Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 239.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie, Mam zaszczyt zaprezentować nowe TOP1 Uni Dorado. Można by się wiele rozpisywać, ograniczę się jednak do kilku słów. Jedna i druga strona chciała zobaczyć drugich w reckach, jednak ta nasza strona ograniczała się do planowania, przeciwna miała dużo do powiedzenia na forum. Teraz mają okazję jeszcze pospamować Ze swojej strony chciałem podziękować stornie przeciwnej za rywalizacje, natomiast uczestnikom starcia dziękuję za organizację. Obronie życzę SzO lub powodzenia w realu lub…
-
No gratuluję AB coś tam wspominał, że nic nie robi, a idzie w górę, to mu się spadło trochę Agresorom przetopu, Obrońcy SzO, coby miał dalej kto pajacować na forum
-
Cytat od AB Rh plus: „Ale najpierw otwórz uszy i zamknij oczy ” Nie wiedziałem, że czytamy uszami... Cytat od AB Rh plus: „ale te o które pytałem były większe ” No teraz wszystko jasne, gdybyś czytał oczami to zauważyłbyś, że nie napisałem większe, tylko ciekawsze. No chyba, że jednak czytasz dobrze, ale ze zrozumieniem problemy... Pozdrawiam, to tyle, nie dokarmiam trolli
-
Witam, Ktoś tam o jakieś starcia pytał. Odpowiadam, że małych pushów to na forum nie wrzucam. Pokazuję tylko te ciekawsze. Np. taki jak ten: Dnia 10-02-2019 21:27:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca JaSieTrocheCykam [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 5.182 Duży transporter 5.366 Lekki myśliwiec 2.193 Ciężki myśliwiec 2…
-
@europka mamy nowe top2 solo. Nie wiem czy to przypadek czy parcie na szkło, ale RW na mnie w ciągu 30 sek wyedytowałeś tutaj
-
Trzeba powoli odrabiać straty AyS w reckach zawsze cieszy podwójnie Pozdrawiam BoSS, znajomych i pieski Jarczyka (zapraszamy do szczekania xD) Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 50.000 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 2.000 Pancernik 39.956 _________________________________________ Obrońca Angelsin [AyS] ________________________________________________ Mały transpo…
-
Pysiu co się stało?
P Y S I U - - DiD Dorado
PostJak żeś taki ciekawy to ban na 7 dni za push. A dokładnie to nieprawidłowy handel, zapomniałem o jednej dostawie dexe i za nią nie zapłaciłem ot cała historia