Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-2 z 2.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sariel- myślę, że nie utnie. No pomyślmy logicznie, Despero się odzywa i stwierdza: a) no tak, to był push, szkoda, że się wydało... a mówiłem, żeby nie mieszczał w STekach //a mówi to, ponieważ jest wściekły na to, że wtopił i chce dopiec 01 chociaż tak b) oczywiście, że to nie był push! Rozbiłem się, skończyłem grę... błagam, ktoś tu szuka dziury w całym //pushował i nie będzie wtapiał tego, któremu pomagał No i co? No i nie tylko to co powie Despero nie ucina "spekulacji", ale na dodatek nie …
-
^Głupio by więc niezmiernie było, gdyby się okazało, że jednak nie był to lot na który nie byłeś przygotowany, prawda? Dobrze byłoby, gdyby wszystko się wyjaśniło. Każdy czuje pismo nosem, uważa, że to push na podstawie tego tylko co tu widoczne, a to przecież tak niewiele... Są też osoby, które mają więcej informacji, niż tylko te, dostępne tu, na forum. Ich zdanie jest spójne... Gra jest tylko grą, ale i tu warto zachować twarz. Wierzę, że sprawa szybko zostanie wyjaśniona.