Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 182.
-
Atakier dostał w trąbę i czytam ,że graty dla niego. Za bezmyślne rozbicie floty bez opóźnienia i na palę - gratulacje faktycznie jaja pokazał Sojusz ,który organizuje obronę - i tak lamarski,bo nie taki jak z innej uni Gratulacje,bo starcie przepyszne,nie na stojaka czy pewniaka. Podoba mi się starcie.
-
Też handlowałem tutaj z topką i na nic bym nie liczył. Patrzę dolot i pilnuję się ,ba każdy moze być twoim wrogiem. To,że by bie poleciał świadczyło by bardzo dobrze ,ale ,że poleciał źle nie świadczy o agresorze nie demonizujmy -graty starcia Interesy to interesy . Tutaj gracz z grupy pisał,że na mnie nie poleci-z resztą grajek z zasadami ja takich wyczuwam. Wtedy mozna ,by płakać. Kiedyś jeszcze jak tam grałem gdzieś i byłem z flotą mocny,zawsze mnie denerwowało, próby monowe- immunitet,handel…
-
Wraca expa spadam na urlop szkoda czasu na to... szkoda kiedyś fajna gra była ...
-
Widać sprzątasz jak Leon Zawodowiec Naprawdę złomujesz. Pozostaje pogratulować. Zawsze komuś nawygrażam a potem jest top łan - standard Gramy dalej P.S. Wymienię sondy z wieczora
-
Zacne starcie - gratulacje sojuszowego ACS
-
Cytat od jarjar: „ Ja rozumiem ,ze w topce nikogo czystego nie ma ale chociaz moglbys udawac, a nie tak na bezczela ” Graty starcia ,chociaż ten sam schemat oddane i bum. Nie mówię,że starcie nie czyste ,ale ...graty przez łzy- chociaż szczerze Ja będę w topce ,chociaż nie wiem co z tego rozumiesz "topce"Jak będę grał top top 5 na spokojnie . Bez $ (oficery),bez ustawek.100% czysta gra od wielu lat,bo tylko taka daje mi satysfakcje Przechwałki,przechwałki - Matematyk nie długo wyskoczy na pałki …
-
Wklejam,bo widzę gracz widocznie zostawił tylko te expy. Leciałem raz -zawrotka ,bo jeszcze doleciało trampków. Lot z dużym ryzykiem ,bo na monie telepek,a na innych dwóch monach akty Podejrzewałem jednak kto je zrobił . Nie zmienia to faktu,że jakby obrońca przeklikał nawet trochę cięższego sprzętu to pod osłoną tych trampków była by sieczka i piękne 3500% w drugą stronę. Poleciałem i nawet nie już nie patrzyłem,ani nie opóźniałem,aż akty zejdą . Ostatnio słabo z motywacja i trochę samotność z…
-
Po pierwsze gratulacje starcia ,skoro już jest wystawione. Wypowiem się też chociaż Was w większości nie znam(koledzy nie grają -pewnie wyrośli),ale sprawa dotyczy mnie jak najbardziej,bo gram (jeszcze) tutaj. Nie wypowiadam się akurat co do tego starcia,ale moje wnioski co do starć na Pasiphae : 1. Największe starcia na uni maja obrońcę z loginem oddam 2. Kto robi z TEGO SAMEGO mona na jednym slocie FS-a na którym wcześniej widziano flotę i to na spokojny dolot gwiazd, 3.Takiej floty nie podzie…
-
haha Ładnie widzę na Indus się rozbijasz,dlatego an pasiphea olałeś troszkę. Gratulacje starcia. A nie chcecie chłopaki konta kupić ? bo ja mam tam jeszcze i dobry % byłby ostatnio moda na to jest niesłychana popyt jak na papier w covid -19-oczywscie żart , Ciśnijcie dalej
-
Wstawiam ten przypalony stek ekonoma. Dla obrońcy odbudowy expresowej. Pogratulował co rzadko już w dzisiejszym ogame ma miejsce. Przysnęło mu się. Dopiero flotę zaczynam budować -telepki wybijają,także będzie niedługo dużo lepiej Dnia 23-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matematyk ________________________________________________ Okręt wojenny 1.028 Pancernik 545 Mały transporter 555 _________________________________________ Obrońca Golden [DZDR] __________________________…
-
Gratulacje sąsiad - widać latasz sobie Tak parzę teraz w układy moich planet i takie grubaski powyrastały ... Ciśnij dalej,tylko mona nie zdejmuj w układzie
-
Haha znowu anty zadyma Pierwsze co to gratuluje starcia,bo po to ten dział. Napiszę ,tylko coś od siebie - bo jak to czytam to mi śruba schodzi 20 złotych i top 10 - matematycznie i logicznie padłem na twarz. Wy wszyscy z topki to siebie warci ,poza niektórymi wyjątkami . Można wybić topkę bez siana - jak się życie poświeci z reala i się napierd.... cały dzień ZA anty kupujesz czasz ogame to czas liczb. Zmiana liczb w czasie Niestety kupujesz też pierwsze piękne ST na uni. Każda inwestycja nawet…