Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
-
lucky29 [S_o_F] vs. bajabongo ~ 1268.3%, vs. LeonZawodowiec [M_W] ~ 2098.7% + bonusy
Ellohir - - Starcia Wezn
PostGraty. Ja krotko na Wezn, ale przynajmniej ostatnio nie widziałem Cię w ST, a im większa różnorodność tym ciekawiej.. Szybkiego przetopu, a obrońcy szybkiej odbudowy.
-
Więc, ja jako Twoje rzekome multikonto dex serdecznie gratuluje :D. Steki niewielkie ale czysty zysk. Co do multikont i innych sposobów kantowania zgadzam się są złem i psują grę. To wspólna zabawa, a nie zawody z realnymi nagrodami (oszukiwanie tam też jest złe, ale łatwiej zrozumieć motywację). Osiągnięcie jest osiągnięciem bo coś się zadziałało i dzięki swojej wiedzy, pomysłom, umiejętnościom i poświęconemu czasowi, a często również szczęściu udało zrealizować., albo nie jest osiągnięciem i n…
-
czubulus [KNR] & ProSkaner [KNR] & El Marek [KNR] vs. szyna -kupie deuter [OLD] ~ 27668.86%
Ellohir - - Starcia Wezn
PostGraty. Niechętne bo na OLDach, ale tym bardziej szczere. Piękny procent i zysk, moglibyście z tego utrzymać rządowe 500+ :D. Żeby sama bitwa była piękna powiedzieć nie mogę, bo to pomijając GS była raczej masakra ludności cywilnej:P i wojsk OBRONY terytorialnej połączona z niezłym plądrowaniem (też bym se tak poplądrował). Z tego co wiem flota i owszem stała na monie ale w czasie liczonym w sekundach:P... Tak czy inaczej błąd Szyny, a Wasze trafienie. Jeszcze raz graty. Szyna szybkiej odbudowy i…
-
Jarex [OPE] vs. kutech [WHITE] & dex [OLD] & ladys [OLD] [OBRONA] - 121 życzeń ~ 6975.97%
Ellohir - - Starcia Wezn
PostGratki obroncom... ładne:) Zamawiam pierwsze 120 zyczen, reszte rozsadnie spozytkujcie:D. Atakujacemu wiecej ostrożnosci, bo (stety-niestety) dał ciała, ale którz nie robi błedów... Sz/o.
-
Piekna bitwa i powalajcy zysk. Graty Tobie a obrońcy sz/o. "najbardziej zszokowała mnie perfidna próba kradziezy złomu z konta Wojaka - ale poki złom na pz to niczyj wink.png" Podbieranie złomu to stara zdrowa ogamowa tradycja... a o tradycje trzeba dbać:P i OLDy to robią od samych swoich początków. Nie zebrany złom to efekt błędu, swiadomej decyzji ze zbiórka jest mniej istotna od trafienia albo niekiedy pecha. Z resztą Wojakowi niestety się nie udało...
-
No to naprawdę nieźle je dopieścileś..., nie tylko nie zmarnowałeś ale i rozwinąłeś lepiej niż ja bym to zrobił... A co do powrotu.. ano pokusiło ostatnio wiec założyłem sobie konto parę dni temu na Europie i już jestem dumnym około TOP2500 :D. Gra się całkiem przyjemnie, ale wiadomo to nowe uni a konto na beztroskim rozwojowym etapie... Staram się o tym myśleć w ten sposób, że nie tyle wróciłem tylko ot zajrzałem dla zabawy na chwilę.. Na uniFusion nigdy nie grałem i jeśli kusi to raczej towarz…