Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nooo graty grubej orki bunkierka!!! Fajnie zobaczyć lot sąsiadów i że coś się dzieje na naszym uni Obrońcy Szo a atakierom dalszych sukcesów
-
No nie wypada nie pogratulować takiego starcia!!!!! Brawo Brawo pusher w reckach miły widok pewnie nie dał rady zalogowac się jednocześnie wszędzie na swoje konta a taki niby szeryf wsi jest!!!! Agresorom duże graty a miękkiej fajce niczego
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
LionKong - - Starcia U68
Post@wilku ale leszcza z poziomem gimbazy to zrobiłeś z siebie
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
Post@ asherl no miło bedzie obejrzeć finał Barca -Juve ale nie zapominajmy jeszcze o MC ja bym ich nie skreślał ale Juve jest teraz na petardzie !!!!!!!!
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
PostPięknie cos wspaniałego ogladac tak grajce Juve!!!!!!! Mamy to
-
nie jest znany mylisz sie bo jak dokladny czs poznasz ? mozesz puscic sondy kilka razy flota bedzie stała, potem odpuscisz na klika minut a pacjent pusci fsa np w 13 minucie aktywnosci po Twoich skanach , minie kilka minut zeskanujesz i floty nie ma i co jak zgadniesz w ktotej minucie wysłal? wiec nigdy nie poznasz dokladnego czasu wylotu @dexPL
-
Gram już parę dobrych lat i nie ma takiego gracza który mógłby wyliczyć z pz flote gdyż nigdy nie da się poznać dokładnej godziny wylotu floty, więc wszystkie posty typu klikalem i wyliczylem gracza można między bajki sobie włożyć!!!!? Jak ktoś chce to proponuję napisać do mnie na priv, daje miesiąc na złapanie mojej floty, bede latał z tego samego moona na pz, podejmuje ktoś wyzwanie????
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
PostJa tez jestem pewien że awansujemy!!!! Będzie ciężko ale gramy u siebie Forza Juve
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
PostJa mysle że kluczem bedzie kto pierwszy strzeli bramkę , jeżeli Juve to bedzie zupełnie inny przebieg gry idążenie do 2 bramki, skład bedzie praktycznie najsilniejszy chyba że Max ma inne asy w składzie tzn rotacje
-
Tak sobie czytam ten wątek, różne zdania i reakcje na zarzucony temat i myślę sobie tak : Dla jednych graczy Ogame to strasznie poważna część życia, dla innych mniej, jedni grają dla funu, dla kontaktu z ludźmi itd, inni jeszcze dla cyferek i topu a inni jeszcze mają inne priorytety sumujac każdemu według potrzeb Ale czytając wypowiedzi niektórych graczy że zmiana przelicznikow bardzo wpłynie na ich grę to sobie myślę że ta wiadomość bardzo wpłynie na ich życie Ogejmowe!!!!! Ale zawsze można pod…
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
PostDaty dokładnie nie podal ja myślę że może przyjedzie na mistrzostwa młodzieżowe jako ekspert komentatorski ale to przypuszczenia!!! Co do Fridaya naszego to masz rację nie mają chyba pełnego zaufania do niego ale to dopiero 2 mecz więc nie oczekujmy cudów Co do roszad trenerskich mam takie same zdanie jak Ty co do Juve to nie dopuszczam myśli że Zidane miałby zastąpić naszego trenera no nie dopuszczam po prostu!!!!
-
Juventus Turyn F.C.
LionKong - - Piłka Nożna
Post@Slotare ja sie z Tobą zgodze marudza o Maxie ale wpadki sie zdarzaja i puchar to najmniej cenne z trofeów bo na włoskim podwórku to Juve nie ma narazie nie maja dużej konkurencji Oczywiście sledzę kariere Piątka i niech sie rozwija bo to Polak ale pożyjemy zobaczymy czy nie za wczesnie na zachwyty Btw @Slotare wiesz ze Grande Giggi w tym roku przyjeżdża do Polski!!!!!!!