Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 239.
-
Wychodzi na to, że obrońcy do końca nie wiedzieli co leci, dlatego zostali. A dwa Maciej z Bellatrix już przetopił surę, którą chyba wypadało odesłać sojusznikom
-
No i takim starciem można kończyć przygodę a może jednak zostać i dokończyć? hmmm Dzięki Acet za lot, szkoda, że szyna poszedł po browary, bo jeszcze lepiej by to wyszło W każdym razie szacun dla obrońców, że zostali do końca (chyba, że liczyli na cały złom?). Życzę wszystkim odbudowy Pozdrawiam
-
Witam ponownie, Syty dzień dzisiaj Obrońca był bardzo pewny siebie stojąc 5us ode mnie. Kilka lotów już było, dzisiaj mu brakło 3min żeby zdążyć z odświeżeniem SzO! Pozdrawiam BoSS i znajomych. Dnia 02-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy_Oddam [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 19.999 _________________________________________ Obrońca Huck Finn ________________________________________________ Mały transporter 2.895 Duży transporter …
-
Witam, Chciałem zaprezentować nowe TOP2 SOLO (w sumie to tak jakby TOP1). Polowanie na AyS cd... Pozdrawiam BoSS i wszystkich znajomych Dnia 02-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy_Oddam [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 19.999 _________________________________________ Obrońca Xfaza [AyS] ________________________________________________ Mały transporter 8.775 Duży transporter 5.654 Lekki myśliw…
-
Witam, Coś widzę, że mocny finisz na uni się zapowiada Lot między odświeżeniami - Alus odświeżył jakieś 5-10sek przed wlotem, ale brakło czasu na ucieczkę. Miał 3k recy na planecie, więc raz obrócił na odbudowę Pełna kulturka, więc SzO Pozdrawiam BoSS i znajomych. Dnia 01-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy_Oddam [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 16.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Krol Alu…
-
Witam, Sim mnie naciągnął na ponad 15baniek nieplanowanych strat, no ale cóż Pozdrawiam BoSS i znajomych, obrońcy SzO Dnia 30-11-2018 21:35:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy_Oddam [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca Maciulek1983 ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 2.014 Lekki myśliwiec 296 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 7…
-
Witam, Takie tam skromne, ale na czysto. Pewnie jedno z ostatnich, a może i ostatnie przed ponowną emeryturką Pozdrawiam BoSS i znajomych. Dnia 30-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy_Oddam [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Thegreatshu [WRS] ________________________________________________ Mały transporter 2.420 Duży transporter 654 Krążownik 214 Okręt wojenny 439 Statek kolon…
-
Cytat od El_Pistolero: „Cytat od P Y S I U: „No pięknie pięknie. Fajnie widzieć, że nawet pomimo mojej nieaktywności ostatnio nadal BoSS trzaska sporo STków i to jeszcze jakich Przetapiajcie i rośnijcie w siłę, bo ja to już raczej się do emerytury zbliżam Obrońcy SzO ” Kulki spadają jak liście jesienią to emerytura - pussy Gratulacje dla agresorów, całkiem ładnie to wyszło. ” Akurat to świadczy o słabości i bezradności atakujących skoro pada moon, a flota sobie bezpiecznie ląduje na planecie
-
No pięknie pięknie. Fajnie widzieć, że nawet pomimo mojej nieaktywności ostatnio nadal BoSS trzaska sporo STków i to jeszcze jakich Przetapiajcie i rośnijcie w siłę, bo ja to już raczej się do emerytury zbliżam Obrońcy SzO
-
Dnia 26-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Verek [flota pl] ________________________________________________ Mały transporter 630 Duży transporter 8.337 Lekki myśliwiec 34 Ciężki myśliwiec 17 Okręt wojenny 1 Recykler 73 Sonda szpiegowska 128 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Obcy [BoSS] _________________________…
-
Pozdrawiam BoSS i znajomych Dnia 27-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca chiquita ________________________________________________ Mały transporter 2.028 Duży transporter 696 Lekki myśliwiec 7.175 Krążownik 1.692 Okręt wojenny 383 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.439 Sonda szpiegowska 40 Pancernik 841 ________________________________________…