeszkadzać w spokojnym wydobywaniu surowców mi biednemu górnikowi... ” O ile nie połączą nas z jakimś speeduni albo zagranica to myślę, że będziesz sobie nadal mógł spokojnie kopać

• Popdrowadziłem steka szefowi, mam nadzieję, że będzie okazja się zrewanżować. Pozdrawiam Comę. Dnia 04-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fedain [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.500 _________________________________________ Obrońca alex43 ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 600 Krążownik 200 Okręt wojenny 200 Recykler 100 Bombowiec …

• No Tobie się należało jak mało komu. Każdemu zdarza się przepalić, mało kto się tym chwali ale dobry bfs w końcu musiał się trafić. Teraz kolejny cel to 1 kkk w 1 starciu.

• Na ten bunkier już bardzo dawno się zbierało, jeszcze rok temu nie przebijałem, teraz już lot był kwestią chęci i organizacji. Liczyłem na to, że reckami obrócę na dwa razy, układ po sąsiedzku, jednak 40 kk złomu trafiło prawdopodobnie w ręce Eboli. Gratuluję czujności. Jak zwykle dzięki dla obstawy i pozdrawiam sojuszników. Kiedy to piwko w stolicy? Dnia 11-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fedain [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmi…

• Podziękowania dla Rollo i Danka przy zbiórce złomu Dnia 11-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fedain [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca jarekg ________________________________________________ Mały transporter 329 Duży transporter 9.000 Lekki myśliwiec 86 Ciężki myśliwiec 46 Krążownik 19 Okręt wojenny 51 Recykler 272 Sonda szpiegowska 205 Bombowiec 22 Satelita słoneczny 830 N…

• Obrońca pozwolił mi odzyskać wiarę w farmy. Wiele nie ma ale jakimś cudem nie uciekło. Dnia 29-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fedain [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 860 _________________________________________ Obrońca jarekg ________________________________________________ Mały transporter 245 Duży transporter 12.564 Lekki myśliwiec 46 Ciężki myśliwiec 76 Krążownik 60 Okręt wojenny 132 Recykler 778 Sonda szpiegowska 5.531…

• Ooo nieszczęście. Fs poszedł na zły %? Walnijcie jeszcze główne konto tego operatora. Graty.

• 29.06.2017 07:33:36 - Fedain [Wiedźmini] - 64.01% On 29-06-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Fedain [COMA] ________________________________________________ Deathstar 210 _________________________________________ Defender Danon [UNITED] ________________________________________________ Small Cargo 1.687 Large Cargo 493 Light Fighter 236 Heavy Fighter 73 Cruiser 2 Battleship 35 Espionage Probe 20 Bomber 17 Solar Satellite 705 Destroyer 8 Battlecruiser 18 Rocket Launcher 53…

• 27.06.2017 07:03:59 - Fedain [Wiedzmini] - 957.77% Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fedain [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.200 _________________________________________ Obrońca Danon [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 2.069 Duży transporter 17.668 Lekki myśliwiec 1.950 Ciężki myśliwiec 841 Krążownik 461 Okręt wojenny 121 Recykler 22 Sonda szpiegowska 341 Bombowiec 67 Satelita…