Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 152.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Supek nie ma opcji spolszczenia gry przez style css. Jedyna opcja to, że GF wprowadzi spolszczenie a na to bym nie liczył. Napiszę maila do programisty zajmującego się tym projektem jak znajdę kontakt do niego. Jeśli podeśle mi pliki .lang to przetłumaczę. Ale wątpię, żeby udostępnili takie pliki zwykłemu userowi - spróbować warto.

• Po dwóch dniach trochę ciężko stwierdzić kto jest pro a kto noob skoro różnica w pkt między najlepszym a najgorszym to mniej niż 10

• Supek zbieramy armię na inne kraje Taka ogamowa Husaria Fajni byłoby łoić Niemców, Turków pod tagiem sojuszu POLAND

• Cytat od Supek: „ Największy sojusz na uni - POLAND (graty M4ti ) - 139 osób.” Obecnie 176 osób Nie ja jestem założycielem, ale dzięki Świetna atmosfera, ludzie rozmawiają o starych uni cyferkowych, jest IRC, TS. Jakby nagle wszystko cofneło się o 10 lat. Brak anty, gram drugi dzień a top1 ma tylko o 1pkt więcej ode mnie - stare dobre czasy gdzie liczył się czas i umiejętności nie $$ Jeśli chcecie to sprawdźcie skin który wrzucałem bodajże na 16 stronie wątku, przerabiałem go pod siebie, może i …

• Hawok zakladaj nowe konto. Widać, że w bazie danych Twoja planeta nie została utworzona bo nawet nie ma nazwy ani współrzędnych. Zakładaj drugie konto Gra jak widać ma błędy, ale i tak 7k graczy robi swoje, spam w sojuszu i czuć, że coś się dzieje

• Daj screena Planeta matka ma 0/0 pól? Jak to bug to lepiej załóż nowe konto, bo wątpie byś się doczekał na support na tym uni do poniedziałku, szkoda czasu na czekanie.

• Cytat: „ You are no longer surfing with the same IP address as when you logged in (e.g. if the connection was interrupted).” Zmieniłeś IP, albo masz dynamiczne. Kiedyś w ustawieniach był taki ptaszek ,,weryfikacja adresu IP". W tej wersji go brak i przy każdej zmianie IP sieci będzie taki komunikat i wylogowanie.

• Stworzyłem skin by gra wyglądała lepiej. Myśle, że jest ładniejszy niż te oferowane przez różne strony. Screeny skina: http://funkyimg.com/i/2cuYi.png http://funkyimg.com/i/2cKL3.png http://funkyimg.com/i/2cuwc.png PONIŻEJ LINK(WKLEJAMY GO W ZAKŁADCE OPTIONS TAM GDZIE JEST ŚCIEŻKA DO SKINU): Kod źródłowy (1 linia) Sugestie proszę kierować na PW

• Dokładnie, dlaczego to nie wisi jeszcze na portalu? @= Dhol =

• Ja bym powiedział, że to statek do FSów z dużą ilością surki... duża pojemność, mała prędkość i mały koszt sądząc po pkt strukturalnych które biorą się z ceny(bez deuteru).

• Firefox też działa.

• Załóż najlepiej drugie konto i spróbuj, bo na pomoc z góry się nie doczekasz, widocznie jakis błąd Ale graczy przybywa lawinowo, co odświeżenie kilka kont więcej. Ciekawe czy do 10k dobije

• Haha wypuścili jakiś niedorobiony twór Zarejestrowałem się, zobaczymy co to za cudo.

• Cytat od Art: „Mogę przyjąć, że 20% to nie będzie złomu z obrony... Jeśli ta opcja wygra.” Nie możesz tego zrobić. Ktoś głosował na 20% i nagle co - głos zostaje zmanipulowany i mimo wygrania 20% przekłamiesz wyniki? Skąd wiesz ile osób głosujących traktowało te 20% jako brak chęci na złom z obrony? To tylko domysły czy chcieli czy nie. Ja powiem, że chcieli - ktoś powie, że nie chcieli. Chcesz się bawić ankietami wg własnego widzimisię - równie dobrze wiele osób głosowało na 80% złomu z obrony.…

• Cytat od BROWAR: „Dzięki Bogu w ankiecie zwycięża opcja 20%, a nie 80...” Ale to dalej jest 20% a nie 0%. Jak udowodnisz, że gracze którzy głosowali za 20% mieli na myśli popieranie 0% obrony? Jeśli wygra 20% to taka opcja zostanie wdrożona.

• Cytat od DLuGi xD: „Nie musi. Napomknąłem Art-owi, żeby zaproponował otwarcie międzynarodowego serwera na obecnych warunkach lecz bez antymaterii.” Ten pomysł mógłby mieć większe wzięcie niż epicblue. Bo problemem nie jest wygląd gry która jest ładniejsza niż epicblue a antymateria.

• Cytat od Keyra: „4. Kasowanie. -Niejednokrotnie wytykałem Ci niespójności w prowadzeniu tematów z rekordami, wybiórczość itd.” Dziekujemy Ci, bo bez Ciebie te tematy by padły!

• Ban w grze to jedna z kar - inną było publiczne potępienie na danym uniwersum którą teraz zlikwidowaliście dając oszustom kolejny powód dlaczego warto zaryzykować oszustwo w grze. Druga sprawa, że pręgierz dawał wiele możliwości poznania gracza który składa podanie do sojuszu/zaprasza do ACSa/proponuje handel. Utrudniacie grę normalnym graczom, boostując oszustów jak tylko się da. Następna aktualizacja - zniesienie zasad pushu?

• Chemiczny

M4ti - - Nauka

Otrzymywany przez fermentację cytrynową za pomocą kultur pleśni. Stosowany jako m.in przeciwutleniacz w produktach spożywczych. Co to za produkt?

• Chemiczny

M4ti - - Nauka

Aspartam?