Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
Peinard - - Starcia U68
PostGrateczki Panowie, super ze weszlo. Z farmingu nic ale za to tlusty procent i pz. Macie farta w wyszukiwaniu jak babcie kocham. Jeszcze raz gratulacje
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] ~ 48042.72%
Peinard - - Starcia U68
PostNo powiem Ci ze jak szczegolowo opisywales kulisy starcia to (nie wiem jak Tobie) mnie napewno zoladek skrecilby sie ze strachu Najwazniejsze ze weszlo z dobrym skutkiem. Gratulacje dla agresora oraz Szo dla obroncy, ponadto mniej wiary w niezawodnosc Ogame.
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
Peinard - - Starcia U68
PostPogratulowalem wczesniej, pogratuluje i tutaj. Mysle ze czas na Ciebie, czas na eko bo inaczej bedziesz najlepszym graczem 2021 roku na Uni 68 Super starcie i piekny zysk, przetapiaj bo pniesz sie w gore ostro. Obroncy Szo
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ewela [AVALON] ~ 64523.3%
Peinard - - Starcia U68
PostO kurde ale weszlo, nie spodziewalem sie takiego wlotu. Jak dla mnie to jest mega zysk, zazdroszcze. Gratki wielkie no i obroncy odbudowy albo Noworocznej decyzji pojscia w eko co nie jest takie zle.
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. kiu10000 [BsPirate] ~ 5425.79%
Peinard - - Starcia U68
PostAle fajnie, malo spaliles, straty zadne a satysfakcja i dodatkowa surka jest. Gratki Ret. Obroncy szybkiej odbudowy bo to drobiazgi byly a surowce same sie wydobywaja. Pozdrawiam