Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 152.
-
Zohan [AnT] & PromyczekSlonca [AnT] & mobdeep [AnT] vs. OjciecChrzestny [Korona] 668.81%
M4ti - - Starcia Xanthus
PostOjciec, recki się dzieli SzO a chłopakom gratulacje udanego liczenia kontry na recki
-
Cytat od malvor: „Haha gratki dla upokorzonego. Ja do teraz analizuje co się stało, bo w sumia ta część floty miała wrócić o 10... i sprawdzałem o 21 czy się wszystko zgadza i z tego co pamiętam to tak ale mówi się trudno. Widać zwaliłem i tyle. Upokorzonemu gratki, dla mnie SzO ” może Ci fsa zawrócili jeśli dawałeś komuś passy do konta. Niemniej ładny farming wyszedł, bardzo duży zysk.
-
S&D - wątek dyskusyjny
M4ti - - Seek & Destroy
Post@Toadie @wakat Prosiłbym o odpowiedzi: 1. Dlaczego użyłeś argumentu, że inni czekają dłużej? Czy nie da się zrobić więcej uni jednocześnie? Nie proponuje by odsunąć inne uni, a by włączyć więcej w jedną edycję. Jeśli nie to dlaczego i jakie są przeciwskazania? (techniczne? brak kadr do pilnowania? Odpowiedz, że uni jest młode to nie argument który obalam poniżej) 2. Co ma wiek uni do S&D? Jeśli na uni latają floty po 30k lm, 3k pancy etc. to gdzie tu problem młodego uni. Przypominam, że uni ma s…
-
S&D - wątek dyskusyjny
M4ti - - Seek & Destroy
Post@Toadie Wtedy na uni będzie juz 300 graczy i nie będzie chętnych. S&D zawsze rozkręcało uni, dlaczego to blokujecie? Jakie są przeciwskazania na otwarcie projektu na Xanthusie?
-
S&D - wątek dyskusyjny
M4ti - - Seek & Destroy
Post@wakat Czy planowane jest S&D na Xanthus? Próg ST to juz 300% solo, floty latają spore ze względu na speed eco x5 Na uni jest 1,9k aktywnych graczy, za pół roku zostanie tyle, że S&D nie będzie miało sensu.
-
[MNS] czyli Msciciel, ukati, Sledz i owens106 & odddane vs. [NuN] czyli rosolov, Uosiu, giker i Zastrzyk & m4ti [Korona] - 13703.66%
M4ti - - Starcia Xanthus
PostDzięki Panowie za super akcję, pięknie obmyślane. Nie spodziewałem się, że wyjdziemy na niej z zyskiem i to tak ogromnym. % zachowa się na długie miesiące w topce uni. Agresorzy mieli jaja by lecieć do końca za co szacunek.
-
Cytat: „Jestem świadoma że team zadeklarował przy podaniu taką ilość ale chodzi o sam fakt że 3h to strasznie dużo ” Więc albo niech GA zmieni wymagania albo niech ich dotrzymują. Chociażby dla zasady. Jeśli idziesz na rozmowę o pracę w cukierni i pracodawca Ci mówi ,,Dagmaro praca po 8h dziennie + soboty pracujące 5h". Zgadzasz się i podpisujecie umowę. Nagle po roku stwierdzasz, że moze soboty pracujące to za dużo, że w sumie Ci sie nie chce bo zmęczenie no i gdzieś by sie przydało wiecej czas…
-
@ciap ale tu kolega ma w jednej sprawie rację - zgłaszając coś możemy otrzymać odpowiedz i czekać kolejne 2 dni zanim GO raczy odpisać. To jest trochę niepoważne, jeśli ticket został otwarty to już powinien być dokańczany a nie ciągnąć się po 4-5 dni. Przy składaniu podania na GO każdy podaje jaką ilość czasu może poświęcić na pracę w team. Jeśli bierzecie ludzi którzy piszą, ze mogą poświęcic godzinę-dwie dziennie to nie ma co się dziwić że gracze są niezadowoleni. Nie zawsze warto bronić teamu…
-
#47 Raven [Korona] & Uosiu [Korona] & Usagi [Korona] & rosolov [Korona] vs. Daktyl [AnT] & Kontener Na Gruz & kuziemek ~~ 3.694,42% [Top1 ACS]
M4ti - - Starcia Xanthus
PostChciałem jedynie zauważyć, że jednak kuziemek z daktylem dostali bana. To chyba pokazuje jak czyste bylo to starcie.
-
nightm4r3 [AnT] & EdvinVanDerCleef [LSD] vs. Senatek [MINERS] 1384.73%
M4ti - - Starcia Xanthus
PostPiękne Starcie! Hukło aż cały serwer zatrzęsło Bardzo ładny %, super zysk. Przetapiajcie Panowie bo na prawdę świetny ACS
-
Zohan [AnT] vs. Weglin [aKorona] 334.87% vs. Skalban 370.2% vs. Kalli [aKorona] 273.69%
M4ti - - Starcia Xanthus
PostSzkoda akademików bo floty juz mieli ladne. Na pewno się podniosa bo straty niewielkie Akademikom szybkiej odbudowy i pilnowania floty, a Tobie Zohan przetopu.