Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 94.
-
Mało tutaj mojego udziału prócz synchro i floty. Podziękowania za udane wyliczenia kontry oraz zaufanie dla Gumiora. Obrońcy zostało 62kk mety. Jako że wykazał się sportową postawą życzę SzO i powodzenia w dalszej grze. Pozdrowienia dla Kasującego Się oraz dla całej ekipy samobójców. Dnia 15-03-2020 15:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oxy [SUICIDE] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 21.654 Krążownik 20.536 Pancernik 10.022 Okręt wojenny 9.456 _…
-
Badi [SUICIDE] & Styrtasiepali [SUICIDE] & Brown_hole [SPIRIT] vs. Iron Mike [Red Moon] ~ 15821.72%
oxy - - Starcia Mensa
PostŁadne zyski macie chłopaki. Rozbudowywać się tak dalej!
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
oxy - - Starcia Mensa
PostCytat od Chicken: „Karuzela kręci się dalej, wróciło do swoich, i tak mieliście tutaj koncik wzajemnej adoracji. Panie Inteligencie czekam na kolejne ST bo to był piękny strzał! Gratulacje! ” Flota top 15. Zniszczone jednostki top 60. Alert, mamy specjalistę na pokładzie. Chapeau bas dla Pana wielkich dokonań, to dzięki nim może Pan wydawać tak trafne ekspertyzy w tym temacie. A tak na serio to uspokójcie się i popytajcie innych jak było i ile im zeszło z ogarnięciem się. Miejcie rozum i godność…
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
oxy - - Starcia Mensa
PostOpóźniony gołąb był kluczem do tej akcji. Pozdrawiam Anę i życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet.
-
[ATAK + OBRONA KONTRY ] = Bezdech [Red Moon] vs. Mogul Tau [SLN] ~ 2715.53% /// Mariolka [D_B] vs. Bezdech [Red Moon] ~ 30885.28%
oxy - - Starcia Mensa
PostPiękna zgrana akcja. Gratulacje i oby tak dalej, bawimy się dalej
-
#4 Ostatnio zabrakło mi 5 min, żeby wcisnąć się tuż pod próg przed 12:00. Dzisiaj dorzuciłem coś ekstra co byście nie mówili, że taki minimalista ze mnie Pozdrowienia dla całej załogi SUICIDE oraz buddy. Lunu wpisuj uważniej te swoje cyferki! Dnia 01-03-2020 16:47:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oxy [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 38.968 Ciężki myśliwiec 10.120 Mały transporter 10.529 Okręt wojenny 4.474 Krążownik 18.735 Pancernik 1.2…