Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało, nie stoi. Pozdro dla Złomiarzy!Wszystkim życzę Radosnych Świąt Wielkanocnych! Camper jak ich 'mało', ale się udało niestety większość wywiosłowana, ale na plus BANG: Dnia 31-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sieciownik [ZLMRZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.300 Pancernik 1.404 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marchewka [S_F] ________________________________________________ Mały transporte…
-
zielu75 [Heheheee] vs Sieciownik [ZLMRZ] 2336.88% + zielu75 [Heheheee] vs Sieciownik [ZLMRZ] 990.42%
PostGratuluję wlotu Tak to prawda - Zibal mnie pochłonął ..ale to dobrze, bo już nie chciało mi się pilnować konta na Xanaxie dla 'samego pilnowania' Pozdrawiam! I życzę udanych łowów
-
zysk ładny - przetapiaj !
-
Stało, nie stoi... Na tego Pana latałem kilka razy, zawsze dobrze się pilnował aż do dziś dzień..Pogratulował, SzO raczej nie będzie z tego co pisał i z tego co widzę - urlop, a szkoda.. Pozdrowienia dla Dziubek, Femia, Mendaks, Macias, Devastator, KrwiozerczaKaczuszka, GremlinWspanialy, Matpod, Inos, reszty ZŁOMIARZY oraz całe uni no to BANG: Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sieciownik [ZLMRZ] ________________________________________________ Okręt wojenny…
-
i to mi się podoba dzięki za pzdr emocje były, czy sprawdzi, czy nie, czy przeskanuje...
-
smiley153.gif Kaczuszka rozlatałeś się Graty Tobie i Devastatorowi ;))
-
'Stało, nie stoi' Pozdro dla: Mendaks, saicaM aka Macias, Devastator, Gremlin, KrwiozerczaKaczuszka i Dziubek! oraz dla reszty ZLMRZ Obrońca pogratulował, szacun - ale SzO raczej nie będzie - jak sam napisał.. no to BANG: Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sieciownik [ZLMRZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.208 Pancernik 803 _________________________________________ Obrońca cos_do_oclenia [MFS] ________________________________…
-
Wreszcie porządnie wypowiedziana wojna na Zibalu Powodzenia BOSSowie