Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[SET] First Church Of SET 672,42% vs 0% Brotherhood Of Steel [BOS] KONIEC wygrana sojuszu [SET]
Astaroth - - Wojny Libra
PostZ powodu rozpadu sojuszu BOS ogłaszam zwycięstwo sojuszu SET
-
lama trafiła na lamę można by rzec i temat zakończyć - jeden wydał 750 zł na konto, które rozwalił o anty obronę osoby, która też kilka stówek miesięcznie na konto wydaje jeden drugiemu równy jak dla mnie, a grając na antyuniach trzeba się liczyć z ryzykiem trafienia na antygracza - i jeśli mam być szczery to cieszę się, że % pójdzie do wojny dla RMN a SET może i przegra wojnę, ale nikt nam nie zarzuci, że ją antywygraliśmy
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Astaroth - - Wojny Libra
PostCytat od ProV: „ 9 osobowy sojusz wypowiedzial wojne w tym momencie jeszcze MASÓWCE... żal Łatwiej ustrzelic 30 osób niż 9, logika :v ” u jelit z logiką naprawdę ciężko, jeden domaga się by obrońca nie zbierał złomu po sobie, drugi lata na pałę na kontry, a potem płacze
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Astaroth - - Wojny Libra
Posthaha takie gieroje, że o wojnie pisali już od tygodnia, ale musieli wypowiedzieć, jak my już będziemy w trakcie działań wojennych:D no ale nic, skoro na czwartego chcą zebrać bęcki to postaramy się spełnić to życzenie
-
[SET] First Church Of SET 308,96% vs 34,05% Intergalaktyczne VETO [VETO]
Astaroth - - Wojny Libra
PostWiara w mini bunkier pod moonem nie popłaca, złom mój - 98,46% Dnia 06-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Duży transporter 322 Bombowiec 57 Niszczyciel 126 Mały transporter 464 Lekki myśliwiec 1.746 Ciężki myśliwiec 47 Krążownik 528 Okręt wojenny 148 Pancernik 112 _________________________________________ Obrońca Superior [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży tr…
-
[SET] First Church Of SET 256,71% vs 0% Pac-Misie [PAC-MAN] Zakończona
Astaroth - - Wojny Libra
Postpo co ten płacz? gra cała Wasza śmietanka deimosa, tu powinno byc Wam łatwiej, wiekszy speed - macie szanse pokazać, że skill to skilla nie tylko anty i kasa
-
[SET] First Church Of SET 672,42% vs 0% Brotherhood Of Steel [BOS] KONIEC wygrana sojuszu [SET]
Astaroth - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [SET] First Church Of SET vs 0% Brotherhood Of Steel [BOS] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca 04.03.2016-04.04.2016 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) system procentowy, próg: 30% 6. Stosu…
-
[SET] First Church Of SET 256,71% vs 0% Pac-Misie [PAC-MAN] Zakończona
Astaroth - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [SET] First Church Of SET vs 0% Pac-Misie [PAC-MAN] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca 04.03.2016-04.04.2016 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) system procentowy, próg: 30% 6. Stosunek do …
-
[SET] First Church Of SET 308,96% vs 34,05% Intergalaktyczne VETO [VETO]
Astaroth - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [SET] First Church Of SET vs 0% Intergalaktyczne VETO [VETO] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca 04.03.2016-04.04.2016 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) system procentowy, próg: 30% 6. Sto…
-
Minął czwarty dzień od pierwszego złomu na obrońcy, i znów flota stała i już nie stoi Jak obiecałem ponowne oranie, tak obietnice spełniłem, bo nie lubię rzucać słów na wiatr.. Pozdrowienia dla SET i znajomych, a szczególne dla Nightmare - on już wie za co Dnia 01-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Krążownik 552 Okręt wojenny 89 Pancernik 91 _________________________________________ Obrońca Thor [BOS] _…
-
Cytat od astell: „Graty panowie zysk pomimo antyreckow godny,Sariel lamko podziel sie wreszcie sura :*” raczej się nie podzieli - wartość konta na allegro by spadła btw ładny wlot, do którego domyślam się nie doszło by, gdyby wczoraj próby na 7 gali się powiodły u obrońcy
-
Stało i już nie stoi Pozdrowienia dla SET i znajomych Dnia 26-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.067 Krążownik 250 Okręt wojenny 79 Pancernik 84 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Thor [BOS] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 214 Ciężki myśliwiec 47 Krążownik 150 Okręt wojenny 53 Rec…
-
graty Panowie, ładne powitanie z sojuszem jak to w tym dziale już ktoś wcześniej napisałam "elita jest jest jedna" topcie a obrońcy SzO
-
Dnia 20-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Astaroth [SET] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100 Krążownik 233 Okręt wojenny 54 Pancernik 19 _________________________________________ Obrońca Lestatx69 [mLucyfer] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 24 Lekki myśliwiec 93 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 14 Okręt wojenny 17 Recykler 11 Sonda szpiegowska 5 Bombowiec 1 Pancernik 13 Wyrzutnia ra…
-
Cytat od Sariel: „Widzę że tu naprawdę im mniej się wpisuje w opisie ST tym chyba lepiej. Możecie się ze mną zgodzić lub nie ale takie jest moje zdanie, dla mnie gracz z klasą po złomie nie zbiera złomu i tyle. I ja nie straszę ani nie kopię leżącego, pisałem grzecznie do Assa żeby zostawił mój złom ( tak on jest mój a nie tego kogo recki wrócą bo to jest po prostu kradzież ) wybrał inaczej i poniesie tego tego konsekwencję a jak nie uda mi się odebrać tego co moje od niego to odbiorę od sojuszn…