No prosze Cie, dopiero co sie wpisalem. Co za wyczucie czasu. Dopiero co mialem skany od niego. Chlopie, gratki jak zwykle, bo skila masz a checi tez Ci nie brakuje. Pozdrawiam
Nic dodac, nic ujac, jak moj przedmowca napisal - wszystko na swoim miejscu. Fajnie rozpoczales dzien Model. Gratki z automatu za 2 Twoje wloty! Pozdrawiam
No i siadlo, w koncu cos ruszyles dobrze ze bylo troche tych gesi to zysk jest lepszy. Dofarmiles na maksa wiec akcja wykonana od A do Z. Gratuluje po raz kolejny.
Witaj po urlopie. Ledwo zszedles z wolnego i od razu psujesz spokoj na uni. Jak widac wydobrzales na szpitalnym wikcie, malo kto chodzi glodny i nie ma zapalu na codzien po pobycie w szpitalu Super ze nadal masz chec do gry. Graty Panie kolego, witaj z powrotem Obroncy Szo bo troche stracil. Pozdrawiam
Bardzo ladnie zaczales nowy dzien, zysk jakis tam jest ale z tego co pamietam latasz for fun. Gratki! Obroncy zycze szybkiej odbudowy bo duzo nie stracil, napewno szybko odrobi straty
Znowu Ty? Powiem Ci ze tym razem jestem zadowolony z przebiegu. Prosta akcja jak sam napisales, lot, bum. Fajny dofarm i ladny PZ. Jak dla mnie to na 5-ke., tez bym tak chcial
No prosze RET, nie posadzilem Cie o taka ilosc gwiazdek Zysk przyjemny i ..... zgodze sie ze Zdobywca ze powinienes zaczac cos robic na Nekkarze. Poza tym razi mnie ta strata jednej gwiazdki doklep do 1k. Ogolnie podoba mi sie, przetapiaj. Obroncy odbudowy