Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.
-
#3 Zawsze uda mi się prześlizgnąć przez próg Pozdrowienia dla całego PZU, jak i dla LuNu, który zmotywował do lotu Dnia 26-02-2020 02:34:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oxy [PZU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41.353 Krążownik 14.977 Okręt wojenny 7.224 Pancernik 1.258 _________________________________________ Obrońca Akkarin [SLN] ________________________________________________ Mały transporter 1.359 Duży transporter 970 Lekki myśliwiec 4.96…
-
Stare dobre czasy U7
PostWitajcie, czy ktoś jeszcze jest z was, kto grał na U7? Nie pamiętam nawet ile to czasu minęło, ale patrzę na czas z grania na tym uni z dużą nostalgią. Pełno było świetnych ludzi. Odezwijcie się
-
Jedno zawsze mnie zastanawia. I mówie tu do obu stron medalu. Bo jedna i druga ma to na sumieniu (rozumiem że chodzi o rewanż za oskarżenia na Mariolce). Mianowicie, czy to jest prawidłowe, czy nie, to nie nam osądzać. Pozostawcie domysły dla siebie i wpiszcie tutaj proste gratulacje, czy też pikantne zapowiedzi vendetty. SGO, GO zajmą się resztą, a jeśli nie, to możecie to zgłosić w odpowiednim dziale support, a nie tutaj. Z mojej strony gratulacje dla atakujących. Dużo cierpliwości i uwagi mus…
-
Bard0k [D_B] & Mariolka [D_B] vs. Gonsior [SUPERMEG] ~ 21508.83% TOP 1 Acs.
oxy - - Starcia Mensa
PostZaczyna się robić ciekawie tutaj. Za którym razem padła kulka, o ile to nie tajemnica? Piękny zysk, gratulacje i życzę szybkiego przetopu
-
Pit [D_B] vs. Lipton ~ 1361%
oxy - - Starcia Mensa
PostZysk i dotankowanie jest. W sam raz na te gromadke pancy oby tak dalej!
-
#2 Mały STek, ale zawsze.. Rekiny pozamiatały wszystko. Pozdrowienia dla buddy oraz całego sojuszu PZU. Dnia 05-02-2020 21:48:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oxy [PZU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.718 Ciężki myśliwiec 5.500 Okręt wojenny 1.828 Pancernik 577 _________________________________________ Obrońca Wildfire PG [BCD] ________________________________________________ Bombowiec 266 Satelita słoneczny 70 Reaper 394 Wyrzutnia rakiet 964…