Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 SOLO --> [84] DOBERMAN [MJETKI] - wredna bestia [WIAARA] - 3882,93%
Boyka - - Hall of Fame
PostGratki dobi:) jak też się mi mordka cieszyła jak usłyszałem że taki vel majka polegli Przetapiaj na co chcesz i jeszcze raz graty top 1 solo:)
-
ORJONOWE GWIEZDNE WOJNY - CZYLI RZEŹ NIEWINIĄTEK - TOP 1 (14813,68%) i TOP 2 (10521,32%) ACS
Boyka - - Hall of Fame
PostHAHAHA płaczki były od zawsze i bd zawsze neich se bd Starcia dobrze przemyslane i bd napewno zapamietane na długie miesiące a może i lata a tych 10 agr3sorów przejdzie do historii !! Chciałem pozdrowic wszystkich co brali udzial w akcji Ps. A Kamo podziekuje za moje biedne satki z piątku (nie sadzilem ze bd mozliwosc tak szybkiego odegrania się:)
-
ID17, Vincent, ITakCieDorwe, jaska [CAZADOR], DOBERMAN [MJETKI] - space [PORZUCONE KONTO DIMONA] - 7744,98% [POŻEGNANIE Z UNI]
Boyka - - Hall of Fame
PostSzkoda napewno takiego gracza jak Dimon ale to jego wybór jego konto jego flota:) Szacunek za to co robił za czasu jak jeszcze grał:) Ps. Gratulacje wam akcji chodz gratulowałem już tyle razy że wystarczy Przetapiajcie